Indkøbskurv 0

Hverdagssko

Her finder du sko til hverdagsbrug til både voksne og børn. Vægten kan være lagt på mode, funktionalitet, sport eller vægt, men de er alle velegnede til hverdagsbrug på forskellige årstider. Viking, Haglöfs, Keen, Merrell, Salomon, ECCO m.fl.

Pris
Mærke
Køn
Farve
Kun tilbud
Vis outlet
Kun nyheder
Størrelse
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3
20 40 60 80 100 Alle
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hverdagssko

Hos Eventyrsport finder du rigtig mange sko i kategorien "Hverdagssko." Her liggger nemlig både bløde, moderigtige sko og alle de vandresko, som man med stor fornøjelse og komfort kan bruge både til vandring og hverdag. Om du er til det ene eller andet er naturligvis op til dig, men fælles for alle skoene er god kvalitet og funktionalitet.

 

Lette vandresko

Har du brug for meget støtte i løbet af dagen, og færdes du ofte ude i naturen på arbejdet eller på vej hjem, er et par vandreskolignende hverdagssko nok at foretrække. Der er tale om robuste sko med kraftige og støttende såler, og de er i sagens natur velegnede til de fleste af de underlag, man vil støde på i løbet af en hverdag.

 

Membran

Om du vil vægte åndbarhed og ventilation frem for vandtæthed kommer selvfølgelig an på dit behov og i høj grad på årstiden. Er der membran, f.eks. Gore-Tex® eller KEEN.DRY i dine sko, er de vandtætte og varme. Skal du til troperne på dit næste eventyr er det nok ikke lige det, du skal satse på, men i stedet sko med masser af ventilation.

 

Lugtgener

Til sidst kan nævnes at mange af hverdagsskoene er antibakterielt behandlet, hvilket betyder, at du vil kunne bære dem i lang tid uden at blive forstyrret af lugtgener. Det er en fordel, idet vores hverdage ofte kan være længere og mere krævende for vores fødder, end vi går og tror.

 

Mærker

På hylderne hos Eventyrsport finder du hverdagssko fra Haglöfs, Keen, Merrell, Salomon, Viking, Teva og ECCO

 

Se også:

Vandresko

Hverdagsstøvler

Sandaler

Sokker

Imprægnering