Udstyr til bål

45 Varer

Her finder du vores udvalg af grej til madlavning over bål samt de ting, der gør det endnu sjovere og hyggeligere at sidde ved bålet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Kvalitetsudstyr til mad over bål

Er der noget hyggeligere end en sommeraften foran bålet, hvor flammerne varmer godt op og hvor en pandekage bager på panden? Scenariet er i hvert fald at finde højt på hyggebarometret.

Generelt er det rigtig hyggeligt at lave mad over bål - uanset sæson og vejr. For det er en af de gode ting ved mad over bål - med det helt rette udstyr kan du nemlig lave alverdens ting, så det passer til vind, vejr og situationen. Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af køkkenudstyr til mad over bål.

Du kan eksempelvis finde bålgryder i forskellige størrelser. Bålgryder egner sig helt perfekt til mad over bål, da du kan bruge dem til et væld af forskellige ting. Du kan koge vand til en god kop kaffe, lave gryderetter til aftensmaden eller bage grydebrød og lækre pizzaer.

Hvis du drømmer om at lave de førnævnte pandekager over åben ild, så er det en bålpande, du skal have fat i. I hvert fald gør pandens lave kanter det nemmere at vende pandekagerne, end hvis du laver dem i en bålgryde.

Du finder selvfølgelig også kaffe- og tekander og -bryggere, som du kan bruge over bål. Samt bålhandsker og økser til at kløve træet til bålet. Med andre ord - du kan her hos Eventyrsport finde alt det, du har brug for, hvis du gerne vil lave mad over bål.

Tag bålgryden med på vandreturen

Hvis du holder af længere vandreture med overnatninger i telt eller shelter, så bør du overveje, om ikke du skal opgradere din vandregarderobe og dit vandreudstyr med en gryde til bål.

Med en solid bålgryde har du et stykke udstyr, som byder på væld af forskellige muligheder og funktioner. Med en bålgryde kan du eksempelvis koge vand til morgenkaffen inden turen går videre. Du kan også lave aftensmaden over bålet aftenen inden. Alt i alt kan den bruges fra morgen til aften.

Du kan eksempelvis vælge en af bålgryderne fra mærket Petromax. Petromax laver solidt båludstyr, såsom bålgryder og -pander, i god kvalitet. Helt perfekt til kulinariske oplevelser ude i det fri.

På vandreturen gælder det selvfølgelig ikke kun om at have båludstyret i orden. Når du skal bære på mere bagage, er der flere ting, som skal passe perfekt. Det gælder eksempelvis din rygsæk.

Din rygsæk skal på en gang passe til dig og dine kropsmål, men også til den tur du skal ud på. Hvor længe skal du gå? Hvor meget skal du have med? Det er nogle af de ting, der afgør, hvilken rygsæk du bør vælge. Du kan se vores store udvalg af rygsække her.

Du bør også prioriterer dine vandresko eller vandrestøvler højt, når du skal ud på en god vandretur med oppakning og overnatning. Det er dine sko eller støvler, der skal bære dig hele vejen, og derfor er det vigtigt, at de sidder super godt.

Hvilket udstyr der er behov for, afhænger selvfølgelig i høj grad af dig, dine præferencer og hvilken tur, du skal ud på. Men en ting er sikkert - hvis du skal lave mad over bål, så er det aldrig en fejl at have en bålgryde med sig.

Bålhygge med familien og vennerne

Mad over bål hører ikke kun til på vandreturene. Det hører nemlig i høj grad også til i baghaverne, på strandende eller andre steder, hvor der skal hygges udenfor med familie og venner.

Hvis du eksempelvis har en stor skøn have, hvorfor så ikke gøre den endnu mere skøn med et bålsted? Med et bålsted er rammerne lagt for en masse hyggelige stunder. I kan både lave de klassiske ting, såsom at varme skumfiduser og bage snobrød over ilden.

I kan også udvide jeres kulinariske båloplevelse med pizzabagning i bålgryden. Gryder og pander kan generelt bruges til alverdens spændende retter over bål. Så hvis I får fat i sådan et sæt, så er der kun tilbage at slippe fantasien løs og afprøve en masse spændende retter over bål.

