Badetøj til mænd

16 Varer

Det gælder om at have udstyret i orden, når man skal ud på eller under vandet. Herunder finder du alt i badetøj til herrer. Her er våddragter, badeshorts og badesko i høj kvalitet, så hvad end du er til havvand eller svømmehal, så kan du finde det rette udstyr her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Badetøj til mænd til al slags vandsport

Er du vild med at opholde dig i eller på vandet? Og hører sportsgrene og aktiviteter, der indeholder vand på den ene eller anden måde til dine personlige favoritter? Så er der ingen tvivl om, at du skal give dig selv glæden ved noget godt badetøj og udstyr, så du er klar til mange timer i bølgerne.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af badetøj til herrer. Her er badetøj og udstyr til flere sportsgrene på og i vandet.

Vi har våddragter til mænd, som eksempelvis er helt ideelle til en tur i kajakken på en kold dag eller til en udflugt lidt længere ud på havet på et paddleboard. Vi har badesko, som kan beskytte dine fødder mod rifter og skrammer fra sten på havbunden.

Der er altså alt det, du har brug for, for at kunne få en god dag på havet.

I vores sortiment af badetøj til herrer finder du selvfølgelig også flere forskellige badeshorts. De egner sig både helt perfekt til den sportslige svømmer, som elsker at nedlægge baner i svømmehallen, men også til hyggelige og afslappende sommerdage på stranden.

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af badetøj til herrer, der kan bruges til et væld af forskellige vandsportsgrene og -aktiviteter. I vores udvalg finder du badetøj til herrer i høj kvalitet fra både Adidas, Helly Hansen og Trespass.

En våddragt til mænd til ethvert vandeventyr

En våddragt til herrer kan være din bedste makker i rigtig mange situationer i eller på vandet.

Er du vild med vandsport på det åbne hav? Kan du tilbringe timer på et paddleboard eller i kajakken? Udforsker du gerne verden under vandoverfladen, mens du snorkler? Eller er du en mester til at surfe på bølgerne?

Hvis et eller flere af eksemplerne passer godt på dig, så kan det være en rigtig god ide at investere i en våddragt.

En våddragt er designet til at kunne holde dig varm, når du bevæger dig rundt i eller omkring koldt vand. En våddragt til herrer er derfor også helt ideel, hvis du ikke lader dig afskrække af koldt og råt vejr, den kan nemlig bruges hele året rundt og med sådan en våddragt er der intet, der står i vejen for en masse spændende vandeventyr.

Det er, som med alt andet tøj og udstyr, vigtigt, at du vælger den rigtig våddragt til mænd. Din nye våddragt skal sidde helt perfekt, for på den måde har du de bedste forudsætninger for mange timer i eller på vandet uden at blive kold og irriteret.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af våddragter til herrer i høj kvalitet. Vi har våddragter med lange ben og ærmer, som dækker hele kroppen, samt modeller med korte ben og ærmer. Hvilken slags våddragt du bør vælge, afhænger i høj grad af, hvad du tiltænker at bruge den til og på hvilken tid af året.

Selv hvis det er sommer, og temperaturerne er højere, så kan det være godt at købe en våddragt til herrer. Det gælder især, hvis du skal i gang med en ny slags vandsport, hvor du risikerer flere ture i vandet.

Skal du eksempelvis til at starte dit helt eget SUP-board eventyr, så vil det være en rigtig god ide at have både en våddragt og nogle vådsko på. Især i starten, hvor balancen måske ikke helt er der endnu, og du derfor kan komme til at falde lidt mere i vandet.

Men med en god våddragt til mænd, så er der ikke noget, der kan stå i vejen for at starte eventyret, samt de mange ture i vandet. Du kan læse mere om, hvordan du kan komme i gang med dit SUP-eventyr i artiklen 'Sådan kommer du i gang med SUP'.

Uanset hvilken type af vandsport eller vandaktivitet du bedst kan lide, så er der helt sikkert en våddragt til herrer, som passer perfekt til dig her i vores store udvalg hos Eventyrsport. Det er blot om at gå på opdagelse og finde den helt rette model!

Klar til vandet med de perfekte badeshorts til mænd

Hvad end du er til havvand eller svømmehal, og til vandsport eller afslapning, så er det helt sikkert, at du skal have et par gode badeshorts.

Det kan du heldigvis finde i vores udvalg af badeshorts til herrer her hos Eventyrsport. Her kan du finde badeshorts og badebukser til herrer i rigtig god kvalitet.

Skal du svømme mange baner frem og tilbage i svømmehallen og måske prøve at slå dine egne, eller andres, rekorder, så er det rart med et par badebukser, der sidder tæt og ikke kommer i vejen.

Et godt eksempel på netop sådan et par badebukser er Adidas Colourblock Swim Boxer. Disse er et par tætsiddende badebukser til herrer med elastisk talje med snøre. De er fremstillet med genanvendte materialer og er klor-resistente. Altså helt perfekte til mange timer i svømmehallen!

Skal du afsted til havet, måske en tur ud på dit SUP-board om sommeren, eller blot slappe af ved stranden, så er et par behagelige badeshorts til mænd ofte lige sagen. Her er et par hurtigttørrende badeshorts til herrer et rigtig godt valg.

Eugine Swimshort Men fra Trespass® er et godt bud på sådan et par. Disse badeshorts til mænd er fremstillet i polyester og har en indvendig net-buks, en elastisk talje med justeringssnøre samt to håndlommer og en baglomme. Helt perfekte til en dag ved havet!

Et par gode badeshorts til herrer bør være en del af enhver pakkeliste til sommerens ferier og eventyr. Noget andet, der kan være godt at have på pakkelisten, hvis man vil være sikker på, at man altid har noget sjovt at tage sig til, er noget forskelligt rejsetilbehør i form af spil og underholdning.

Her hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af forskellige sjove spil og ting til fed underholdning og leg. Så bliver rejsen eller eventyret tit lidt sjovere! Find udvalget på siden her.

Alt i tilbehør og udstyr til turene i og på vandet

Hvis havet trækker i dig, og du drømmer om eventyr i kajakken eller på SUP-boardet, så forstår vi dig godt. Vandsport og vandaktiviteter er alletiders! For at sikre dig at eventyret bliver ekstra godt og sjovt, så er det en rigtig god ide at have helt styr på ens udstyr.

Er du SUP-board entusiast, så kan det eksempelvis være, at du skal glæde dig selv med dit helt eget SUP-board. Så behøver du ikke, at skulle bekymre dig mere om leje osv. I stedet står det altid klar til dig, når du vil en tur ud på havet!

Når det kommer til SUP-boards, så er der flere forskellige muligheder for dig at vælge i mellem. Selvfølgelig alle sammen i rigtig god kvalitet!

Du kan eksempelvis vælge Touring 10'6 SUP-pakke fra Koa. Her får du et oppusteligt SUP board, paddel, pumpe, reparationssæt og en taske. Det er supersmart med et oppusteligt board, da det er nemt at transportere og opbevare. 

En anden mulighed er Tourer 11'6 SUP-sæt fra Storm. Dette sæt er en god pakkeløsning, der kan få dig i gang på SUP-boardet for en rimelig investering. Med i pakken får du et oppusteligt SUP board, paddel, pumpe, sikkerhedsstrop, reparationssæt og en taske. Igen er det smart med det oppustelige board, så du ikke skal bekymre dig om, hvordan du får det med dig ud til havet!

Ud over SUP-boards så er der selvfølgelig også en masse andet udstyr, som det kan være rigtig godt at have liggende klar, til når man vil afsted på vandeventyr. På siden her kan du både finde dit helt eget SUP-board, våddragter til herrer, redningsveste og dry-bags. Med andre ord - alt det som du kan få brug for, når du skal afsted ud på de helt store vandeventyr!

Tilbud på badetøj til herrer

Pris og kvalitet har det ofte med at gå hånd i hånd. Men sådan behøver det slet ikke at være! Heller ikke når det kommer til badetøj og våddragter til mænd i høj kvalitet.

Hos Eventyrsport kan du løbende finde rigtig gode tilbud på alt i badetøj til herrer. Så er du for eksempel på udkig efter et godt tilbud på en våddragt til herrer, så er der rigtig gode chancer for, at du kan gøre et godt kup her hos os!

Vi har løbende tilbud og udsalg på badetøj til mænd. Du kan finde de gode tilbud på våddragter og badeshorts til herrer ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

Du kan også tage et kig i vores store outlet. Her kan du finde gode tilbud på blandt andet badetøj og våddragter til herrer. Yderligere kan du selvfølgelig også finde tilbud på en masse andet godt grej, udstyr, tøj og sko til forskellige aktiviteter og outdoor-liv.

Måske du er på udkig efter de helt rette sandaler eller en god kasket til at fuldende dit badeudstyr? Eller måske det er noget vandtæt opbevaring, såsom en dry bag, du har brug for? Uanset hvad, så er der gode muligheder for at finde det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet.

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på badetøj til herrer, samt tilbud på et væld af andre gode ting, så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub! Det er både nemt og gratis at blive medlem.

Find badetøj og våddragter til mænd hos Eventyrsport

Er du på jagt efter den helt rette våddragt, de perfekte badesko eller et par nye badeshorts til mænd? Så kan du finde det her hos Eventyrsport! Vi har badetøj til herrer til enhver smag og ethvert behov.

På siden her kan du udelukkende finde badetøj til mænd, men vi har selvfølgelig også badetøj til damer og badetøj til børn. Hos Eventyrsport kan hele familien blive klædt på til at springe ud i de blå bølger.

Finder du ikke lige det badetøj til herrer, du leder efter her på webshoppen, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet.

Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål til modeller, materialer, størrelser eller noget helt andet. Det vigtigste er, at du kan få det helt rette udstyr med hjem! Du finder butikken nærmest dig her.

Hvis du finder det helt rette badetøj eller den rette våddragt til herrer i webshoppen, så er der både fri fragt og retur, samt hurtig levering uanset købets størrelse.

Så det er blot om, at gå på udkig i udvalget af badetøj, badeshorts og våddragter til mænd og se om ikke, du finder noget, som passer helt perfekt til dig og dit behov!