Sandaler

171 Varer

Her finder du vores udvalg af komfortable sandaler til børn og voksne til ethvert lunt eventyr – hverdag og fritid, leg og hygge, stranden, vandreturen og byen.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Gode sandaler til børn og voksne

Når temperaturen begynder at stige, alting springer ud, og dagene og aftenerne bliver lange og lune, er der ikke noget bedre end at sætte fødderne fri og springe i et par luftige sandaler, der tillader ens fødder at ånde efter en lang vinter i lukkede sko. 

Der er nemlig ikke noget så befriende og lækkert som at mærke den lune forårsluft om tæerne, mens man arbejder eller leger i haven, går en tur langs vandet eller bliver kildet af græsset på en skøn vandretur over en sommergrøn eng. 

Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af sandaler i høj kvalitet, og vi har selvfølgelig modeller til både herrerdamer og børn. I vores sortimentet finder du smarte hverdagssandalergode vandresandalerog afslappende klipklapper

Uanset om du er på jagt efter et par smarte sandaler til ferien, hverdagen eller vandreturen, så er der noget for enhver smag – og helt sikkert noget, der lever op til netop dine sandalbehov. Og så er der jo heller ikke noget i vejen for, at man både ejer et par trendy hverdagssandaler og et par gode vandresandaler. 

I vores brede udvalg finder du gode sandaler fra anerkendte mærker som KeenTevaBisgaard og Bundgaard.

Sæt fødderne fri i lækre sandaler

Det føles helt fantastisk, når vejret indbyder til at skifte de lukkede sko eller tunge støvler ud med et par sandaler, hvor fødderne rigtig kan få luft og plads.

Det bedste fodtøj er det, der tager hensyn til dine fødder og ikke den anden vej rundt. Den slags gode sandaler har vi heldigvis mange af her på siden, så dine fødder kan have det behageligt i mange timer, uanset om du går rundt i haven derhjemme, danser hele natten eller er på vej ud ad vandrestierne.

Hvis du vil læse mere om de forskellige typer af sandaler, kan du med fordel tjekke den store sandalguide på Eventyrsports blog. 

I vores sortiment finder du både åbne og lukkede sandaler. Blandt de lukkede udgaver er der f.eks. modeller, som bedst kan beskrives som en blanding mellem en sandal og en sko – en såkaldt sandalsko. De har typisk hæklappe samt tåbeskyttelse. 

Sandalsko er rigtig gode ved aktiviteter, hvor der er risiko for at slå tæerne mod sten og andre forhindringer, eller til børnene, når de fortaber sig i frydefuld leg. Selvom sandalen er delvist lukket, skal man dog ikke gå på kompromis med åndbarheden, da der stadig er masser af plads til, at den friske luft kan finde ind. 

I vores sortiment finder du mange flade sandaler uden hæl, men blandt damesandalerne er det også muligt at finde et par med en lille eller lav hæl såvel som med en tyk hæl, f.eks. kilehæl/plateau. Sandaler til damer – eller mænd for den sags skyld – behøver nemlig overhovedet ikke være kun være praktiske, og der findes mange stilsikre og flotte modeller. 

Fælles for sandalerne i vores sortiment er et fokus på komfort, og derfor er de fleste af sandalerne med hælrem, så foden støttes og holdes godt på plads. Ligeledes har mange af modellerne god stødabsorbering i sålen, så dine fødder kan have det rart hele dagen – også når du går langt.

Desuden er der et godt udvalg af sandaler med kraftig gummisål, som giver et sikkert greb, f.eks. hvis du er på vandretur. Mange af vores sandaler er desuden lavet i hurtigtørrende materialer – skulle de blive lidt våde på kanoturen eller i løbet af eftermiddagen ved stranden, så er problemet hurtigt løst.

