Merrell

Amerikanske Merrell forsyner især Eventyrsport med fodtøj i form at damesandaler, sko og flotte, funktionelle og varme vinterstøvler.

per side
Sorter stigende

Merrell til enhver aktivitet

Oplev naturen i stærke vandrestøvler, vinterstøvler, letvægtsløbesko, sko eller sandaler fra Merrell. Merrell har siden de så dagens lys i 1981 i Green Mountains i Vermont, USA, været leverandør af kvalitetsfodtøj. Randy Merrell startede med at designe et par vandrestøvler, som Backpacker Magazine beskrev, som de mest komfortable og funktionelle støvler i Nord Amerika. Idag er Merrell meget mere end støvler. De designer og producerer alt det, du har brug for når du skal en tur i byen, eller på eventyr i naturen. Målet er at levere produkter, som klæder dig godt og komfortabelt på til alle slags aktiviteter.

 

Merrell er grønne

Hos Merrell handler det ikke kun om at producere fodtøj, men også om at værne om naturen. Du lægger måske ikke direkte mærke til det, men når du åbner for kassen med dine nye sko, sandaler eller støvler, er indpakningen lavet af genbrugsmaterialer. Det samme gælder papiret, der ligger inde i dit nye fodtøj.

 

Som bæredygtige produktionsvirksomhed satser Merrell på grønne teknologier. Det kan være en dyr investering, men er godt for naturen i fremtiden.

 

Merrell sko

Hvad der startede i Green Mountains i Vermont, har nu bredt sig til hele verden. I mere end 26 år har det amerikanske kvalitetsmærke, leveret kvalitets fodtøj til outdoor entusiaster. Eventyrsport har et solidt udvalg af Merrell sko, både vandresko, hverdagssko, sko til multisport og alt derimellem. Vi har dem til herrer, damer og børn.

 

Merrell sandaler

Vi har Merrell sandaler til mange formål for eksempel rejse, fritid og hverdag. Designet er flot og kvaliteten god. Der er terrængående sandaler med stødabsobering og ekstra svangstøtte, flotte og sporty sommersandaler, og nogle af antibakterielt behandlet med Aegis®, for at holde den værste lugt på afstand. Forkæl bare dine fødder med Merrell sandaler.

 

Merrell støvler

Støvler skal ikke kun være komfortable og robuste, de må også gerne have det rigtige look. Har dine fødder svært ved at holde på varmen, er det råd for det med et par velisolerede Merrell støver, hvor sålen også spiller en stor rolle. Du kan få Merrell støvler med membran, som gør støvlen vandtæt og åndbar, og nogle er også udstyrede med stødabsobering, så stød ikke forplanter sig op i ryggen. Vi har mange modeller af Merrell støvler til både damer, herrer og børn.

 

Merrell sandaler udsalg

Find et godt sandal tilbud på Merrell sandaler her på siden. Vi har jævnligt gode nedsættelser når vi holder Merrell udsalg.

 

Pleje af Merrell sko

Læs om pleje, vask og imprægnering af sko og støvler på bloggen, men husk at følge vejledningen, der fulgte med fodtøjet.