Sandaler

Her finder du vores udvalg af sandaler i høj kvalitet til mænd – alt fra sandaler til stranden, komfortable sandaler til byliv og robuste modeller til vandring.

per side
Sorter stigende

Stort udvalg af gode sandaler til herrer i høj kvalitet

Mangler du et par smarte kvalitetssandaler, så fødderne kan få luft i sommervejret eller efter en lang dag i gummisko? 

Når vinteren er ovre, er der nemlig næsten ikke noget bedre end at kaste de tunge støvler og lukkede sko ind i bunden af skabet – og i stedet trække i et par lækre og luftige herresandaler. 

Hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af sandaler til mænd, og der er både vandresandalerhverdagssandaler og klipklapper. Uanset hvilken type herresandal du er på udkig efter, så er der tale om høj kvalitet, og vi har flere forskellige modeller og farver.

Vores brede udvalg af sandaler til herrer består af de bedste mærker. Blandt vores udvalg finder du for eksempel de praktiske og holdbare sandaler fra danske ECCO og et bredt udvalg af de funktionelle og alsidige Teva-sandaler

Her på siden finder du også de funktionelle sandalsko til hverdag og vandring fra miljøbevidste Keen, samt et godt udvalg af komfortable Merrell-sandaler, som især er kendt for deres gode pasform og brede modeller. 

 

Frisk luft til fødderne i haven, på stranden og på vandretur

Skinner solen fra en skyfri himmel? Så er det svært ikke at tænke ”sandalvejr.”

En varm sommer- eller forårsdag er noget af det dejligste, men sådan en dag kan også give meget varme fødder – og så er det bare om at stikke i et par gode herresandaler, hvor kvaliteten og detaljerne er i orden.

Selvom varme fødder er en fordel om vinteren, kan det godt være en gene om sommeren, hvis du vil undgå vabler, våde sokker og sure tæer. Og så er et par smarte og praktiske sandaler altså bare enormt gode at have ved hånden eller i rygsækken, når temperaturen siger ”sommer,” og du skal ud i det blå.  

Uanset om du skal bruge et par sandaler til hverdag og arbejde, til ferie og lange slentreture langs stranden, til storbyvandring og strøgture eller til en spændende vandretur gennem smuk natur – så finder du helt sikkert et par herresandaler, der lever op til dine behov.  

Hvis du er i tvivl om, hvilken type sandal, der er det helt rigtige valg for dig, kan du læse mere i vores store sandalguide på bloggen. Her finder du også en masse inspiration til dit næste eventyr. Det kunne for eksempel være en guide til Danmarks bedste udsigter eller forslag til fede kanoture i Sverige

  

Sandaler til ethvert eventyr – stort som småt

I vores udvalg af sandaler til mænd finder du bl.a. praktiske og smarte hverdagssandaler, som er gode til de daglige gåture og til hyggelige hverdagsaktiviteter sammen med familie og venner.

Blandt vores hverdagssandaler til herrer er der de klassiske, helt åbne modeller, men også sandaler, der lukker mere af til foden og giver mere beskyttelse til tæer og hæl, uden at du af den grund må gå på kompromis med åndbarheden. 

Hverdagssandaler fås i mange former, farver, designs og til forskellige formål. I vores brede udvalg finder du både stilfulde hverdagssandaler i naturmaterialer, samt de praktiske og holdebare herresandaler i kunstmaterialer. Det er altså noget for enhver smag, og det er bare at gå på opdagelse efter, hvilken type sandal, der er den helt rigtige for dig. 

Når du er en tur på stranden eller daser i haven, kan sandalerne også sagtens bruges, men et par lette klipklappere er ofte helt perfekte. De er lette, har bløde såler og er nemme at stikke i, så du hurtigt kan hente en is eller noget lækkert og koldt at drikke.

Nogle klipklap-modeller tåler endda vand og er derfor helt perfekte til en soppetur eller til vandkamp med familiens mindste medlemmer. Husk, at du altid kan læse mere om de specifikke sandalers egenskaber i deres individuelle beskrivelse. 

 

Praktiske herresandaler til fede vandreture

Byder foråret og sommerens aktiviteter på en vandretur? Uanset vejret, så kan det være en fryd at have et par sandaler med i bagagen, når du er af sted på vandretur, og fødderne bliver sat på en prøve. 

Efter en lang dag i solide vandrestøvler, eller undervejs på dagens etape, kan det være fantastisk at få lidt luft til fødderne med en god vandre- eller sportssandal – uanset om der er tale om en åben eller en mere lukket model. 

At lufte fødderne er et godt værn mod vabler, da svedige og våde tæer ofte kan være en envejsbillet til ubehag. Desuden kan det være rart for fødderne at gå lidt i en anden type sko, hvis de er ømme eller trætte efter en hel dag i stive støvler. 

Hvis du skal ud på en lettere vandretur, hvor du ikke har så meget at slæbe på, kan du også sagtens vandre i en god vandresandal, hvis dine ankler og fødder føles okay med det. 

En sandal giver naturligvis ikke samme støtte som en vandresko eller -støvle, men mange modeller laves med solide, stødabsorberende såler og gode muligheder for at tilpasse komfort og pasform, så sandalen støtter dine fødder og deres bevægelser bedst muligt. 

Hvis du er på udkig efter inspiration til sandalvenlige vandreture, kan ud med fordel tjekke vores store blog. Hvis du derimod tænker, at du måske mere har behov for et par vandrestøvler eller vandresko til at klare det primære arbejde på den næste tur, kan du læse mere i vores store sko- og støvleguide

 

Tilbud på herresandaler

Har du fået lyst til at sætte fødderne fri i et par smarte og ordentlige sandaler til mænd? Det kan vi sagtens forstå – vi er selv ret vilde med luftige sandaler, der bringer én helt tæt på naturen. 

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub får du bl.a. besked om udsalg og gode tilbud på sandaler og andet fodtøj til herrer. Det er nemt og ganske gratis at blive medlem.

Er du på jagt efter et godt tilbud på herresandaler, kan du tage et kig i vores store outlet, hvor du finder sandaler og fodtøj, beklædning og lækkert friluftsgrej til skarpe prisen til hele familien.