Flere af sandalerne har også fået en antibakteriel og lugthæmmende behandling, så de ikke lugter alt for strengt efter mange timer på farten. Selvom sandaler betyder masser af frisk luft til tæerne, får man dog ret nemt sure sandaltæer – du kan med fordel supplere med en god luftning, en vask og lidt kærlig pleje ind imellem. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke sandaler, der bedst lever op til dit eller lidt barns behov, kan du læse mere i vores store sandalguide på bloggen. Du kan også med fordel tage et kig på vores størrelsesguides, når du skal købe nye sandaler til dig selv og familien. 

Skal du købe sandaler til dit barn, kan du eventuelt tage et kig i vores store guide til børnesko

Hvordan skal sandaler sidde? 

Det giver næsten sig selv, at sandaler skal sidde godt og komfortabelt på foden for at give den rette støtte og bevægelsesfrihed, men hvordan sørger du så for det? 

Sandaler med en ergonomisk udformet fodseng eller indlægssål er ideelle, da de giver god støtte til din bue og fods struktur. Vælg sandaler med en blød og støddæmpende sål for at reducere belastningen på dine fødder. Pasformen skal være rummelig nok til, at dine tæer kan bevæge sig frit uden, at sandalen er for stram eller løs. 

Sandaler med justerbar remme og spænder hjælper med at tilpasse pasformen og sørger for, at skoen sidder korrekt. 

Hverdagssandaler – smarte og luftige

I Eventyrsports sortiment finder du et stort udvalg af behagelige og smarte hverdagssandaler. Hverdagen kan som bekendt variere en del, og derfor finder du også mange forskellige typer og former for hverdagssandaler. 

Du finder for eksempel både de stilrene damesandaler med en lille hæl og korkbehandlet sål, der gør sig godt som modesko – og de smarte par herresandaler med stilrent design og solide stropper, som komfortabelt vil bære dig gennem by og skov.

Fælles for dem alle er, at der er fokus på høj kvalitet og god pasform, så de er behagelige at have på i dagligdagen – også efter mange timers brug. Så uanset, om de skal bruges til hverdag, cykelture, en tur i skoven eller på legepladsen, på ferien eller gåturen langs stranden, er der noget for enhver smag og ethvert behov. 

Hverdagssandaler fås både i åbne og delvist lukkede modeller. De lukkede modeller er smarte, hvis man kan risikere at skrabe foden mod en sten eller stamme, eller hvis dit barn glemmer tid og sted (og fødder), så snart der står leg, tant og fjas på skemaet. 

De delvist lukkede sandaler, eller sandalsko, har nemlig ekstra tåbeskyttelse og en god hælkappe, så der bliver passet ekstra på de lidt udsatte dele af foden. Dog er der stadig masser af frisk luft til fødderne, da de er meget mere åbne end en traditionel, lukket hverdagssko

I sortimentet af hverdagssko finder du dog også mange åbne sandaler med en lidt højere, solid og beskyttende sål, som også sagtens kan bruges til gå- og cykelture samt besøg på legepladsen eller i skoven.   

Klipklapper – den ultimative sommer- og strandsandal

Hvis du slapper af i haven, leger vandkamp eller daser på stranden, og du så pludseligt skal hente en is eller noget koldt at drikke for at bekæmpe sommerheden, så er et par lækre klipklapper de helt perfekte sommersko. De er nemlig lette, hurtige at stikke i og giver dine fødder den absolut bedste mulighed for at ånde.  

Mange forbinder nok klipklapper med et stykke billigt plastisk, som man kan sætte på foden ved hjælp af en gnavende rem mellem tæerne. Men sådan behøver det slet ikke at være – dine fødder fortjener en komfortabel oplevelse, selvom du skal have en lille og let sko på uden hælstop. 

I vores sortiment er der nemlig fokus på høj komfort og god kvalitet, så din fod stadig får støtte. Eventyrsport har et bredt udvalg af klipklapper har behagelige såler og smarte remme, så dine nye klipklappere kan sidde godt og lige som de skal. 

Du finder både de klassiske klipklapper med tåremmen, som skoene har fået sit navn efter på grund af den klassiske lyd, de siger, når man går. Derudover finder du også modeller med én bred rem eller flere krydsende remme, som er med til at sikre en god og støttende pasform. 

