Merrell sandaler

13 Varer

Her finder du vores udvalg af Merrell-sandaler i god kvalitet til al slags udeliv – gode sandaler i lækkert og flot design til både hverdag, fritid og ferie. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Merrell sandaler – funktionelle sandaler til al slags udeliv

Merrell bliver skabt i 1981 i Green Mountains, Vermont i 1981. Her lægger mærket stærkt ud med et par funktionelle og anmelderroste vandrestøvler.

Heldigvis holder skaberen, Randy Merrell, sig ikke kun til de lækre vandrestøvler, og i dag leverer brandet også smarte hverdagssko og funktionelle sandaler i høj kvalitet til både damer, herrer og børn.

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af sandaler fra Merrell til damer og herrer, som du finder lige her. Vi har et stort udvalg af sandaler til hele familien, og på bloggen finder du desuden vores store sandalguide, hvor du kan læse mere om, hvilken type sandal, der bedst opfylder dine behov. 

 

Sandaler, der er lavet til at blive luftet

Merrell lægger stor vægt på at skabe alsidige sandaler, som kan holde til at blive brugt – og som er med til at gøre din lune tur ud i det fri til en sand fornøjelse. Desuden er Merrell gode til at producere sandaler i mange farver og smarte designs, så de er oplagte til alt lige fra arbejde til en tur på standen. 

Alle Merrell Sandaler har justerbare stropper, så kan man let spænde dem ud, hvis ens fødder skulle udvide sig, efterhånden som man baner sig vej gennem terrænet. På den måde opnår du også optimal pasform og komfort, da du kan tilpasse sandalen til at passe på netop din fod. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse, du bruger i Merrell-fodtøj, finder du vores størrelsesguide her

Mange Merrell-sandaler er forsynet med enten Vibram®-såler eller mærkets egen komfortable M-Select® GRIP-gummisål, som giver et skridsikkert og godt greb i underlaget – det gælder både brosten og grusstier. Alle Merrells lækre sandaler er desuden behandlet med mærkets egen lugthæmmer, M-Select® FRESH, som minimerer risikoen for sure sandaltæer. 

Sandaler fra Merrell er produceret med ekstra svangstøtte og god stødabsorbering, så de kan både bruges på en slentretur gennem storbyen og på vandreturen ud af Danmarks snoede skovstier

 

Luftige vandreture i lækre sandaler

Mange af Merrells sandaler har en stiv nok sål til, at du sagtens kan tage dem med på den lette vandretur. En vandretur gennem sommerlandskabet med luftige tæer er en helt særlig oplevelse, og hvis du vælger en hurtigtørrende model, kan du jo også soppe lidt på vejen, hvis du går på stranden eller i nærheden af en sø.

På vores blog kan du også finde inspiration til dit næste lune eventyr med dine nye sandaler. Hvis du er på udkig efter et par alsidige vandresko til de lidt køligere ture, kan du også med fordel tjekke vores store udvalg på webshoppen. 

Hvis du derimod skal på eventyr og har brug for mere støtte om anklerne, kan du overveje, om du måske skal have fat i et par gode vandrestøvler i stedet. Du kan læse vores store støvleguide på bloggen og se vores udvalg af Merrell støvler her på webshoppen.