Badetøj

Herunder kan du finde badetøj til damer. Du finder alt fra våddragter og badesko til badedragter og bikinier. Hvad end du er til vandsport i svømmehallen, kajakture eller afslapning ved stranden, så kan du finde dit badetøj her.

  per side
  Sorter stigende

  Find dit badetøj til damer hos Eventyrsport

  Er du vild med vand og vandsport? Så gælder det om, at have det helt rette udstyr liggende klar til lige præcis den sport eller aktivitet, som du allerbedst kan lide.

  Holder du eksempelvis af kajakture eller paddleboard ture ud på havet selv i de koldere måneder, så er en våddragt og et par badesko en rigtig god ide.

  Er du mere til at nedlægge baner i svømmehallen, så er det i stedet en badedragt, som du bør tage et kig på.

  Og hvis du holder af ture til stranden om sommeren, hvor du skal en tur ud i bølgerne, så kan det være, at det er en god bikini, som du skal have fat i.

  Her hos Eventyrsport har vi badetøj til damer til lige den vandaktivitet, som du holder allermest af. Du finder badetøj til damer i høj kvalitet og fra både Adidas, Helly Hansen og Trespass.

  Du kan tage et kig i vores udvalg her på siden, hvor du også kan læse mere om de forskellige modeller, men du er selvfølgelig også meget velkommen til at besøge en af vores butikker. Her står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde det helt rette badetøj.