The North Face tøj

76 Varer
Her finder du vores udvalg af tøj fra kvalitetsmærket The North Face – lette skjorter og bukser, regntøj, fleece, skitøj og alt derimellem til børn og voksne.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

The North Face tøj – til at regne med

Opkaldt efter den koldeste og mest barske side af et bjerg, opstod idéen til kvalitetsbevidste The North Face faktisk på en strand i San Francisco i 1960’erne. Douglas og Susie Tompkins var begge ivrige vandrere og havde en lille friluftsbutik, og i 1968 begyndte de så at producere deres eget tøj og udstyr. 

De sidste 50 år har The North Face været garant for godt udstyr, og i dag er brandet kendt og elsket i store dele af verden. Og særligt herhjemme i Danmark og andre regnfulde egne er deres funktionelle regnjakker og andre gode jakker hyldet af mange for deres alsidighed og gode kvalitet.  

The North Face er dog også stærke i meget, meget andet udstyr til udelivet; blandt andet gedigen beklædningvarmt overtøj og lækkert fodtøj til hele familien samt godt grej i form af praktiske rygsække og rummelige duffels og tasker til hverdagsbrug, vandring og bjergbestigning.

 

Find den helt rigtige jakke fra The North Face

Når du er på udkig efter en ny jakke, er det vigtigt at klarlægge, hvilket behov du har. Skal jakken bruges på cykelture i øs pjaskende regnvejr herhjemme, med på trekkingture i Nepals bjerge eller noget et sted derimellem? 

En god jakke er nemlig en, der bliver brugt – og kommer du hjem med en jakke, som enten er for teknisk til din smag eller for simpel til at kunne klare de strabadser, du vil udsætte den for, så er der en god chance for, at den kommer til at bruge allermest tid i skabet. 

 

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af fra The North Faces gode jakker i alle afskygninger – du finder således både funktionelle regnjakker og skaljakkerbløde dunjakkeralsidige softshellsvarme vinterjakkerlune fleeces og lette veste

I vores brede sortiment er der selvfølgelig The North Face-jakker til hele familiens eventyr i det fri – du finder alsidige jakker i høj kvalitet til både damerherrer og børn. Det er blot at gå på opdagelse og finde lige netop den jakke, der bedst lever op til dine behov. 

 

Regnjakker fra The North Face til alle sæsoner

The North Faces motto er “Never stop exploring.” Og med brandets brede udvalg af vandtætte jakker er der absolut ingenting, der stopper dig fra at udforske naturen selv i regn og rusk. 

I vores store udvalg af regnjakker og skaljakker fra The North Face finder du blandt andet de vandtætte letvægtsregnjakker, som er gode til varme måneder eller krævende treks og bjergsport, hvor lag-på-lag-teknikken er guld værd for at regulere varmen. 

I nogle af de letteste udgaver af vandtætte jakker til vådt vejr bruger the North Face FUTURELIGHT™ teknologi – det giver en let og strækbar vind- og vandtæt jakke, som også er ekstremt åndbar. De to lag omkring membranen er lavet i genanvendt polyester, og derfor er jakkerne også et miljøbevidst valg.  

Desuden er alle FUTURELIGHT-produkter behandlet med en PFC-fri imprægnering, som endda stadig beskytter jakken og membranen indeni efter hele 80 vaske. Både jakken og materialerne, den er lavet af, er altså enormt holdbare. 

Mange af brandets regnjakker er også lavet i deres egne Bluesign®-certificerede og derved bæredygtige DryVent™-materialer, som ligeledes sikrer en vand- og vindtæt regnjakke i strækbart materiale. 

Ved brug af en god imprægnering fra fabrikkens side sørger The North Face også for, at åndbarheden er i top i deres DryVent™-jakker, da det hjælper på at holde vandet ude af jakken – og holde dig knastør. Husk også, at det er en god idé, at du selv genimprægnerer din regnjakke, hvis du gerne vil passe godt på den.

