Sandaler

Her ser du vores udvalg af komfortable sandaler til voksne og børn. Der er sandaler til både hverdag og fritid, f.eks. til turene ud ad vandrestierne eller ved vandet.

per side
Sorter stigende

Gode sandaler til voksne og børn

Skal fødderne have en pause fra de helt lukkede sko?

Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af sandaler i høj kvalitet, og vi har selvfølgelig modeller til både herrer, damer og børn. I sortimentet finder du almindelige sandaler, vandresandaler og klipklapper.

Vores sandaler kommer fra anerkendte mærker som Keen, Teva, ECCO og Bundgaard.

Sæt fødderne fri

Det føles helt fantastisk, når vejret indbyder til at skifte de lukkede sko eller støvler ud med en sandal, hvor fødderne rigtig kan få luft og plads.

Det bedste fodtøj er det, der tager hensyn til dine fødder og ikke den anden vej rundt. Den slags gode sandaler har vi heldigvis mange af her på siden, så dine fødder kan have det behageligt i mange timer, uanset om du går rundt i haven derhjemme, danser hele natten eller er på vej ud ad vandrestierne.

I vores sortiment finder du både åbne og lukkede sandaler. Blandt de lukkede udgaver er der f.eks. modeller, som bedst kan beskrives som en blanding mellem en sandal og en sko. De er rigtig gode ved aktiviteter, hvor der er risiko for at slå tæerne mod sten e.l., eller til børnene når de fortaber sig i frydefuld leg.

Vi har mange sandaler uden hæl, men blandt damesandalerne er det også muligt at finde et par med en lille eller lav hæl såvel som med en tyk hæl, f.eks. kilehæl/plateau.

Fælles for sandalerne i vores sortiment er et fokus på komfort, og derfor er de fleste af sandalerne med hælrem, så foden støttes og holdes godt på plads. Ligeledes har mange af modellerne god stødabsorbering i sålen, så dine fødder kan have det rart hele dagen – også når du går langt.

Desuden er der et godt udvalg af sandaler med kraftig gummisål, som giver et sikkert greb, f.eks. hvis du er på vandretur.

Mange af vores sandaler er lavet i hurtigtørrende materialer, så skulle de blive lidt våde på kanoturen eller i løbet af eftermiddagen ved stranden, er problemet hurtigt løst.

Flere af sandalerne har også fået en antibakteriel behandling, så de ikke lugter alt for strengt efter mange timer på farten.

Tilbud på gode sandaler

Er du på udkig efter et par gode sandaler og et godt tilbud? Hvis du benytter vores ”tilbudsfilter” længere oppe på siden eller trykker her, får du en samlet oversigt over de aktuelle tilbud her på siden.

Ved at være medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også få besked, så snart der er tilbud og udsalg på bl.a. sandaler. Det er selvfølgelig gratis at være medlem.

 

Se også:

Sko

Støvler