Klipklapper laves desuden i flere materialer. I vores udvalg finder du lækre naturmaterialer som læder og skind. Du finder også en masse klipklapper i syntetiske materialer, som ofte er hurtigtørrende. Nogle modeller tåler endda en soppetur i havet eller en tur i åen, hvis du skal krydse et vandløb på din vandretur eller skubbe kanoen fri på lavt vand.  

Hvis du er på udkig efter inspiration til for eksempel en smuk kanotur eller en dansk kyststi med soppegaranti, kan du med fordel tjekke vores store blog

 

Vandresandaler – til eventyr ud i det blå

Hvis du skal ud at vandre på en lun forårs- eller sommerdag, så er et par stabile og alsidige vandresandaler en virkelig godt ting at have med i rygsækken – eller have på, alt efter din vandreturs karakter. 

Efter en lang og varm dag i lukkende vandresko eller måske endda tunge vandrestøvler, er det en sand fryd at give fødderne lidt luft i et par gode vandresandaler, når I når enden af dagens etape eller måske endda undervejs, når der er frokostpause eller udsigtsstop. 

Varme og fugtige fødder er nemlig en envejsbillet til vabler og gnavesår, og det kan et par gode sandaler og et par gode råd om forebyggelse gøre meget for at forhindre. 

Hvis du skal ud at vandre i meget varme omgivelser, og du ikke har så meget oppakning med i din rygsæk, så kan det endda være, at du kan klare turen i et par godt, stabile vandresandaler. Langt de fleste vandresandaler produceres nemlig med stødabsorberende såler, som også tager godt fat i underlaget og hjælper dig frem ved hvert skridt. 

Desuden gør de mange stropper og spændemulighederne med enten Velcro® eller en hurtigsnørrende bindemetode, at du nemt kan tilpasse sandalens pasform, så den sidder helt rigtigtog giver den optimale støtte. Det er også en fordel at kunne spænde sandalerne lidt ud, hvis fødderne hæver op undervejs på turen. 

Husk dog at mærke efter, om dine ankler og fødder kan holde til det, eller om du sender dem på overarbejde ved ikke at have den gode hjælp af et par sko eller støvlers pasform, støtte og stødabsorbering. Du kan læse meget mere om fordelene ved et par lette vandresko eller solide vandrestøvler i vores store sko- og støvleguide på bloggen. 

Vandresandalerne i vores sortiment fås i både syntetiske materialer og naturmaterialer, samt i mange forskellige designs, farver og former. Der er altså noget for enhver smag og til ethvert vandrebehov. 

I vores brede udvalg finder du desuden også både åbne og mere lukkede modeller. De åbne vandresandaler giver optimal åndbarhed, da der er masser af frisk luft om fødderne. 

De mere lukkede sandaler, eller sandalsko, som er en kombination mellem en sandal og en vandresko, giver en bedre beskyttelse af tæer og hæle – derfor er de perfekte til små størrelser, der fortaber sig i leg på skovstien, eller til de mere seriøse vandreture, hvor det går over stok og sten. 

Hvis du er på jagt efter inspiration til dit næste eventyr, kan du med fordel tjekke vores mange guides til vandreture i Skandinavien og resten af verden på bloggen. 

  

Flade sandaler – mange forskellige typer og formål 

Hvis du skal give dine fødder de allerbedste betingelser på en varm sommerdag, hvor du skal være på dubberne i mange timer, vil slappe max af eller skal ud at gå langt, kan det være, at du skal overveje et par flade sandaler. 

Selvom et par damesandaler med en lille hæl kan være smarte og meget behagelige, kan det godt belaste foden i længden. Du skal i hvert fald være opmærksom på, at dine sandaler skal tilpasse sig foden – og ikke omvendt. Og hvis dine fødder fortjener en lille fridag og bare skal luftes igennem, så er flade sandaler et rigtig godt valg. 

Flade sandaler fås til hele familien– og i mange former, farver, mønstre, designs og til mange formål. Desuden laves de også både i natur- og syntetiske materialer, og nogle tåler vand og sand bedre end andre.

