Regntøj til herrer

195 Varer

Her finder du alle typer regntøj til herrer, både jakker, bukser og overtræk til sko og rygsæk. Der er enkle jakker til det lille behov og toptunede jakker til langvarig, hård brug - og alt det midt i mellem.

.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Regntøj til herrer i fremragende kvalitet og med god åndbarhed

Når regnen står ned i stænger, og himlen ser meget grå ud, så kan det godt være lidt svært at tage sig sammen til at gå ud af døren. For der er vist ikke nogen tvivl om, at det bare er mest behageligt, hvis man kan holde sig selv og ens tøj tørt - også hvis man skal ud i regnen. Det er netop i de her situationer, og mange flere, hvor noget godt regntøj til mænd er din allerbedste ven!

Uanset om du tager cyklen til arbejdet, skal ud og lufte hunden i skoven eller på spændende eventyr og trekkingture - eller måske bare mangler noget vandtæt overtøj, som kan holde dig tør, når det danske vejr byder på regn og byger - så er et sæt regntøj oftest den helt rette vej at gå!

Hvis du gerne vil forblive tør i det danske regnvejr, eller måske skal klare dig igennem en tropisk byge på outdoor ferien, så er noget godt, åndbart og vandtæt regntøj helt essentielt. Og du bør altid, have det liggende klar i skabet.

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af regntøj til herrer, der holder regnen ude, så du kan holde dig tør hele dagen igennem. I vores sortiment finder du både regnjakker, regnbukser, regnsæt, regnslag og ponchoer, samt regnovertræk til hjelme og sko. Kort sagt, vi har alt det, du skal bruge, for at kunne holde dig tør hele vejen fra top til tå. Selv når regnen står ned i lårtykke stråler.

I vores brede udvalg kan du finde regntøj fra nogle af de mest populære og kendte kvalitetsmærker som FjällrävenHaglöfs, Helly Hansen, VaudeDidriksonsBlack Diamond og mange flere.

Hvilken type regntøj skal du vælge?

Det er vigtigt at have noget superlet og meget åndbart regntøj, hvis du gerne vil være aktiv uanset, hvilket vejr himlen byder på - eller hvis du har brug for en billig forsikring mod at komme våd hjem fra arbejdet.

Du kan helt sikkert finde dit regntøj hos Eventyrsport, vi forhandler nemlig mange forskellige slags regntøj til mænd - både i butikkerne og her på webshoppen. Du kan eksempelvis finde robust regntøj, som egner sig til de mere hårdføre udendørs aktiviteter og aktive rejser, men du kan også finde det lette regntøj, som nemt kan pakkes sammen, så det er lige til at have liggende i tasken.

Det allervigtigste, når du skal ud og vælge dit nye herreregntøj, er, at de forskellige dele er vandtætte og åndbare. På den måde kan du bruge dem til at holde dig tør på dine mange ture ud i det våde vejr.

Der findes, som du ved, regntøj til hele kroppen. Så alt dit tøj kan holdes tørt, selv hvis du skal ud på længere ture i vådt vejr. Med et regnsæt til herrer får du hele pakken på en gang. Her er både regnbukser og regnjakke inkluderet fra samme gode mærke.

Du kan selvfølgelig også købe din regnjakke og regnbukser separat. På denne måde har du mulighed for eksempelvis at vælge en meget teknisk jakke, hvis det er den, du bruger oftest, og den derfor skal kunne holde til meget. Som makker til regnjakken kan du så samtidig finde et par regnbukser, som passer bedre til at blive fundet frem i ny og næ. Du kan med andre ord vælge lige det, som du har brug for.

Regnjakke - Her finder du regnjakker til alle formål

Er det ikke et helt regnsæt, du står og mangler, men blot en regnjakke som eksempelvis kan klare diverse byger og regnskyl af forskellig styrke, så har vi selvfølgelig også et stort udvalg af gode kvalitets regnjakker til herrer.

Det kan være svært at vælge sin nye regnjakke, for den skal ikke alene være funktionel og praktisk, den skal også meget gerne falde i ens smag rent designmæssigt. Heldigvis ved de forskellige producenter, at nutidens regnjakker skal leve op til forbrugernes strenge krav. Der bliver investeret mange penge og meget tid i udviklingen af de bedste materialer og design.

I vores store udvalg af regnjakker til herrer finder du klassiske regnjakker, mindre eller mere tekniske regnjakker og modeller i forskellige farver og designs - alle i høj kvalitet.

Vi har regntøj til enhver smag. Der kan eksempelvis finde modeller i de neutrale farver, som sort, blå og selvfølgelig også den helt klassiske olivengrønne.

Hvis du gerne vil have lidt mere knald på farverne, så har vi selvfølgelig også butikkerne og webshoppen fyldt med flere flotte modeller. Du kan eksempelvis finde herreregnjakker og regnslag i flotte og skarpe farver, såsom gul, orange og rød.

Er dit behov ikke en decideret regnjakke eller et regnsæt, så kan et regnslag eller en regnponcho være løsningen. Et regnslag egner sig perfekt til den lille byge, som kan ødelægge en god festival, koncert eller gåtur i det fri. Er du flittig hverdagscyklist, hundelufter eller skal du på en eventyrlig rejse ud i det grønne, så er et ordentligt regnslag uundværligt. Både Fjällräven og Vaude har lavet en fremragende regnponcho med mange brugbare funktioner.

