Merrell

82 Varer

Amerikanske Merrell forsyner især Eventyrsport med fodtøj i form at damesandaler, sko og flotte, funktionelle og varme vinterstøvler.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Merrell sko, støvler og sandaler til enhver aktivitet

Oplev naturen i stærke vandrestøvler, vinterstøvler, letvægtsløbesko, sko eller sandaler fra Merrell. 

Merrell har siden de så dagens lys i 1981 i Green Mountains i Vermont, USA, været leverandør af kvalitetsfodtøj. Randy Merrell startede med at designe et par vandrestøvler, som Backpacker Magazine beskrev, som de mest komfortable og funktionelle støvler i Nord Amerika.

Idag er Merrell meget mere end støvler. De designer og producerer alt det, du har brug for, når du skal en tur i byen, eller på eventyr i naturen. Målet er at levere produkter, som klæder dig godt og komfortabelt på til alle slags aktiviteter.

Her på siden finder du et bredt udvalg af moderigtige og komfortable sko, kvalitets sandaler til al slags udeliv og ikke mindst flotte og robuste støvler.

Find den rette størrelse med vores størrelsesguide til Merrell.

Merrell er grønne

Hos Merrell handler det ikke kun om at producere fodtøj, men også om at værne om naturen. Du lægger måske ikke direkte mærke til det, men når du åbner for kassen med dine nye sko, sandaler eller støvler, er indpakningen lavet af genbrugsmaterialer. Det samme gælder papiret, der ligger inde i dit nye fodtøj.

Som bæredygtige produktionsvirksomhed satser Merrell på grønne teknologier. Det kan være en dyr investering, men det er godt for naturen i fremtiden.

Merrell sko: til dig der holder af funktionalitet og komfort

Hvad der startede i Green Mountains i Vermont, har nu bredt sig til hele verden. I mere end 26 år har det amerikanske kvalitetsmærke, leveret kvalitets fodtøj til outdoor entusiaster. Eventyrsport har et solidt udvalg af Merrell sko, både vandresko, hverdagssko, sko til multisport og alt derimellem. Fælles for dem alle er, at de er funktionelle og yderst komfortable.

Skoene findes i forskellige moderigtige designs, så du kan garanteret finde et par sko, der falder lige i din smag. Vi har alt fra klassiske brune modeller, til smarte sko med fine detaljer og smæk på farverne. Vi har sko til herrer, damer og børn.

Merrell sandaler til ethvert eventyr

Vi har et stort udvalg af Merrell sandaler til mange formål for eksempel rejse, fritid og hverdag. Designet er flot og kvaliteten er god.

Der er terrængående sandaler med stødabsobering og ekstra svangstøtte og flotte og sporty sommersandaler. Det er sandaler, der er så gode, at du næsten har lyst til at have dem på hele året rundt.

Nogle af modellerne er antibakterielt behandlet med Aegis®, så sandalen kan holde den værste lugt på afstand. Forkæl bare dine fødder med Merrell sandaler.

Merrell støvler til hele familien.

Støvler skal ikke kun være komfortable og robuste, de må også gerne have det rigtige look. Har dine fødder svært ved at holde på varmen, er det råd for det med et par velisolerede Merrell støver, hvor sålen også spiller en stor rolle.

Du kan få Merrell støvler med membran, som gør støvlen vandtæt og åndbar, og nogle er også udstyrede med stødabsobering, så stød ikke forplanter sig op i ryggen. Vi har mange modeller af Merrell støvler til damer, herrer og børn.  

Pleje af Merrell sko

For at dit fodtøj får den længst mulige levetid er det rigtig vigtigt at du husker at pleje dem jævnligt. Det er forskelligt fra model til model, hvilken behandling de skal have. Derfor skal du huske at følge den vejledning, der følger med dine nye støvler, sko eller sandaler.

Du kan læse mere om pleje, vask og imprægnering af sko og støvler på bloggen.

Hold øje med vores udsalg

Er du på udkig efter at gøre en god handel?

Du kan finde mange gode tilbud på Merrell fodtøj her på siden, du skal blot klikke på ”tilbudsfiltret” længere oppe på siden. Vi har jævnligt gode prisnedsættelser, så hold øje med tilbudssiden. Måske du er så heldig, at lige præcis den model, du har i kikkerten kan fås til en super skarp pris lige nu.