Badetøj til damer

15 Varer

Herunder kan du finde badetøj til damer. Du finder alt fra våddragter og badesko til badedragter og bikinier. Hvad end du er til vandsport i svømmehallen, kajakture eller afslapning ved stranden, så kan du finde dit badetøj her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Badetøj til damer til al slags vandsport

Er du vild med vand og vandsport? Svømmer du gerne bane efter bane i svømmehallen? Nyder du en kajaktur på søen? Eller måske er du bare helt vild med afslapning på stranden?

Uanset hvilken af ovenstående aktiviteter, der beskriver dig bedst, eller om det måske er en helt anden beskæftigelse med vand, der optager dig, så er der én ting, der er ens for dem alle. Det gælder nemlig altid om, at have det helt rette badetøj og udstyr liggende klar, til når du skal ud i vandet.

Er du eksempelvis til kajakture eller paddleboard på havet selv i de koldere måneder, så er en damevåddragt og et par badesko en rigtig god ide.

Er du mere til at nedlægge baner i svømmehallen, så er det i stedet en badedragt, som du bør tage et kig på.

Og hvis du holder af ture til stranden om sommeren, hvor du skal en tur ud i bølgerne, så kan det være, at det er en god bikini, som du skal have fat i.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af badetøj til damer. Der er alt fra bikinier og badedragter til våddragter og badeshorts til damer. Der er altid noget damebadetøj, der passer perfekt til dig og den vandaktivitet, som du holder allermest af.

Vores brede udvalg af badetøj til kvinder kommer fra kendte kvalitetsmærker som Adidas, Helly Hansen og Trespass. Uanset, hvad dit næste vandeventyr byder på, så kan du finde dit nye badetøj til formålet her hos Eventyrsport. Der er noget for enhver smag og til ethvert behov!

Med en våddragt til kvinder er du klar til ethvert eventyr

Er du vild med vandsport på det åbne hav? Måske du tilbringer mange timer siddende i kajakken eller stående på paddleboardet? Eller måske du er glad for at surfe på bølgerne? Måske udforsker du gerne verden, der gemmer sig under vandoverfladen, mens du snorkler?

Hvis blot en af ovenstående eksempler passer godt på dig, så vil det være en rigtig god ide at investere i en våddragt!

En våddragt er designet til at kunne holde dig varm, hvis du bevæger dig rundt i eller omkring koldt vand i længere tid. Dermed kan den perfekte våddragt også sørge for, at du altid får det bedst mulige vandeventyr!

En damevåddragt er helt ideel, hvis man holder af at være på vandet på de mere kolde og rå dage. Hvis man bliver meget kold, så er det hele altid lige lidt mere træls og irriterende, og det undgår man med en våddragt.

Her hos Eventyrsport kan du finde flere forskellige våddragter til damer i høj kvalitet. Vi har både våddragter med lange ben og ærmer, samt modeller med korte ben og ærmer. Hvilken type våddragt du bør vælge afhænger i høj grad af, hvilken aktivitet du tiltænker at bruge den til, og på hvilken tid af året.

Vil du til at starte et SUP-board eventyr, så kan det også være rigtig rart med en våddragt og nogle vådsko. Det gælder specielt i starten, hvor man måske kan komme til at falde lidt mere i vandet. Du kan læse mere om, hvordan du kan komme i gang med dit SUP-eventyr i artiklen 'Sådan kommer du i gang med SUP'.

Du kan også tage et kig på vores SUP-boards og tilbehør til de store vandeventyr på siden her. Her kan du blandt andet finde dit helt eget SUP-board, våddragter til damer, redningsveste og dry-bags. Med andre ord - alt det som du kunne få brug for, når du skal afsted ud på vandet, eksempelvis på SUP-boardet eller i kajakken!

Badedragter og bikinier til både sport og afslapning

Så snart man siger strand eller svømmehal, så siger de fleste også badedragt eller bikini - det er nemlig noget, der ofte følges ad.

Vil du gerne få nogle svømmekilometer i benene, enten i svømmehallen eller i havets bølger, så er en badedragt til kvinder en rigtig god ide! Flotte badedragter kan bruges til lidt af det hele. Både til afslapning på stranden og til vandaktiviteter, hvor der er god bevægelse.

Når det kommer til de mere sportsrelaterede vandaktiviteter, så kan det være en god ide med en badedragt. Skal det gå rigtig hurtigt, så findes der også badedragter til kvinder med brystsupport. Det kan eksempelvis være rart, hvis du skal springe i vandet flere gange, eller svømme mange baner frem og tilbage i svømmehallen.

