Vandtæt opbevaring

Her finder du vandtæt indpakning til alt det du har brug for på din tur. Sørg altid for at holde dit grej tørt. Så er du sikker på at det virker efter hensigten.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Hvor surt er det ikke lige at komme frem til dagens mål med en våd sovepose eller vådt tøj. Eller at stå ved verdens flotteste udsigt og konstatere, at kameraet ikke gider mere pga. fugt? I Eventyrsport kan vi hjælpe dig med at forhindre den slag situationer. Vi har masser af vandtætte poser og sække til tøj, soveposer og alt muligt andet. De er som regel med rullelukning, der både forsegler og fungerer som kompression. Supersmart til pakning på kano- og kajakture, men også i rygsække og cykeltasker, hvor man både kan komprimere, systematisere og pakke vandtæt samtidig.

  Vandtætte pakposer

  Selvom det er oplagt at have et regnovertræk til sin rygsæk, er det ikke altid den bedste løsning. Derimod løser en vandtæt pakpose flere opgaver på samme tid:

  • Vandtæt opbevaring af tørt grej
  • Organisering af dit grej i rygsækken
  • Komprimering af isoleringsmateriale inden nedpakning

  Desuden har vandtætte pakposer den oplagte fordel fremfor et regnovertræk, at de ikke lige pludselig flyver væk.

  Et godt tip til at vælge vandtætte pakposer er at have flere forskellige farver på sine pakposer. Så kan du nemt lave et pakkesystem. For eksempel: Den grønne pose til soveposen, den gule pose til det tørre tøj, den blå pose til elektronik og så videre. Det tager ikke lang tid at lære hvor tingene ligger, når det er nemt at skelne de forskellige vandtætte pakposer fra hinanden.

  Med en vandtæt beholder til opbevaring af dit tørre grej, kan du roligt vandre videre, selvom det bliver øsende regnvejr. Med en tæt lukning, er der ingen risiko for at der trænger regnvand ind til dine varme, tørre sokker og din bedste ven på tur: Soveposen.

  Vandtæt pose til mobil

  Hvis du har en mobil med, som ikke er så glad for at blive fugtig, kan du vælge særlige vandtætte poser til den. Så kan du bruge telefonen, selvom den ligger sikkert i den vandtætte pose til mobilen. Når du bruger sådan en pose, skal du være omhyggelig med at lukke den helt til. Det er også vigtigt at holde lukningen af den vandtætt pose til din mobil ren. Hvis der sætter sig sandkorn eller jord i lukningen, vil posen ikke være tæt.

  Vandtæt opbevaring

  Når du opbevarer dit grej vandtæt, skal du huske at tørre det, når du kommer hjem fra tur. Det kan ikke undgås, at der samler sig lidt fugt i grejet, selvom det ligger vandtæt pakket. Den fugt som naturligt findes i luften, vil altid være i pakposen. Selvom du prøver at mase alt luft ud af posen, vil der stadig være lidt tilbage. For eksempel er det særlig vigtigt at tørre din sovepose grundigt, når turen er slut, og du er kommet hjem. Læg soveposen frem med lynlåsen åben. Lad den gerne ligge fremme i et par dage. Så er du sikker på at den er helt tør.

  Det samme gælder med dit isoleringstøj. Selv hvis du ikke har fået brug for det, skal du tage det ud af den vandtætte opbevaring og lade fugten i tøjet fordampe. Hvis du bare lægger det væk, pakket i den vandtætte pakpose, så vil du næsten helt sikkert kunne kassere det efter 3-4 uger. Årsagen er, at der oplagt vil danne sig fugtpletter og måske endda lidt mug i tøjet, når det ligger pakket vandtæt i længere tid.

  Du behøver dog ikke at bekymre dig om denne slags ting, når du er på tur. Her kommer du næppe til at gå i ugevis uden at du bruger dit isoleringstøj.

  Den lille vandtætte pakpose

  Hvis du er som de fleste, har du nok også en powerbank og forskellige kabler med på vandreturen. Det er en rigtig god idé at organisere disse stumper samlet i en lille vandtæt pakpose, hvor elektronikken ikke har plads til at rode ret meget rundt. Hvis du bruger sådan en lille pose på så lidt som 1-2 liter, kan du lægge den ned i en større vandtæt pose. På den måde har du en dobbelt sikkerhed for at der ikke kommer vand ind til de ekstra følsomme ting i elektronikposen.

  Denne fremgangsmåde er også oplagt at bruge, hvis du er på kanotur. Det som bare slet ikke må blive vådt, kan du både pakke i en vandtæt pose og derefter i en større vandtæt pose gerne sammen med andre mindre vandtætte poser.