Fjällräven Totepack

3 Varer

Fjällrävens Totepacks er praktiske på et niveau, hvor kun en plasticpose kan være med, men vælger du en Totepack fra Fjällräven, vælger du en bæredygtig løsning på dit hverdagsbehov for at kunne bære alle dine ting. Med genanvendt polyester og økologisk bomuld, er klimabelastningen minimeret og taskens store slidstyrke sikrer, at den kan bruges i mange år.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fjällräven Totepack no. 1, no. 2 og no. 4

Fjällrävens Totepacks har en række ting til fælles. De er for det første alle produceret i det bæredygtige og meget stærke G-1000 HD Eco. Stoffet er lavet af genanvendt polyester og økologisk bomuld.

Genanvendt polyester kommer typisk fra brugte plasticflasker. De bliver indsamlet, skåret i småstykker, smeltet om og trukket ud i fibre. Til sidst bliver fibrene flettet til tråde og vævet til stof.

Den økologiske bomuld bliver dyrket uden brug af pesticider og med omkring 70% lavere forbrug af vand, fordi 80% af vandet til overrisling af bomuldsmarkerne kommer fra opsamlet regnvand.

G-1000 HD Eco er det stærkeste stof i Fjällrävens G-1000 familien, og bliver typisk brugt hvor sliddet er allerhøjst. På Fjällräven Totepack er sliddet ikke voldsomt stort, men G-1000 HD Eco kan også se godt ud. Overfladen er mere fast og stoffet er tykkere end den klassiske version af G-1000. Det giver Totepacks et flot og autentisk look, når de er syet i dette stærke, smidige stof.

Forskelle på Totepack rygsækkene

Hos Eventyrsport har vi 4 versioner i sortiment: Totepack no. 1, Totepack no. 2, Totepack no. 4 Wide og Totepack no. 4 Tall. Her er en oversigt over forskellene på modellerne:

No. 1 = Kan rumme 14 liter og kan både være rygsæk, håndtaske og skuldertaske.

No. 2 = Ligesom no. 1, men er lidt større og har en lynlåslukket lomme på ydersiden. Kan rumme 16 liter.

No. 4 findes i to versioner – Wide og Tall. Begge versioner kan bade være skuldertaske og rygsæk. Modellerne har flere lommer end Totepack no. 1 og no. 2. En af lommerne har polstret plads til en laptop på op til 15”. Den vigtigste forskel på de to modeller er om computeren skal lægges ned i tasken på den brede led (Wide) eller på den small led (Tall). Begge rummer 19 liter.

Alle de forskellige Totepacks fra Fjällräven findes i flere forskellige farver. Du kan bruge vores filtre her på siden, for at sortere de farver frem, som du søger.