Fjällräven Kånken Laptop

2 Varer

Fjällräven Kånken Laptop er lige så stilfuld og enkel, som den oprindelige Fjällräven taske. Vores udvalg af modeller og farver skifter jævnligt, men funktionaliten er altid den samme: Et stort hovedrum, fuldpolstret computerrum, frontlomme, sidelommer og udtagelig siddeplade.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Fjällräven Kånken Laptop – klassisk produktivitet

Mange vælger Fjällrävens klassiske skoletaske med plads til en bærbar PC, fordi den er både praktisk, slidstærk og enkel i designet.

Praktikaliteterne er tydeligt understreget med den lange lynlåsåbning, som giver et godt overblik over hele rygsækkens hovedrum. Det polstrede rum til din bærbare computer er tilpasset MacBook størrelsen, hvorfor rygsækken er relativ høj, men ikke voldsomt bred. Lynlåsen ind til dette rum, stopper i halv højde, fordi det er nemmere at holde styr på computeren, hvis åbningen ikke er alt for stor. Polstringen i rummet til din computer ligger i alle 6 sider, også på bunden af rummet. Så er du sikker på, at du ikke banker computeren ned i gulvet, når du stiller tasken fra dig.

Tasken er lavet i det slidstærke VinylonF. Samme stærke kunststof, som den oprindelige Kånken rygsæk fra midten af 1980’erne. Derfor kan du være sikker på at rygsækken kan holde til at blive brugt igennem flere år.

Det enkle design på Fjällrävens bærbar computer taske er med til at sikre den en del popularitet. Frontlommen, sidelommerne og den udtagelige skumplade er alle enkle løsninger på hverdagens behov. Frontlommen er stor nok til en madpakke. Sidelommerne kan indeholde en ½ liter vanddunk, og den udtagelige sideplade giver dig et komfortabelt, tørt og rent sted at sidde. Uanset hvor du er.

Kånken Laptop 15 og flere andre størrelser

Fjällräven Kånken Laptop findes i flere størrelser. Uanset om du har en 13 tommer bærbar, en 15 tommer bærbar eller en stor 17 tommer computer, så er der en Kånken Laptop, som passer i størrelse til din PC/Mac.

Fælles for den alle er at skulderstropperne er polstrede, fordi en computer stort set altid vil veje nok til at det er rart med lidt skum under remmene.

Hvis du skal bruge din Kånken Laptop til skolebrug, så er Kånken 15 et godt valg for de fleste. Med en moderat størrelse, er den stor nok til både at indeholde masser af bøger og en bærbar, men heller ikke større end den stadig er ganske handy og let.

Kånken Laptop 13 er en lille handy Fjällräven rygsæk, hvor du ikke kommer til at slæbe dig selv i stykker. Der er ikke så meget plads i, men du kan sagtens have 2-3 bøger og lidt andet i den.

Med Kånken Laptop 17 er der plads til det hele og lidt mere. Det kan sagtens være den rigtige størrelse, hvis du også har brug for at have plads til lidt indkøb på vejen hjem fra arbejde eller studie.

Er du i tvivl, så kig ned i din nærmeste Eventyrsport butik. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge. Kånken Laptop 15 har vi næsten altid på lager, og de to andre størrelser kan vi for det meste bestille hjem til dig, hvis de er midlertidig udsolgt.