Hverdagssko

187 Varer

Her finder du sko til hverdagsbrug til både voksne og børn. Vægten kan være lagt på mode, funktionalitet, sport eller vægt, men de er alle velegnede til hverdagsbrug på forskellige årstider. Viking, Haglöfs, Keen, Merrell, Salomon, ECCO m.fl.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hverdagssko til hele familien

Hos Eventyrsport finder du rigtig mange sko i kategorien hverdagssko. Her ligger nemlig både bløde, moderigtige sko og alle de vandresko, som man med stor fornøjelse og komfort kan bruge både til vandring og hverdag. Om du er til det ene eller andet er naturligvis op til dig, men fælles for alle skoene er god kvalitet og funktionalitet.

Hverdagssko kan gå til mange ting; du kan have dem på, når du går tur med hunden, når du skal på legepladsen med børnene, når du skal en tur i haven, når du er på arbejde. Hverdagssko går faktisk til langt de fleste aktiviteter, som du kan kaste dig ud i på en helt almindelig hverdagsuge.

Her på siden finder du hverdagssko til hele familien, da vi har modeller til både kvinder, mænd, piger og drenge. Vi har kvalitetssko fra mærker som Salomon, Viking, Merrell, Haglöfs og mange andre.

Lette vandresko

Har du brug for meget støtte i løbet af dagen, og færdes du ofte ude i naturen på arbejdet eller på vej hjem, er et par vandreskolignende hverdagssko nok at foretrække. Der er tale om robuste sko med kraftige og støttende såler, og de er i sagens natur velegnede til de fleste af de underlag, man vil støde på i løbet af en hverdag.

Denne form for hverdagssko kan derfor være et godt valg til dig, der gerne vil være god ved dine fødder, og du samtidig gerne vil have et par hverdagssko, der kan gå direkte fra kontorgulve til skovbund.

Hverdagssko med membran

Om du vil vægte åndbarhed og ventilation frem for vandtæthed kommer selvfølgelig an på dit behov og i høj grad på årstiden. Er der membran, for eksempel Gore-Tex® eller KEEN.DRY i dine sko, er de vandtætte og varme. Skal du til troperne på dit næste eventyr er det nok ikke lige det, du skal satse på, men i stedet sko med masser af ventilation.

Du kan nemt finde vores vandtætte vandresko ved at benytte filteret med vandtæthed i venstre kolonne længere oppe på siden. Så kan du få det fulde overblik over de vandtætte modeller i løbet af ingen tid.

Undgå lugtgener i dine hverdagssko

Hverdagssko har du typisk på i mange timer i streg, uden at hverken fødder eller indersiden af skoene får luft. Der kan derfor hurtigt opstå lugtgener, hvis du ikke vælger den rette model af sko.

Mange af hverdagsskoene her på siden er antibakterielt behandlet, hvilket betyder, at du vil kunne bære dem i lang tid uden at blive forstyrret af lugtgener. Det er en fordel, idet vores hverdage ofte kan være længere og mere krævende for vores fødder, end vi går og tror.

Husk også, at hvis du har en tendens til hurtigt at få varme fødder, kan det være en god idé at vælge en hverdagssko uden membran, så dine fødder bedre kan få lov til at ånde.

Se også: