Sandaler herrer

Her ser du vores herresandaler, både klipklapper til stranden, komfortable sandaler til strøgtur og rejse og de kraftige modeller til vandring. Frisk luft til fødderne, det er sagen på varme dage.

per side
Sorter stigende

Herresandaler

Temperaturerne skal ikke være ret høje, før sandaler er et reelt alternativ til sko. Skal du på ferie eller rejse er de ikke bare et alternativ, men en nødvendighed. Hos Eventyrsport kan du finde alle typer fra de helt lette klip-klappere til strandløver og cafégæster over robuste vandresandaler til de modeller, der både kan regnes som sko og sandaler - måske mest sko med store huller.

Der er ikke noget som frihed for fødderne, og har du gået i vandrestøvler eller sko en hel dag, er det rent himmerige at få et par sandaler på og dermed frihed og luft til fødderne.

Klip-klappere

Her er vi på stranden, til havefest eller på café. Lette, bløde såler og et par smalle remme over foden, så kører det. Og man er næsten nødt til at have flere par klip-klappere, så de passer til tøjet.

Vandre- og sportssandaler

Disse typer har som regel en forholdsvis kraftig og i hvert fald meget komfortabel sål, og de sidder godt fast på fødderne takket være flere remme med justeringsmuligheder. De kan bruges til mange timer til fods, f.eks. på storbyferie eller som tidvis alternativ til vandresko eller -støvler på vandreturen. Fødderne vil elske dig for at variere fodtøjet, hvis du f.eks. vandrer på Caminoen, hvor sandaler fint kan bruges på visse strækninger.

Sandalsko

Sandalskoene kan bedst betegnes som sko med store huller, for det er lige, hvad det er. De er rigtig gode i yderkanten af sandalsæsonen og på tider, hvor åbne sandaler ikke er velset, men hvor en luftig sko er fuldt anerkendt.

Mærker

I Eventyrsport finder du herresandaler fra mærker som Teva, Keen, ECCO og Merrell