Skibukser

Her finder du skibukser til både voksne og børn. Der er modeller med og uden for, og nogle af dem har membran, f.eks. Gore-Tex®. Seler, snefang og andet godt er rigt repræsenteret.

  per side
  Sorter stigende

  Gode skibukser til hele familien

  Når turen går mod sneklædte bjerge og ugen skal bruges med fødderne solidt plantet i skistøvlerne, så er det rette skitøj næsten lige så vigtigt som selve skiene. Det er specielt vigtigt, at du har et par gode kvalitets skibukser med den rette pasform, for det sikre en optimal bevægelsesfrihed i benene. For det er fødder og ben, der gør det største stykke arbejde, når du skal suse afsted på ski.

   

  Hos Eventyrsport kan du blive klædt på fra top til tå, inden du tager på skitur. Her på siden finder du vores store udvalg af skibukser. Vi har skibukser til mænd, til kvinder og til børn i alle aldre.

   

  Du finder bukser fra populære og anerkendte mærker som Haglöfs, Peak Performance, Didriksons, Helly Hansen, The North Face og mange flere.

   

  Vælg de rigtige skibukser

  Et par skibuksers fornemmeste opgave er at holde dig varm og tør. For de fleste af os er en tur i sneen næsten uundgåelig, når vi skal holde balancen i fuld fart ned at løjperne. Når man kommer helt ned at ligge, så er det vigtigt, at der er god postring i bukserne, både så man ikke bliver våd og kold, og så hjælper de også til at afbøde de værste skader.

   

  Men skibukser er ikke bare skibukser. Når du skal købe skibukser skal du overveje, hvilke krav du stiller til dem.

   

  Vores skibukser i Eventyrsport er typisk med aftagelige seler, snefang og skibeskyttelse nederst i benene. Med det kan du klare skiferien, men er du mere ihærdig, vil du nok kigge efter modellerne med ventilationsåbninger, fancy lommer og en masse andre små og skismarte detaljer.

   

  Du kan læse mere om, hvad de enkelte bukser har at tilbyde, når du klikker dig ind på modellerne. Vi har modeller med lange ben og andre med 3/4 ben, de fungerer fantastisk sammen med lange skistrømper og -støvler.

   

  Tjek vandtætheden på dine bukser

  Det er en god ide, at vælge et par gode vandtætte skibukser. For at finde ud af, hvor gode de er til at holde vandet ude, skal du kigge efter hvor stort et vandsøjletryk, de kan modstå.

   

  For at kunne holde sne og vand ude, er det en god ide vælge et par bukser med et vandsøjletryk på 5.000-10.000 mm. Hvis du står på snowboard, er det en god ide at investere i et par bukser med et højt vandsøjletryk, da snowboardere oftere har direkte kontakt til sneen end skiløbere.

   

  Men det er ikke altid, at det er nødvendigt med et par meget vandtætte bukser, måske kan du nøjes med et par, der er vandtætte på knæ og bag.

   

  Hvis du vil blive lidt klogere på vandsøjletryk, så læs med her: Vandsøjletryk i tøj.

   

  Passer skalbukser eller forede skibukser bedst til dig?

  Om bukserne skal være med isolerende foring er op til din indre frossenpind. Måske kan du nøjes med et par skalbukser, der beskytter mod vind og vejr? Eller måske et par bukser med god isolering, der sikrer dig ekstra varme på de kolde dage, passer bedre til dig? Når du skal vælge skibukser afhænger det af, hvor aktiv du skal være, imens du står på ski, og hvor koldt et land du skal til.

   

  Skalbukser, den koldeste udgave

  Skalbukser har ingen isolering, men er blot en vind- og vandtæt yderlag. Med sådan et par, er det nemt for dig at regulere varmen. Husk altid et par gode varme skiunderbukser under. Her kan du enten vælge nogle i merinould eller polyester alt afhængig af, hvor varmt det skal være. Hvis du vælger skalbukser, har du måske brug for et par skiunderbukser i en varmere kvalitet, end dem du ville have under et par forede bukser.

   

  Vær sikker på at holde varmen i forede skibukser

  Forede skibukser har en super god isoleringsevne, de er det helt oplagte valg til de virkelig kolde dage i sneen. Hvis du nemt fryser, er det en god løsning at vælge et par forede bukser. Med sådan et par er du nemlig sikret altid at kunne holde varmen.

   

  Skibukser til de mindste familiemedlemmer

  Når du skal finde et par gode skibukser til børnene, er det en god ide, at vælge en model med en god isoleringsevne. Børn er nemlig ikke altid lige så gode som voksne til at sige til, når de fryser. Og man skal ikke lade kulden spolere en hel dag i sneen. Det er derfor en rigtig god ide at vælge en vis mængde isolering i bukserne.

   

  Det er også vigtigt, at der ikke kommer sne op under tøjet, når de mindste tumler rundt i sneen. Vælg derfor et par bukser med snefang og seler, så bukserne umuligt kan glide ned. Til de helt små børn er en varm flyverdragt dog det allerbedste valg.

   

  Vi har også modeller med aftagelige seler, så det er muligt at skifte, hvis barnet senere foretrækker bukser uden seler, måske i sæsonen efter. For i flere af vores modeller til børn kan benlængden forlænges med et par centimeter, så bukserne kan holde en sæson ekstra. Så slipper du for at skulle købe nye skibukser til børnene hvert år.

   

  Gør en god handel

  Vi har altid et stort udvalg af skibukser til skarpe priser. Så hvis du vil købe et par billige skibukser, er det en god ide at kigge her. Du vælger bare filteret Kun Tilbud i venstre side, her finder du måske skibuksen der kan opfylde dine behov.

   

  Du kan købe skibukser til hele familien her på vores hjemmeside, eller du kan vælge at smutte forbi en af vores fysiske butikker. Her står vores kompetente og smilende personale altid klar til at hjælpe med at finde de helt rigtige skibukser, så hele familien kan blive klar til sne og ski.

   

  Se også:

  Måske det ikke kun er skibukser der mangler, før I er klar til skiferien? Ved at klikke på linksene herunder, finder du alt du kunne mangle til turen.

   

  Lækre skijakker til alle typer af skiløb

   

  Varmt skiundertøj til de kolde dage


  Skisokker med høje skafter – perfekte til støvlerne

   

  Skibriller, -hjelme og andet udstyr, der er perfekt til pisterne