The North Face rygsække

4 Varer

Her finder du vores udvalg af rygsække fra The North Face – især de små og praktiske modeller til hverdag og korte ture ud i det blå med let oppakning.   

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Rygsække fra populære The North Face

The North Face blev til i San Francisco i 1960’erne, da det daværende ægtepar Douglas og Susie Tompkins besluttede sig for at åbne deres egen vandre- og klatrebiks på baggrund af deres store passion for udelivet. I 1968 begyndte de at designe deres eget mærke, og resten er som bekendt historie. 

I dag er The North Face et kæmpestort brand, som er kendt og elsket over det meste af verden og af stort set alle – både pensionister, børn, topatleter og modehajer. Med et bredt udvalg af beklædning og udstyr er der noget for ethvert behov og for enhver smag.

Siden 2000 har The North Face været ejet af VF Corporations, som også har mange andre populære mode- og outdoorbrands under sine vinger – blandt andet Napapijri, Patagonia, Timberland, Nike og Vans.

Her iblandt Eventyrsports store udvalg af produkter fra The North Face finder du deres gedigne rygsække til hverdag og korte ture ud i det blå. Du kan finde modeller, som gør det godt til skole og arbejde, men der er også tasker, som er perfekte til en hurtig vandretur. 

Hos Eventyrsport forhandler vi også en lang række andre gode The North Face-produkter. Her på siden finder du de alsidige rygsække fra The North Face, men vi har også et bredt udvalg af deres solide duffel bags og taskerpraktiske sko og støvlerlune huer og handsker samt tøj og beklædning til hele familien.   

 

The North Face rygsække – komfortable og praktiske

En god allround rygsæk er en rygsæk, som kan bruges til lidt af det hele. For eksempel er det smart at have én rygsæk, som både kan bruges i storbyer og på vandreture på ferien, eller som både kan være arbejdstaske og weekendtaske uden de store justeringer.  

Og lige præcis det er The North Faces rygsække gode til. Taskerne er designet, så de kan bruges til flere formål, og man kan pakke til mange forskellige slags eventyr i en af brandets gode rygsække – alt lige fra sheltertur over eksamensforberedelse til museumsbesøg eller picnic. 

Alle rygsækkene fra The North Face har komfortable bæresystemer, som er polstrede og justerbare. Det gør, at du kan få rygsækken til at sidde helt perfekt højt og tæt ind til ryggen, så du ikke bliver øm af at gå med den i flere timer – også selvom den er tung.

Rygsækkene har også en justerbar brystrem med nødfløjte, så du sikkert kan tage den med ud på mere afsides eventyr. Og skulle det blive varmt, er det intet problem, da rygstykkerne er polstrede og lavet med ventilation, så du ikke bliver gennemblødt af sved bagpå, når du har tasken på ryggen.  

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om, hvilke funktioner en god allround rygsæk skal besidde, kan du med fordel tjekke vores store blog. Her guider vi dig til at finde den helt rigtige rygsæk samt til, hvordan du justerer din rygsæk, så den sidder helt perfekt

 

The North Faces gode hverdagsrygsække

Det er super praktisk med en god rygsæk i stort set alle hverdagens situationer. Det gælder både arbejde, skolegang, fritidsaktiviteter, pendling, handlen ind, køreturen ud i det blå, weekendhygge ved en god ven og vi kunne blive ved. 

The North Face laver en lang række alsidige rygsække, som nemt kan bruges til skolebøger, en bærbar computer eller mapper med papirer i. Taskerne er nemlig utroligt smart inddelt, så pladsen udnyttes bedst muligt. 

I de fleste af The North Faces rygsække til hverdagsbrug finder du en polstret computerlomme, hvor du roligt kan fragte din laptop i – i nogle modeller er det en separat lomme, mens den i andre svæver inde i hovedrummet, så den ikke falder ned i bunden af tasken. 

Langt de fleste af brandets gode hverdagsrygsække har desuden to lommer – et hovedrum samt en mindre frontlomme med organizer i, så du nemt kan komme til kuglepenne, notesbøger, opladere, nøgler, landkort, snacks eller hvad du nu vælger at bruge det til. 

På ydersiden af de gode TNF-rygsække er der alle de klassiske features, som gør hverdagen, arbejdslivet og skoledagen en lille smule lettere; solidt bærehåndtag, holdbare lynlåse, lygteholder til cykelturen, reflekser, løkker og stropper til diverse udstyr og netlommer til vandflasker. 

Nogle modeller har desuden snører på forsiden, så det er nemt at spænde din trofaste regnjakke fast udenpå eller opbevare din cykelhjelm sammen med rygsækken i løbet af dagen. De smarte lommer og små rum kan også med fordel bruges til et vandtæt regnslag til din rygsæk, så ikke heller ikke vand fra oven kan stoppe dig.

 

Til fart over feltet – The North Face løberygsække

Blandt vores små rygsække fra The North Face her på siden støder du også på helt små løberygsække – eller løbeveste – som er perfekte til længere ture ud ad landevejen. Med plads til det allermest nødvendige er den perfekt til trailløb eller eventuelt en tur på cyklen. 

Løberygsækkene fra The North Face har plads til alt det, du kunne få brug for på en løbetur; vand, gele, en let skaljakke og sikkerhedsudstyr. Med sit høje tyngdepunkt og tætte fit sidder den som smurt ind til kroppen, så du opnår størst mulig bevægelsesfrihed. 

De små rygsække er lavet i ripstop-materialer, og så er de åndbare – et must, når der er fart på, og man nemt kommer til at svede. Der medfølger desuden drikkeflasker, så du kan være sikker på at holde dig hydreret. 

 

Rygsække fra The North Face til skarpe priser

Hvis du er på udkig efter godt udstyr og lækker beklædning fra amerikanske The North Face, er det da værd lige at tjekke, om du ikke kan få det til en ekstra skarp pris. 

Det kan du ved at bruge vores tilbudsfilter her på siden eller ved at klikke ind på vores store outlet, hvor vi har samlet alle de bedste tilbud på grej og beklædning til hele familien. 

Ønsker du at være blandt de første, der får besked om gode tilbud og udsalg på The North Face og andre fede brands, så kan du melde dig ind i Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis.