Merrell vandrestøvler

15 Varer

Vandrestøvler fra Merrell er et komfortabelt og let valg til de mindre krævende vandreture og friluftseventyr. Du finder vores udvalg af Merrell vandrestøvler her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Merrell vandrestøvler – lette støvler til ethvert eventyr 

Randy Merrell skaber sit meget anerkendte mærke i 1981 i Green Mountains i Vermont, USA. Allerede helt fra start lægger Merrell ud med et stærkt bud på et par funktionelle vandrestøvler, som specielt bliver rost i Backpacker Magazine.

Siden har brandet udvidet sortimentet og i dag leverer Merrell funktionelle sko og støvler til hele familien, men også lækre sandaler, gode løbesko og smarte hverdagssko i høj kvalitet til både damer, herrer og børn.

Når du skal ud på selv en let vandretur – det kunne være en forfriskende dagstur langs snoede stier i skoven eller måske en rask travetur i de svale formiddagstimer på ferien – er det vigtigt, at du vælger et par gode vandrestøvler.

Selvom du hverken har tung oppakning med eller skal bestige et bjerg, har dine fødder har brug for støtte om anklerne og gode såler, så du ikke vrikker om eller får trætte fødder. Du kan læse vores store guide til at vælge de rigtige vandrestøvler, ved at besøge bloggen.

Hold fødderne tørre og glade med Merrell fodtøj

Med et par vandrestøvler fra Merrell har du gode forudsætninger for en fed tur ud i den skønne natur. Merrell leverer lette vandrestøvler i høj kvalitet og med sublim komfort til en rigtig god pris, så du kan undgå skavanker, skader og vabler og blot nyde din tur. Hvis du er på jagt efter inspiration og tips til at passe på dine fødder på turen, kan du læse mere på vores blog. 

Merrell bruger desuden ofte deres M Select™ DRY BARRIER-membran, som sikrer vandtætte støvler selv i vådt føre, og samtidig lader varme og damp fra dine fødder undslippe, så de hverken overopheder eller bliver fugtige.

Merrell støvler er oplagte til den knapt så krævende vandretur, på grund af deres lave vægt og fleksible design. De har desuden et godt greb i underlaget med sine grove gummisåler og M Select™ GRIP-teknologi. Kombineret med et par lækre vandresokker er du mere end klar til at nyde tiden i naturen selv på de lidt længere eventyr med kilo på ryggen.

Hvis du i stedet er på udkig efter et par vandresko til de korte og lette ture ud i det blå, kan du se vores udvalg af Merrell vandresko her.