Familietelte

Familietelte og campingtelte i mange størrelser og farver. Kendte mærker som Outwell, Robens, Easy Camp og Nordisk. Køb online med hurtig levering til døren!

  per side
  Sorter stigende

  Familietelte

  Stor apis - oftest med gulv, højere til loftet, vinduer, sovekabiner og plads, plads, plads! Lette at sætte op og behagelige at opholde sig i. Komforten - og vægten - er høj. Her er ideelle telte til familien, der skal på campingtur. Teltene kan dog ikke holde til en tur på fjeldet - men en moderat kanotur står de altså ikke tilbage for!

   

  Hvorfor vælge et camping telt?

  Mange danskere har sommerhus eller campingvogn, men flere og flere har fået øjnene op for glæden og fleksibiliteten ved et camping telt. Gennem årene er der sket revolutionerende ændringer og forbedringer indenfor telte, og det kan mærkes på komforten, når ferien kalder.

  Om det er hele familien med forældre, børn og evt. børnebørn, der skal afsted på tur, eller blot de voksne selv, så er der nogle behov, der skal dækkes. Oftest når man tager på camping bor man flere dage samme sted, og vægten af teltet er derfor ikke så afgørende. Tilgengæld er det mere komfortabelt, hvis pladsen i teltet er god. Man kan jo ikke altid vide sig sikkker på vejret, og skulle himlen åbne sig, er det dejligt at kunne sidde i tørvej allesammen og hygge sig med kortspil eller måske et glas rødvin?

  De store camping telte er ikke konstrueret til fjeldturene, men er helt geniale på campingpladserne verden rundt. De fylder og vejer mere en fjeldteltene, men er væsentlig nemmere at have med end en campingvogn. Med teltet har man mulighed for at opleve hele verden, hvor sommerhuset får dig låst fast til samme lokation, og vil du helst blive på den jyske vestkyst, i det maleriske Skagen eller ved det Fynske Øhav, så holder teltet dig bestemt ikke tilbage. Det er endda ofte nemmere at få adgang til havudsigt på en campingplads. Skulle vejret ikke helt arte sig efter dine planer, har du samtidig mulighed for hurtigt at flytte ferien et andet sted hen.

  Outwell, Robens, EasyCamp, Nordisk og Vaude har mange års erfaring med teltproduktion og har opbygget enorm forståelse for de små detaljer, der øger glæden på ferien. De har alle et kæmpe teltsortiment, så uanset, om du ønsker et 3-personers med én sovekabine eller et mindre slot med mange sovekarabiner og måske et legerum til børnene, så findes det!

  Vedligeholdelse af familie telt

  Teltet holder i mange år, hvis man passer på det, og da det ikke fylder mere, end det kan ligge på loftet, i kælderen eller nederst i klædeskabet, kan man hurtigt smide det bag i bilen og drage på tur hen over weekenden.

   

  Et familietelt vil med årene blive udsat for solens kradse UV-stråler, og ligesom os mennesker har de også bedst af beskyttelse. En plads i skyggen eller et solsejl kan give teltet en længere levetid og kan samtidig være med til at holde temperaturen inde i teltet nede. Det bedste og vigtigste er dog at beskytte teltet mod fugt, når det igen skal pakkes væk.

   

  Få børstet snavset ud, så sovekabiner og apsis ikke er fyldt med græs og sand. Græsset giver fugt, og sandets friktion slider enormt meget på materialerne. Teltet skal helst op at hænge, til det er helt tørt. Hvis du ikke har mulighed for det på ferien, så husk at gør det med det samme, du kommer hjem. Fugt mørner og ødelægger teltets materialer, og selvom det ikke nedvendigvis er vådt af regn, så vil fugten fra jorden og kondensen fra udånding og sved stadig sidde i teltet.

   

  Skulle der begynde at komme fugt ind omkring sømmene, eller er uheldet ude, og der kommer en flænge i teltdugen, er der heldigvis råd for udbedring, se mere under telttilbehør. Her finder du også pløkker, barduner, gulvtæpper og andre ting, der gør teltferien nemmere og sjovere.

   

  Camping telte tilbud  

  Du finder altid gode camping telte tilbud hos Eventyrsport. Så leder du efter et familietelt på udsalg, er du kommet til det rette sted.

  Se også:

  Campingmøbler

  Soveposer

  Luftmadrasser

  Køkkengrej

  Lygter