Fjällräven Rucksack No. 21

På Rucksack nr. 21 er det detaljerne, som betyder mest: Det kraftige G1000 HD Eco, læderdetaljerne og lukningen med dobbelte læderremme og metalspænder. Alt sammen sender et flot retro signal. Samtidig er den kendte Fjällräven kvalitet ramt lige i bulls-eye. Du kan simpelthen mærke det så tydeligt, når du står med en Fjällraven Rucksack no. 21 imellem hænderne uanset om det er størrelse medium eller large. Den føles bare rigtig stærk og solid.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fjällräven Rucksack no. 21 - et bæredygtigt valg

Rucksack no. 21 er en gruppe af gennemsolide rygsække i den flotte og funktionelle Numbers serie fra Fjällräven. Fokus på alt i Numbers serien er slidstyrke og miljøhensyn. Hvis et Numbers produkt går i arv fra en generation til en anden - og måske en tredje, så er det bæredygtige mål for serien nået. For det mest bæredygtige produkt, er det som både holder i lang tid og er produceret bæredygtigt i bæredygtige materialer.

I Rucksack no. 21 er materialerne genanvendt polyester, økologisk bomuld og læder. Polyestermaterialet kan for eksempel være lavet af indsamlede plasticflasker eller andre udtjente produkter af polyester. Den økologiske bomuldsproduktion udmærker sig ved at være fri for giftige pesticider, kunstgødning og genmodificeret såsæd. Læderdetaljerne er valgt fordi dette produkt fra naturen er ekstremt slidstærkt, og derfor holder længst, når tasken skal bruges til daglig.

De forskellige versioner af Rucksack no. 21

Fjällräven Rucksack no. 21 er gennem tiden lavet i Small, Medium og Large størrelser. Naturligvis er størrelsen forskellig, men der er også andre detaljer, som varierer. Se her for at få et hurtigt overblik:

Størrelse Medium

Fjällräven Rucksack no. 21 i medium størrelsen er den, som de fleste vælger. Her er plads til en 15 tommer PC, drikkedunk og nogle papirer. Der følger en udtagelig siddepude med og rygsækken har dobbeltlukning, fordi der både er et snoretræk, som lukker hovedrummet til samtidig med der er et låg, der kan knappes fast med lækre læderstropper.

Størrelse Large

Hvis du skal bruge lidt ekstra plads, så er Fjällräven Rucksack no. 21 i størrelse large størrelsen oplagt. Her er der plads til en 17 tommer og så er bunden ekstra forstærket med kraftigt læder. Den udtagelige siddepude i G1000 HD Eco er også på plads i denne størrelse, ligesom den dobbelte lukning også går igen.

Størrelse Small

Denne mindste version af den klassiske rygsæk nr. 21 fra Fjällräven bliver ikke længere produceret, og kan derfor ikke bestilles.

Endelig blev Rucksack no. 21 i en kort periode også lavet i en miniversion. Den er også udgået.

Skal du bruge en Rucksack no. 21 i enten Medium eller Large, så bestil online her i vores webshop. Vi sender med det samme, så du hurtigt kan få flyttet dit grej over i denne lækre retrorygsæk.