Kort sagt; vi har regntøj til mænd til enhver smag. Så det er bare om, at finde frem til det, som passer allerbedst til dig. Så er du altid klar til at udfordre regnen!

Vandtætheden i dit regntøj

Noget af det vigtigste ved regntøj er, at det er vandtæt, og at åndbarheden er i orden. Ellers er der ikke meget fidus ved det.

Man måler vandtætheden i regntøj ved hjælp af vandsøjletryk, som opgives i millimeter. Jo højere tallet er, des mere vandtæt er regntøjet. Vandsøjletrykket i regnjakker og -bukser skal helst være et stykke over 2.000 mm, for at du kan være sikker på, at dit regntøj kan holde dig tør, når du er ude i de forskellige byger, som dine dage kan byde på.

Med en Gore-Tex®-membran så ligger vandsøjletrykket i regnjakken eksempelvis på minimum 28.000 mm. Du får altså noget hele utroligt vandtæt regntøj, hvis du vælger regntøj med en Gore-Tex®-membran.

Det er selvfølgelig forskelligt, om du har brug for et vandsøjletryk på 3.000 mm, 10.000 mm eller et over de 28.000 mm. Det afhænger af, hvad du primært skal bruge dit regntøj til.

Prisen ændrer sig naturligvis også alt efter, hvor mange tekniske detaljer regntøjet byder på. Derfor bør du også overveje, hvor meget du har brug for, inden du køber dit nye regntøj. Måske er det nok med en let regnjakke til gåturen med hunden og cykelturene til arbejde, og måske kan du med fordel vælge en mere teknisk model, hvis du skal ud på et længere eventyr eller ekspedition.

Membraner - hvad betyder de for regntøjet?

Er du på udkig efter noget herreregntøj, som kan holde dig tør mange år fremadrettet, så er det en rigtig god ide, at vælge noget regntøj med membraner.

Men hvad er en membran egentlig? Helt kort sagt, så er en membran et stykke stof, der er vandtæt fra den ene side og samtidig tillader en større eller mindre mængde vanddamp at passere fra den anden side. Membraner er altså med til at sikre størst mulig vandtæthed og åndbarhed. 

De mest kendte membraner er den klassiske Gore-Tex®, Gore-Tex® Active Shell, Gore-Tex® Pro og eVent®. Du kan eksempelvis finde disse membraner i flere forskellige jakker og fodtøj hos Eventyrsport. Herudover, kan du også finde modeller, hvor det er mærkernes egne membraner, som er blevet brugt - eksempelvis Fjällrävens Hydratic®-membran og Haglöfs Proof ™ Eco-membran

Hvis du er på jagt efter en lidt billigere herreregnjakke, så er et godt forslag en vandtæt jakke med en coating, som kan sammenlignes med et lag maling, der sprøjtes på tøjet. Det har samme egenskaber som membranen, men det er dog knapt så slidstærkt.

Pleje og vedligeholdelse

For alt regntøj gælder det, at det har brug for noget pleje - i hvert fald hvis du gerne vil have det i så mange år som muligt, og holde dig tør i alle årene. Og hvem vil ikke gerne det?

Noget du helt sikkert bør gøre, er at imprægnere det yderste lag på dit regntøj. Ved at gøre det holdes regnen væk fra membranen, og åndbarheden fungerer mere optimalt.

Når der så bliver mere fugtigt på indersiden af jakken, begynder fugten at trænge ud gennem stoffet. På den måde er du klar til regnen, selv hvis det styrter ned. Du kan se vores udvalg af udstyr til vask og imprægnering.

Hvis du gerne vil forlænge levetiden på dit regntøj, så bør du vaske jakken et par gange om året (i en vaskemaskine, ikke blot ude i regnen). Især hvis du bruger den meget – så forlænger du levetiden væsentligt.

Gode tilbud på regntøj til herrer

Det er en kendt sag, at du ofte vil få noget bedre og mere åndbart regntøj, hvis du betaler lidt mere for det. Du behøver dog langt fra at tømme kontoen, når du handler hos os.

Vi har løbende gode tilbud på regntøj, så du kan som regel finde noget billigt regntøj i rigtig god kvalitet. Til venstre øverst på siden her, kan du vælge tilbudsfiltret. Så kan du se de mange gode tilbud på herreregntøj.

vores store outlet kan du også finde lækkert og teknisk regntøj til skarpe priser. Du kan samtidig finde meget andet grej til spændende ture eller hverdagen til gode priser, der ikke bryder budgettet. 

Find det hos Eventyrsport

Du kan tage et kig på vores mange forskellige regnsæt, regnjakker, regnslag osv. på siden her. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af regntøj til børn og damer, som du ligeledes kan finde her på siden.

Hvad end du er på jagt efter en regnjakke, et helt regnsæt eller noget andet vandtæt overtøj, så kan du finde det her hos os. Uanset, hvad du primært tænker, du skal bruge dit nye regntøj til, så er der helt sikkert noget, der passer helt ideelt til formålet i vores store udvalg.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vores medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig, så du kan få det helt rette produkt med dig hjem.