Et eksempel på sådan en badedragt til damer er 3 Bars Swimsuit, som er en bade-/svømmedragt fra Adidas. Denne badedragt har let brystsupport med udtagelige puder. Stoffet er klorresistent, og det indeholder ECONYL®, som består af genanvendt nylon fra blandt andet kasserede fiskenet. En alletiders badedragt til mange kilometer i svømmehallen.

Et andet eksempel på en badedragt til kvinder, som på en gang egner sig glimrende til både sport og strandliv er Adidas Tape Swimsuit. Badedragten har en let støttende effekt og er designet med to stropper, der samles i et kryds på ryggen, så de ikke glider ned under aktivitet. 

Der er altså rigeligt med muligheder for at finde en badedragt til damer, som kan klare hurtigt tempo og sportsaktiviteter i vandet!

I vores udvalg af badetøj til kvinder kan du selvfølgelig også finde flere forskellige slags bikinier. Der er flere forskellige designs, at vælge imellem og mulighed for at mix og match, så du kan finde den kombination, som falder mest i din smag.

Vi har forskellige bikinitoppe, bikinitrusser samt badeshorts til damer, så det er blot om, at vælge det design, som du bedst kan lide. Du kan også vælge et samlet bikini sæt. Her er 3 Stripes Bikini Set fra Adidas et godt bud. Bikinien er beregnet til sport og træning, men er naturligvis også velegnet til almindelig strandliv.

En god bikini eller badedragt til kvinder er alt, du har brug for, hvis du skal ud i vandet. Uanset om det er til aktiv vandsport eller afslapning på luftmadrassen på vandoverfladen.

Vil du gerne prøve noget helt nyt af? Måske finde lidt ro? Så kan det være, at du skal prøve skovbadning. Begrebet skovbadning stammer fra Japan, hvor det kaldes shinrin-yoku. Skovbadning handler om, at fordybe sig og bade i skovens atmosfære med alle sanser og derigennem opnå et bedre helbred.

Du kan læse meget mere om skovbadning, i artiklen 'Bad i skovens dybe, stille ro - og bliv sundere | Skovbadning'. Hvis du tør kaste dig ud i det, så får dit nye damebadetøj i hvert fald en rigtig god første afprøvning.

Der er ikke det, som du ikke kan afprøve med det rette badetøj til damer. Vinterbadning, surfing, solen på stranden, crawl svømning og meget mere - det hele kan lade sig gøre med det rette badetøj!

Tilbud på badetøj i høj kvalitet

Når det kommer til godt udstyr og tøj, både til outdoor-, sport- eller hverdagsbrug, så er det ofte sådan, at pris og kvalitet følges ad. Men sådan behøver det faktisk slet ikke at være!

Her hos Eventyrsport kan du løbende finde rigtig gode tilbud på badetøj til damer. Så hvis du gerne vil gøre et kup, og eksempelvis finde et tilbud på en våddragt til damer, så er der rigtig gode chancer for, at du kan gøre det kup her hos os.

Vi har løbende udsalg og gode tilbud på badetøj til kvinder. Du kan finde de gode tilbud på våddragter, badedragter og bikinier i høj kvalitet ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her

Du kan også tage et kig i vores store outlet, hvor du kan finde gode tilbud på blandt andet badetøj og våddragter til kvinder. Samtidig kan du selvfølgelig også finde en masse gode tilbud på andet udstyr, tøj og grej, som du måske er på jagt efter. Måske er du på udkig efter de helt rette klipklapper eller den perfekte kasket til at matche dit badeudstyr? Så kan du måske finde det i outlettet - til priser der ikke bryder budgettet.

Vil du være blandt de første, der får besked, når vi har udsalg og tilbud på badetøj til damer, samt en masse andre gode ting? Så kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er nemt at blive medlem og ganske gratis!

Find dit badetøj til kvinder hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du finde et bredt udvalg af badedragter, bikinier og våddragter til damer. Vi har flere forskellige modeller og designs, og der er derfor noget, der passer til enhver smag og ethvert vandeventyr!

På denne side finder du udelukkende badetøj til kvinder, men vi har selvfølgelig også et bredt udvalg af våddragter og badetøj til herrer, samt forskelligt badetøj til børn. Hos Eventyrsport kan hele familien blive klædt på til at springe ud i de blå bølger.

Du kan tage et kig i vores udvalg her på siden, hvor du også kan læse mere om de forskellige modeller, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde det helt rette badetøj.