Lygter

Lommelygte, lampe eller pandelampe? Vi søger for, at du altid kan se, hvor du går. I Eventyrsports Webshop finder du et stort udvalg af praktisk belysning, som du kan have med alle steder, hvor det kniber med at se. 

per side
Sorter stigende

Lys over land

Når man ofte er ude i det fri, er det ikke altid, det er nemt at orientere sig. Mørket af en af de helt store drillepinde, og på steder, hvor der ikke lige er en stikkontakt i nærheden, kan det være svært at finde ud af, hvad der er op og ned.

I Eventyrsports store webshop har vi et bredt udvalg af belysningsmuligheder. Produkterne er designet til at have med i naturen. De er derfor lette at pakke i en taske og vejer ofte ikke særlig meget. Mange modeller er udstyret med forskellige påhængsløsninger, således du kan sætte dem fast, hvor de skulle være.

Perfekt udstyr

Du kan vælge en smart lille pandelampe, hvis du har behov for at kunne bruge begge hænder frit. En pandelampe er et effektivt lille væsen, der altid lyser lige dér, hvor du kigger hen.

Det kan også være, at du har mere behov for en traditionel lommelygte, som du kan holde i hånden. Vi har flere størrelser og modeller. De lyser langt og kraftigt, og er lavet af nogle gode kvaliteter, der er rare at holde på og have med i tasken.

I webshoppen finder ud også lanterner eksempelvis på batteri. De er smarte at have med på telttur, fordi de kan oplyse et stort område med et behageligt lys. Har du kun bruge for at oplyse et lille område, kan du i stedet vælge en lille, smart lygte, som du kan sætte fast på taske eller telt.

Lyser lige efter dit behov

I flere af vores pandelamper er Reactive Lightning teknologien brugt. Det betyder, at pandelampen tilpasser sig dine behov for lys. Rent teknisk foregår det sådan at en integreret sensor måler og analyserer det lys, der reflekterer, hvilket gør at den tilpasser pandelampens lys high-output LED’er til dit behov.