Skibukser

Her finder du skibukser til både voksne og børn. Der er modeller med og uden for, og nogle af dem har membran, f.eks. Gore-Tex®. Seler, snefang og andet godt er rigt repræsenteret.

  per side
  Sorter stigende

  Skitøj til alle

  Hos Eventyrsport kan du blive klædt på fra top til tå, inden du tager på skitur. Vi har et kæmpe udvalg af skijakker, fleece, skibukser, skiundertøj, skisokker og hvad du ellers har brug for.

   

  Lag på lag

  Uanset, om de er til alpint eller langrend, kan kan du vælge at bruge lag-på-lag-metoden, der giver mulighed for store variationer i mængden af tøj i løbet af en dag. Det er - kort fortalt - et lag godt undertøj inderst, noget isolerende uden på og en form for skal yderst. Og her er så utallige variationsmuligheder, som du kan læse mere om nedenfor.

   

  Skibukser

  Vores skibukser i Eventyrsport er typisk med aftagelige seler og snefang og skibeskyttelse nederst i benene. Med det kan du klare skiferien, men er du mere ihærdig, vil du nok kigge efter modellerne med ventilationsåbninger, fancy lommer og en masse andre små og skismarte detaljer. Om bukserne skal være med isolerende foring er op til din indre frossenpind. Måske kan de nøjes med at være vandtætte på knæ og bag, eller foretrækker du membran over det hele? Husk et par gode underbukser. Modellerne med 3/4 ben fungerer fantastisk sammen med lange skistrømper og -støvler.

   

  Mærker

  Eventyrsport fører skitøj fra anerkendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Didriksons, Tierra, 66°North, Helly Hansen, Sherpa m.fl.

   

  Se også:

  Skijakker

  Flyverdragter

  Skiundertøj

  Skisokker

  Skihjelme og -briller