Vandtæt opbevaring

43 Varer

Her finder du vandtæt indpakning til alt det du har brug for på din tur. Sørg altid for at holde dit grej tørt. Så er du sikker på at det virker efter hensigten.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold oppakningen tør med dry bags

Forestil dig, at du har haft en lang dag i kajak med masser af smukke oplevelser i den vilde natur, hvor du er helt træt og brugt i kroppen, og du glæder dig til at komme op af kajakken, slå lejr og få tørt og varmt tør på. Men du har glemt at pakke dit tøj ned i en vandtæt pose, så du har intet at tage på.

Eller du har vandret ad Inkastien, har nået toppen af Machu Picchu og i regnvejr, og mangler bare at forevige øjeblikket med dit kamera, der ligger i tasken. Men du har ikke pakket din bagage forsvarligt ind, så al din oppakning er gennemblødt, og selv dit lækre kamera har måttet give op, så du får ikke de smukke højopløsningsbilleder med hjem, som du havde forventet.

Disse to mareridtsscenarier behøver aldrig at blive til virkelighed, for hos Eventyrsport har vi rigtig mange dry bags, der kan passe på dit grej, når du skal ud og opleve verden, og gerne vil beskytte din bagage mod vind og vejr. I vores udvalg er der også vandtætte rygsække og vandtætte telefonholdere.

Hvad er en dry bag?

En dry bag er en vandtæt pakpose, der kort og godt kan holde din oppakning tør. Du kan bruge den til at pakke tøj, toiletsager, udstyr og alt muligt andet i, og så pakke ned i din rygsæk, duffelbag eller anden form for bagage. Dry bags har en smart lukning, hvor du ruller toppen og forsegler posen med en klemme, så alle dine ejendele ligger godt beskyttet uden nogensinde at se skyggen af det vand, du måske møder på din vej. Samtidig fungerer den smarte lukning også som kompression, så du ikke spilder unødvendig plads på at transportere luft på turen.

Du kan også bruge en dry bag til at organisere din oppakning. Brug forskellige størrelser af dry bags til de forskellige kategorier, så du har plads til det hele eller omvendt ikke fylder meget lidt i en stor dry bag. Vælg også gerne forskellige farver, så du kan lave et system og let kan danne dig et overblik over, hvor hvilke ejendele befinder sig nede i rygsækken, duffelbaggen eller lignende.

En dry bag kan også bruges til at opbevare din allerbedste ven, når du er på tur; din sovepose. Det værste er, hvis du ikke har et varmt og tørt sted at sove, så hvis din sovepose på nogen som helst måde bliver våd, bliver resten af turen ikke nem. Sørg derfor for at beskytte især din sovepose med en dry bag.

Husk at tørre dit grej, når du har haft det med i dry bag

Når du opbevarer dit grej vandtæt, skal du huske at tørre det, når du kommer hjem fra tur. Det kan ikke undgås, at der samler sig lidt fugt i grejet, selvom det ligger vandtæt pakket. Den fugt som naturligt findes i luften, vil altid være i pakposen. Selvom du prøver at mase alt luft ud af posen, vil der stadig være lidt tilbage. For eksempel er det særlig vigtigt at tørre din sovepose grundigt, når turen er slut, og du er kommet hjem. Læg soveposen frem med lynlåsen åben. Lad den gerne ligge fremme i et par dage. Så er du sikker på at den er helt tør.

Det samme gælder med dit isoleringstøj. Selv hvis du ikke har fået brug for det, skal du tage det ud af den vandtætte opbevaring og lade fugten i tøjet fordampe. Hvis du bare lægger det væk, pakket i den vandtætte pakpose, så vil du næsten helt sikkert kunne kassere det efter 3-4 uger. Årsagen er, at der oplagt vil danne sig fugtpletter og måske endda lidt mug i tøjet, når det ligger pakket vandtæt i længere tid.

Du behøver dog ikke at bekymre dig om denne slags ting, når du er på tur. Her kommer du næppe til at gå i ugevis uden at du bruger dit isoleringstøj.

Den lille vandtætte pakpose

Hvis du er som de fleste, har du nok også en powerbank og forskellige kabler med på vandreturen. Det er en rigtig god idé at organisere disse stumper samlet i en lille vandtæt pakpose, hvor elektronikken ikke har plads til at rode ret meget rundt. Hvis du bruger sådan en lille pose på så lidt som 1-2 liter, kan du lægge den ned i en større vandtæt pose. På den måde har du en dobbelt sikkerhed for at der ikke kommer vand ind til de ekstra følsomme ting i elektronikposen.

Denne fremgangsmåde er også oplagt at bruge, hvis du er på kanotur. Det som bare slet ikke må blive vådt, kan du både pakke i en vandtæt pose og derefter i en større vandtæt pose gerne sammen med andre mindre vandtætte poser.