Det hører også til noget af det hyggeliste at samle vennerne omkring et bål en lun sommeraften. Og det bliver kun endnu mere hyggeligt, hvis I sammen kan lave noget mad eller drikke over ilden. Det kan I med det rette båludstyr, såsom bålgryder, -pander og -kander.

Er der tale om længere tids hygge omkring bålet, så kan I forbedre turen yderligere med eksempelvis en hængekøje eller to, hvor man kan tage en lur eller blot slappe lidt af.

Yderligere kan I også medbringe nogle spil og noget underholdning, til når I sidder i varmen fra bålet. Så har I i hvert fald alt I behøver for at få en alletiders dag og aften.

Bålgryder og -udstyr af den bedste kvalitet

Ligesom det gælder for alt dit andet outdoor udstyr, så gælder det også for dit båludstyr, at det skal være af god kvalitet og passe perfekt til dig og dine behov.

Hvis du er på udkig efter båludstyr, og mere specifikt en bålgryde, så bør du overveje en af modellerne fra Petromax. Petromax laver solide bålgryder, som er skabt til madlavning over gløder og åben ild. Du kan eksempelvis bruge bålgryden til at koge vand, bage brød eller varme en gryderet op. Bålgryden er altså med andre ord et helt eminent stykke udstyr til dig, der holder af udendørs madlavning.

Petromax har en række forskellige modeller af bålgryder. Derfor kan du helt sikkert også finde en, der passer til lige det, du drømmer om at lave over bål. En af modellerne er deres Dutch Oven ft12.

Dutch Oven ft12 er lavet i solidt støbejern. Den er særdeles velegnet til skånsom tilberedning af kød og grønsager, hvor næringsstoffer og smag bevares. Bålgryden fordeler varmen så godt, at den også er god til bagning af eksempelvis grydebrød eller pizza. Samtidig kan låget bruges som fad eller stegepande, hvilket betyder, at du kan lave en masse forskellige lækre retter - med en enkelt bålgryde.

Petromax har et stort udvalg af kvalitetsudstyr til mad over bål. Der er selvfølgelig bålgryderne og -panderne, men du kan også finde udstyr såsom vaffeljern, bålhandsker og bålgafler. Det kan finde alt udstyret til mad over bål fra Petromax her.

Vælg dit udstyr til udendørs madlavning

Er du den helt store outdoor type? Så er der ingen tvivl om, at du bør anskaffe dig noget køkkenudstyr. Der findes et væld af forskellige muligheder, når det kommer til udendørs madlavning. Hvilket udstyr der er en god ide for dig at anskaffe, afhænger meget af, hvad du holder mest af at lave, når du er ude i naturen.

Skal du på en lang vandretur eller ekspedition, hvor det er begrænset med faciliteter, såsom shelter eller bålsteder, så kan det være, at du skal have fat i et Trangia-sæt. En Trangia er mere let i rygsækken, hvilket jo er rart, hvis du skal ud på en lang tur med rygsækken på.

Går turen i stedet til en shelter med en bålplads, så bør du helt sikkert vælge en bålgryde. Med en god bålgryder følger der tonsvis af muligheder for god madlavning, samt varm morgenkaffe. Og det er altså ikke noget, man skal undervurdere, når man vågner op i en shelter.

Vil du gerne på shelter-tur i Danmark? Så kan du tage et kig på vores blog "På shelter-tur i Danmark", hvor vi kommer med råd og vejledning til sådan en oplevelse.

Alt efter hvad du holder af at lave udenfor, og hvilken slags mad du gerne vil kokkerere, så kan du finde udstyret her hos Eventyrsport. Her på siden finder du alt det udstyr, du har brug for til at lave mad over bål, det vil sige udstyr såsom bålgryder, -pander og vaffeljern.

Men vi har også shoppen fuld af andet køkkenudstyr til dine ture ud i naturen. Vi har eksempelvis forskelligt mad og drikke til vandreturene og spisegrej, så du har noget at spise af og med.

Uanset om du er på udkig efter bålgryder og bålhandsker eller termoflasker og spisegrej, så kan du finde hos Eventyrsport. Du kan både finde det hele her på siden, men du er selvfølgelig også mere end velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vi glædeligt hjælper dig med at få valgt det rette køkkenudstyr.