Til de koldere måneder er The North Faces regnjakker også et oplagt valg, hvis du har brug for en både varm og vandtæt jakke, der er til at regne med i alle former for våde vejrforhold. Husk blot at tage en let dunjakke eller en god fleecetrøje under, så du også kan holde varmen. 

 

Triclimate – The North Faces geniale tre i en-jakker

The North Face er kendt for at lave nogle virkelig funktionelle jakker, hvor der er tænkt over både detaljer og de aktiviteter, som den skal bruges til. Og netop brandets Triclimate-modeller kan faktisk bruges til det hele. 

Triclimate-modellerne er i princippet tre jakker i én; en vandtæt yderjakke i DryVent™ eller FUTURELIGHT™-materialer samt en isolerende inderjakke – oftest i hurtigtørrende fleece eller med fyld af isolerende dun. 

På varmere dage kan de to jakker bruges hver fra sig som en vandtæt regnjakke og en god fleecejakke til at tage brodden af de faldende temperaturer om efteråret – og på de kolde og våde dage kan de slås sammen til en yderst funktionel vandtæt jakke med god varme i. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type vandtæt jakke, der er den rigtige for dig, kan du læse mere i vores store guide på bloggen. Det er også her, du altid kan finde en masse inspiration til dit næste spændende eventyr og viden om, hvordan du bedst passer på din nye regnjakke

 

Pålidelige vinterjakker fra The North Face

Hvis du er på udkig efter en god vinterjakke til mange års sneklædte eventyr og kolde januar-morgener, så er en jakke fra The North Face helt sikkert et godt sted at kigge hen. Med over 50 års erfaring er det amerikanske brand nemlig også mestre i slidstærke og komfortable vinterjakker

I the North Faces sortiment finder du således både vinterjakker med isolerende for af syntetiske materialer og jakker til de kolde måneder fyldt med bløde dun. Hvad, der er det rigtige valg for dig, kommer lidt an på temperament og brug. 

Nogle af brandets vinterjakker har for af bløde dun, der holder rigtig godt på varmen, og som ingenting fylder i rygsækken eller i en vinterklar lag på lag-konstruktion under din gode regnjakke – en dunjakke fra The North Face har oftest ikke nogen vandtæt membran og er derfor ikke så god i regnvejr eller tøsne.  

Dunjakker kan bruges til rigtig mange ting og stort set året rundt, hvorfor vi også her i Eventyrsport er stor fan af den gode turjakke med dunfor. Men også vinterjakker med fiberisolering kan være helt geniale til de kolde måneder. 

Skal du ud i vådt vintervejr er det derfor værd at overveje, om din nye vinterjakke måske i stedet så skal have en vandtæt membran eller have isolerende for af syntetiske materialer – godt nok er fiberfor lidt tungere end dun, men til gengæld tåler det vand meget bedre end dunene. 

Du kan læse meget mere om fordelene ved dun- og fiberisolering på vores store blog – så er du sikker på, at du får klikket den rigtige hjem. I vores butikker står vores kompetente personale desuden altid klar med et godt råd. 

 

The North Face jakker til varmere dage – lette og lækre

Selvom det ofte er til at undvære jakken om sommeren, så er det nu alligevel rart at have en god hverdags- eller outdoorjakke ved hånden, når solen daler under horisonten og temperaturen falder en smule, mens man sidder på terrassen med et koldt glas vin eller deler røverhistorier over bålet. 

Også her er The North Face naturligvis leverandører af lette jakker, som hjælper dig med at holde varmen på kølige sommer- og forårsaftener – og det uden at du føler, at det bliver for varmt. 

Og en god sommerjakke eller overgangsjakke er uundværlig i Danmark, hvor temperaturen kan svinge en del bare på et enkelt døgn.

The North Face producerer en lang række vindjakker til de blæsende dage samt lune og lette dunjakker, som nemt kan være i rygsækken, når solen kommer frem fra sit skjul igen. De har selvfølgelig alle en lang række brugbare lommer og andre smarte detaljer, der gør dem oplagte til aktive eventyr. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken jakke, der passer bedst til dine behov, har vi en masse gode guides til beklædning på bloggen – for eksempel en til, hvordan du finder den helt rigtige pausejakke