Fjällräven Kånken Mini

12 Varer

Med en Fjällräven taske i mini format, er tasken til det helt lille barn ramt præcist. Alt er ganske småt på denne ikoniske rygsæk, og derfor vil en Kånken Mini sidde godt på de små poder. Se vores udvalg af forskellige farver herunder.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fjällräven Kånken Mini til små børn

Fjällräven Kånken Mini er den oplagte gave til de helt små børn. Med ganske små stropper og et rumindhold på 7 liter, er størrelsen i et niveau, så den passer til de små kroppe. Alligevel er der ret god plads i rygsækken. Lynlåsen, som løber rundt i rygsækkens kant på tre af de fire sider, tillader et godt overblik, så det er nemt at finde de stumper, som du har brug for. Det lille barn vil typisk kun åbne lynlåsen på den ene side, da det kræver lidt ekstra fingerfærdighed at føre lynlåsen rundt om hjørnet. Derfor kommer børnene ikke så hurtigt til at tabe indholdet ud over gulvet.

At opleve familiens yngste gå på opdagelse i sin Mini Kånken, for at finde det stykke legetøj, som mor og far skal se, er en af de mange glæder forældre verden over har fået, fordi de valgte Kånken Mini som deres barns rygsæk.

Alle de sædvanlige funktioner fra den større model, finder du også på denne mindre “Fjällräven mini rygsæk”. Både frontlommen, de gode bærestropper, sidelommerne og så naturligvis det enormt slidstærke materiale Vinylon F.

Der er forskellige versioner af  Kånken Mini:

 • Kånken Mini er den klassiske version, som findes i en række forskellige farver.

 • Kånken Rainbow Mini har bærestropper og skulderstropper, som er regnbuefarvede.

 • Kånken Art Mini er designet af en af to kunstnere, for at give et kunstnerisk udtryk på en funktionel rygsæk. Desuden er den fremstillet i bæredygtige materialer: G1000 HD Eco S, som er lavet af genanvendt polyester og økologisk bomuld.

En Mini Kånken passer til børn der er i vuggestue og i de første år af børnehaven. Børn er selvfølgelig forskellige, men de fleste børn der er yngre end 4 år, vil passe en mini version af den ikoniske Fjällräven rygsæk godt.

Forældre og Fjällrävens mini taske

Mange køber Kånken Mini som dåbsgave, fordi den også er praktisk at have liggende under barnevognen med et par bleer og en pakke vådservietter i. Så er den nybagte mor klar til at møde dagens udfordringer. Til de gange, hvor rygsækken er mest praktisk at bære på ryggen, er skulderstropperne indrette, så de faktisk ogå kan nå rundt om en voksen krop.

Køb Kånken Mini online i vores webshop. Vi sender med det samme, så du ikke skal vente i dagevis på at rygsækken når frem.