Lygter

42 Varer

Lommelygte, lampe eller pandelampe? Vi søger for, at du altid kan se, hvor du går. I Eventyrsports Webshop finder du et stort udvalg af praktisk belysning, som du kan have med alle steder, hvor det kniber med at se. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Med en lygte får du lys over land

 

Når man ofte er ude i det fri, er det ikke altid, det er nemt at orientere sig. Mørket er en af de helt store drillepinde, og på steder, hvor der ikke lige er en stikkontakt i nærheden, kan det være svært at finde ud af, hvad der er op og ned.

 

I Eventyrsports store webshop har vi et bredt udvalg af belysningsmuligheder. Produkterne er designet til at have med i naturen. De er derfor lette at pakke i en taske og vejer ofte ikke særlig meget. Mange modeller er udstyret med forskellige påhængsløsninger, således du kan sætte dem fast, hvor de skulle være.

 

Her på siden finder du et stort udvalg af flere forskellige typer af lygter. Fælles for dem alle er, at de gør, så du altid kan se, selvom mørket falder på.

 

Perfekt udstyr til enhver situation

Her på siden kan du finde smarte, praktiske pandelamper, gode kraftige lommelygter og campinglygter og fine lanterner. Så uanset, hvad du står og mangler lidt ekstra belysning til, så kan du finde det her.

 

Når du skal vælge, hvilken lygte du skal have, er der flere ting, du kan overveje.

 

Du kan vælge en smart lille pandelampe, hvis du har behov for at have begge hænder fri. En pandelampe er et effektivt lille væsen, der altid lyser lige dér, hvor du kigger hen.

 

Det kan også være, at du har mere behov for en traditionel lommelygte, som du kan holde i hånden. Vi har flere størrelser og modeller. De lyser langt og kraftigt, de er af god kvalitet, og er rare at holde på og nemme at have med i tasken.

 

I webshoppen finder ud også lanterner eksempelvis på batteri. De er smarte at have med på telttur, fordi de kan oplyse et stort område med et behageligt lys. Har du kun bruge for at oplyse et lille område, kan du i stedet vælge en lille, smart lygte, som du kan sætte fast på tasken eller teltet.

 

Smarte og praktiske LED lygter

Vi har et stort udvalg af kraftige LED lommelygter, pandelamper og andre belysningsmuligheder. Langt de fleste af vores produkter lyser gennem en LED diode, men hvorfor er LED så smart og populært?

 

Det er det, fordi LED teknologien gør det muligt for relativt simple batterier at lyse med en kraftig lysstyrke. LED lys bruger ikke lige så meget strøm, som de traditionelle glødepærer gør. Du får altså en super god lygte med et kraftigt lys, der stadig er lille, let og praktisk at have med på farten.

 

Hvor kraftigt skal din lygte kunne lyse?

Den mængde lys en lygte kan udsende måles i lumen. Jo flere lumen, desto kraftigere kan lampen lyse. Det er ikke altid en fordel at have en lygte med en meget kraftig lysstyrke, for så kan du for eksempel komme til at blænde andre.

 

Hvis du leder efter ny belysning til campingferien, så er det en fordel at vælge en lampe, der ikke lyser med mange lumen, 300 lumen eller mindre, men som holder batteri i lang tid. Her får du et behageligt lys, og du slipper for at være afhængig af at have en stikkontakt i nærheden for at lade lampen op.

 

Skal du i stedet på et natligt o-løb i skovens mest øde afkroge, så er det vigtigt med en pandelampe, der lyser med mange lumen, gerne 750 eller derover. Så er du sikker på, at du kan se, hvor du er på vej hen, så du undgår at snuble over skovbundens rødder og løse grene.

 

Hvis du vil blive endnu klogere på begrebet lumen, så læs med her: Hvad betyder Lumen for din lygte eller pandelampe?

 

Spænd en pandelamper om hovedet og hold hænderne frie

Det er bælgmørkt og du skal du se på et kort? Skifte en sikring? Eller måske bare binde dine snørebånd?

 

Der er mange situationer, der er meget lettere, hvis du har begge hænder til rådighed. Det løses nemt og simpelt ved at investere i en pandelampe.

 

Vi har et stort udvalg af kvalitets pandelamper, der er perfekte til forskellige situationer, det er bare at gå på opdagelse.

 

Hvis du skal afsted på tur i mørket med andre, skal du huske på ikke at kigge folk direkte i øjnene, hvis din pandelampe er indstillet til et kraftig lys. Dog er nogle af lygterne så smarte, at de selv holder øje med det!

 

I flere af vores pandelamper er Reactive Lightning teknologien brugt. Det betyder, at pandelampen tilpasser sig dine behov for lys. Rent teknisk foregår det sådan, at en integreret sensor måler og analyserer det lys, der reflekterer, hvilket gør, at den tilpasser pandelampens lys high-output LED’er til dit behov.

 

Undersøg detaljerne med en kraftig lommelygte i hånden

Når strømmen pludselig går i sommerhuset, hunden skal luftes en sen aften, eller du skal ud med skraldet i sommerhuset inden sengetid, så er det praktisk at have en god lommelygte i nærheden.

 

Vi har avancerede taktiske lygter, der er perfekte til felttur. Og vi har mindre og lettere lygter, der er ideelle til at lyse teltet op og ikke fylder meget i bæltetasken. Fælles for dem alle er, at de er i god kvalitet og behagelige at holde i hånden. Du bestemmer, hvor lyskeglen skal falde.

 

Få hyggen i top med en fine campinglygter og lanterner

Skal på eventyr med campingvognen bag på bilen? Har du pakket teltet i rygsækken? Eller cykler du mod det nærmeste shelter? Så er det rart, at have en god lygte med.

 

Vi har et stort udvalg af campinglygter og lanterne, der er perfekte at have med på tur.

 

Vi har hyggelige petroleumslygter i flere farver, der giver det fineste skær. Det er stormlygter af galvaniseret stål med en varmefast glascylinder til at beskytte flammen mod vind. Findes der noget hyggeligere, end at kigge på at flammen danser i lygten, imens du hygger med familie og venner? Det er den perfekte lyskilde til havefesten, på campingferien eller til en aften på terrassen.

 

Du finder også lampeolie og væger fra Feuerhand her på siden. Det passer perfekt til petroleumslygterne, men også til alle mulige andre olielamper.

 

Vi har også et stort udvalg af batteridrevne lygter, der er nemme at have med på farten. Her er større lygter, perfekte til bordet og små, praktiske lygter fra Orbiloc, der er perfekte til at klipse på rygsækken med den medfølgende karabinhage.

 

Se meget mere her

Vi håber at du finder den helt rigtige lygte til dig, så du kan få den bedst mulige oplevelse i mørket. Hvis du gerne vil gøre et ekstra godt køb, så kan du tjekke om en af vores tilbudsvare opfylder dine ønsker for en god lygte. Det gør du ved at vælge Kun Tilbud som filter i venstre side. Hvem ved, måske du er så heldig, at den lygte du søger er på tilbud lige nu.

 

Hvis du mangler andet til dit eventyr eller ting, der kan lette hverdagen en smule, så kig endelig videre. 

 

Se vores store udvalg af udstyr

 

Find inspiration i spændende bøger

 

Bagageopbevaring til alle slags ture