Sandaler til herrer

Her ser du vores sandaler til mænd. Du finder både sandaler til stranden, komfortable sandaler til strøgtur og rejse og de ekstra robuste modeller til vandring.

per side
Sorter stigende

Stort udvalg af sandaler til mænd

Mangler du et par smarte kvalitetssandaler, så fødderne kan få luft i sommervejret eller efter en lang dag i gummisko?

Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af sandaler til mænd, og der er både vandresandaler, hverdagssandaler og klipklapper. Uanset hvilken type herresandal du er på udkig efter, så er der tale om høj kvalitet, og vi har flere forskellige modeller og farver.

Vores sandaler til herrer kommer fra nogle af de bedste mærker som ECCO, Teva og Keen.

Frisk luft til fødderne – i haven, på stranden og på vandretur

Skinner solen fra en skyfri himmel, så er det svært ikke at tænke ”sandalvejr”.

En varm sommer- eller forårsdag er noget af det dejligste, men det kan give meget varme fødder, og så er der næsten ikke noget bedre end at stikke i et par gode herresandaler.

I vores udvalg af sandaler til mænd finder du bl.a. hverdagssandaler, som er gode til de daglige gåture og til hyggelige hverdagsaktiviteter sammen med familie og venner.

Blandt vores hverdagssandaler til herrer er der de klassiske, helt åbne modeller, men også sandaler, der lukker mere af til foden, uden at du af den grund må gå på kompromis med åndbarheden.

Når du er en tur på stranden eller daser i haven, kan sandalerne også sagtens bruges, men klipklapper er ofte helt perfekte. De er lette, har bløde såler og er nemme at stikke i, så du hurtigt kan hente en is eller noget lækkert koldt at drikke.

Uanset vejret kan det være en fryd at have et par sandaler med i bagagen, når du er af sted på vandretur, og fødderne bliver sat på en prøve. Efter en lang dag i vandrestøvler, eller undervejs på dagens etape, kan det være fantastisk at få lidt luft til fødderne med en god vandre- eller sportssandal – uanset om der er tale om en åben eller en mere lukket model.

Tilbud på herresandaler

Har du fået lyst til at sætte fødderne fri i et par smarte og ordentlige sandaler til mænd?

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub får du bl.a. besked om udsalg og gode tilbud på sandaler og andet fodtøj til herrer. Det er nemt og ganske gratis at blive medlem.

Du kan læse om alle fordelene ved kundeklubben her.

Er du på jagt efter et godt tilbud på herresandaler, kan du benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller trykke lige her.

 

Se også:

Herresko

T-shirts til mænd

Herreskjorter

Bukser og shorts til mænd

Sommerjakker til herrer