I vores brede udvalg af damesandaler, børnesandaler og herresandaler kan du finde du de helt simple og klassiske flade klipklapper, som blødt og lækkert bærer dig fra haven til fryseren efter is eller ned til vandkanten på stranden. 

Du finder også flade udgaver af de lækre og alsidige hverdagssandaler, samt de stabile og komfortable vandresandaler. Nogle modeller er mere simple, stilrene og lige til end andre, mens nogle modeller har solidt og funktionelt opbyggede såler, som kan tage dig over det meste terræn. 

Fælles for alle de flade sandaler i vores store udvalg er dog, at de alle er lavet i høj kvalitet, og at fokus er på god pasform. Så er det blot at vælge mellem de mange flotte farver og mønstre og finde ud af, hvilket par, der bedst passer til dine fødders behov. 

Undgå vabler i sandaler 

Der er forskellige ting, som du kan gøre for at undgå vabler i dine nye (eller gamle) sandaler. 

Sørg først og fremmest for at vælge den rigtige størrelse - de må hverken være for stramme eller løse. Kvaliteten har også en betydning. Hvis sandalerne har ujævne søm eller ru overflader, kan det også øge chancen for vabler.

Er dine sandaler nye, er det en god ide at vende dine fødder til sandalerne gradvis. Start med at brug dem i en kortere perioder og øg så varigheden løbende, så dine fødder kan vende sig til sandalens pasform. Det kan også være en god ide at bære et par tynde strømper i starten, som fungerer som en barriere mellem dine fødder og sandalerne. 

 Har du prøvet alle ovenstående ting, men der stadig er noget, som gnaver, så kan vabelplaster være din redning, så du reducerer friktion. 

Pleje og rengøring af sandaler

Fjern overfladisk snavs med en blød børste eller en fugtig klud. Er de stadig ikke rene? Så vask sandalerne med en mild sæbeopløsning og vamt vand. Gør en klud eller svamp våd, men sørg for at vrid den ordentligt, inden du gnubber skidtet af sandalen. Fjern overskydende sæbe med en tør klud eller et viskestykke. 

Når sandalerne er rene og tørre stilles de et sted, hvor de er beskyttet mod støv og direkte sollys - f.eks. en skoæske eller stofpose.

Undgå at dine sandaler begynder at lugte

Det kan næsten virke uundgåeligt, at dine sandaler ikke begynder at lugte, når fødderne bliver varme og afgiver sved. Der er dog nogle ting, som du kan gøre for at hindre lugten i at blive ulidelig. 

Sørg for at dine fødder er tørre, da bakterier og svampe vokser godt i fugtige miljøer. Det kan derfor være en god ide ikke at have sandalerne på i for lang tid af gangen, hvis dine fødder sveder meget - brug eventuel nogle åndbare strømper, som absorberer fugten fra fødderne. 

Når du tager sandalerne af, så sørg for at stille dem et tørt sted, hvor de får luft. Spray eventuel sandalerne med antibakteriel spray eller desinfektionsmiddel, så du er sikker på, at du får dræbt alle baktierier, inden du skal have skoene på igen. 

Tilbud på gode sandaler

Er du på udkig efter et par gode sandaler og et godt tilbud? Det er nemlig vigtigt, at du ikke går på kompromis med dine nye sandaler, som forhåbentligt skal holde i mange sæsoner – men der er heller ikke noget i vejen med at spare penge, når der skal købes nye sandaler til hele familien. 

Vi har ofte udsalg på både sandaler til kvindersandaler til mænd og sandaler til børn

Du kan også med fordel tjekke vores store outlet, hvor du altid finder et stort udvalg af lækkert fodtøj, beklædning og grej til skarpe priser. Der er nemlig ofte gode rabatter at hente, hvis du skal købe sandaler eller andet udstyr til dit næste eventyr. 

Ved at være medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du også få besked, så snart der er tilbud og udsalg på bl.a. sandaler. Det er selvfølgelig gratis at være medlem.