Fjällräven små rygsække

Her finder du vores udvalg af mindre rygsække fra Fjällräven til både vandring og hverdag – og selvfølgelig ikoniske Fjällräven Kånken i alle regnbuens farver. 

per side
Sorter stigende

Ikoniske Fjällräven rygsække, der kan det hele

Igennem årtier har Fjällräven produceret rygsække. Faktisk har brandet i over 50 år indsamlet erfaring i at lave kvalitetsprodukter. Hvad der startede som et simpelt ønske om at lave bedre grej, er nu blevet til et kæmpe brand med en lang historie om passion for udelivet.

I dag er Fjällräven et kendt og elsket mærke over hele verden – både for deres strålende outdoorbeklædning, men også for deres andre produkter og designs, som endda har fundet vej ind i modebilledet.

Vi kender vist alle den ikoniske Fjällräven Kånken-rygsæk – en klassisk Fjällräven skoletaske og hverdagstaske, som blev til på grund af tanken om, at skolebørn ikke længere skulle slide sig halvt ihjel, når de bar deres gammeldags skoletaske i den ene hånd. Op på ryggen med alle de tunge skolebøger – så går det meget bedre.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af Fjällräven rygsække til dagsturen i naturen og rygsække til hverdagen. Du finder både den klassiske og populære Fjällräven Kånken-taske, men også en lang række andre funktionelle og stilrene rygsække, som Fjällräven er så kendt for.

 

Fjällräven tasker – smarte og enormt holdbare

Siden slutningen af 1960’erne har Åke Nordin og hans firma Fjällräven designet og produceret rygsække, og i dag producerer det svenske brand tasker og rygsække til både tur og hverdag. Og med en Fjällräven på ryggen er du sikker på at have gavn af rygsækken i lang tid.

Fjällräven sætter en ære i at lave rygsække, som kan holde til at blive brugt. Rygsækkene produceres i høj grad i brandets egne slidstærke materialer, G-1000® eller G-1000® Heavyduty, som kan klare både det daglige slid og det hårde slid, som opstår, når du tager din Fjällräven rygsæk med ud i naturen.

Du kan finde Eventyrsports store udvalg af Fjällräven tasker her på siden, og der er både de mere simple modeller til hverdagsbruggode børnerygsækkestilrene totebags og de mere tekniske små vandrerygsække

 

Fjällrävens små rygsække – praktiske og flotte

Alle de mange forskellige modeller af rygsække fra Fjällräven dækker de fleste behov, men der er ingen tvivl om, at den fikse og smarte hverdagsrygsæk, som de fleste af os bruger hele tiden, er den type rygsæk, som Fjällräven er mest kendt for i øjeblikket.

Den populære rygsæk Kånken fås i flere størrelser, og Kånken Mini er lavet specielt til de allermindste Fjällräven-entusiaster. Nogle modeller, Kånken Laptop, har endda et polstret og separat computerrum, som gør den til en oplagt skoletaske for dit barn, skoleelever og studerende i alle aldre.

Man må også bare indrømme, at Fjällräven gør det utroligt godt på dette punkt – at lave moderigtige rygsække, som også er funktionelle og komfortable. Det er den klassiske Kånken og Fjällrävens Rucksack No. 21 begge strålende eksempler på.

Noget af det, som Fjällräven især er gode til, er at producere deres flotte og funktionelle tasker i en masse forskellige designs og farver, så der er meget at vælge imellem. De seneste år har Fjällräven også tilføjet samarbejder med organisationer og kunstnere til udvalget, som i dag er kæmpestort.

Med Fjällräven rygsække i mange forskellige farver er det også nemt at finde en, som ikke ligner dem, som alle vennerne har – og ved hele tiden at forny sig og deres farveudvalg, er der altid en ny Fjällräven-farve eller et nyt design, som må bare må tilføje til samlingen.

 

Køb Fjällräven-rygsække online og på tilbud

Når du bestiller en Fjällräven rygsæk i vores webshop, skynder vi os at sende den til dig. Hvis det ikke er praktisk at få den sendt hjem, så kan vi sagtens sørge for, at du kan hente den i en af vores butikker. Hvis du foretrækker det, kan du også tage til din favorit-Eventyrsport og købe en Fjällräven-rygsæk der.

Hvis du søger efter Fjällräven rygsække på tilbud, så kan du med fordel slå tilbudsfilteret længere oppe på siden til. Med vores filter aktiveret bliver du kun vist de Fjällräven rygsække, som vi har på tilbud lige nu.

Du kan også tage et kig i vores store outlet, hvor vi jævnligt har kvalitetsprodukter fra Fjällräven til skarpe priser.