Skisokker

9 Varer

Her finder du skisokker til både voksne og børn. De er med høje skafter, mere eller mindre polstring i fødder og skafter og med en større eller mindre mængde uld til at holde indeklimaet i støvlerne.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Skisokker til at holde fødderne varme og tørre

Får du kolde fødder, når du hopper af skiliften og kigger ned ad pisten? Så er det nok bare, fordi du har taget nogle helt forkerte sokker på til skiløb. Med et par gode skisokker behøver du ikke være nervøs for, at tæerne fryser, og du vil helt sikkert også opleve, at hele skiferien er lidt sjovere, når du kan holde varmen.

Eventyrsports mange fede skisokker kommer fra Smartwool, Icebreaker og 66°North. Vi har gode, tykke skisokker og tynde skisokker, og de er alle sammen skisokker med uld, som er genialt til at holde temperaturen på fødderne oppe og mængden af dårlig lugt nede. Der er tale om meget fin og blød uld, så der er ingen kradsende ragsokker i miles omkreds.

Sokkerne er opdelt i zoner med forskellige formål. Nogen steder er der meget polstring, andre steder er ventilationen vigtigere. Under alle omstændigheder er pasformen meget vigtig, så der ikke er noget, der sidder og buler og gnaver inde i støvlerne. Derfor er der altid en vis portion elastisk materiale i sokkerne, så de bliver holdt på plads hele dagen.

Hvad er de bedste skisokker til varme forhold?

Man vil altid gerne have varme og tørre fødder. Der findes forskellige typer af skisokker, så det er vigtigt at vælge de rigtige til netop dit formål.

Letvægtssokker er fremstillet af letvægtsmaterialer som merinould eller syntetiske fibre, der er åndbare og svedtransporterende. Disse sokker hjælper med at holde fødderne tørre og forhindre overophedning.

Svedtransporterende sokker hjælper med at absorbere fugt fra dine fødder og transportere den væk, hvilket holder fødderne tørre og reducerer risikoen for vabler.

Ventilerede sokker har ventilationszoner og netpaneler, der tillader bedre luftcirkulation omkring dine fødder. Dette kan hjælpe med at forhindre overophedning og holde fødderne kølige.

De polstrede sokker hjælper med at absorbere stød og reducere risikoen for skader.

Når du har valgt hvilken type skisokker, der er bedst til dig, så er det vigtigt at få styr på pasformen og længden. Dine skisokker bør ikke være for stramme eller for løse. Længden sikrer, at sokkerne ikke laver gnidninger og irritation i støvlerne.

Hvordan plejer du dine skisokker?

For at forlænge skisokkernes levetid, så er der et par tricks, som er en god idé at følge:

Vask dem regelmæssigt med mild vaskemiddel og på vrangen, så du beskytter den polstrede side og får fjernet sved og lugt mest effektivt.

Efter vask er det bedst at lade skisokkerne lufttørre - enten hængt op eller læg dem fladt på et tørt håndklæde.

Skisokker med uld sikrer åndbarhed og temperaturregulering

Alle skisokkerne i denne kategori er skisokker med uld, og det er ganske enkelt, fordi uldskisokker har så mange gode egenskaber. Uld er et naturligt materiale, der er yderst åndbart, hvilket gør komforten i et par skisokker med uld helt exceptionel.

Derudover er uld isolerende, men det er også temperaturregulerende. Det vil altså sige, at et par skisokker med uld sørger for at holde varmen oppe ved dine fødder, når du har behov for det, men også at holde temperaturen lidt nede på de tidspunkter, hvor du er ved at koge over. Det sker, fordi uldskisokker tilpasser sig din kropstemperatur.

Har du en tendens til at have varme fødder, skal du måske ikke kigge efter nogle alt for tykke skisokker, da det kan resultere i, at du sveder meget på fødderne. Selvom uldskisokker er gode til at transportere fugten væk fra fødderne uden at miste sin isolerende evne, så vil et par våde skisokker øge risikoen for vabler. Og det vil da være lidt ærgerligt, hvis skituren skal forkortes, fordi du har vabler på fødderne.

Uld er desuden naturligt lugthæmmende, hvilket gør, at mængden af lugtgener holdes nede. Du kan altså snildt komme hjem efter en dag med fødderne i skistøvlerne, uden at du bliver overvældet af lugten fra dine skisokker.