Regnslag til herrer

10 Varer

Her kan du finde ponchoer/regnslag. Vi har gode modeller til cykel- og vandrebrug og nogle, der kan det hele. En god løsning, hvis du ikke gider at trække i regntøj.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Regnslag til herrer i høj kvalitet

Poncho eller regnslag, kært barn har mange navne, og du kan kalde det lige det, du vil, for det er i bund og grund det samme.

Helt kort sagt, så er en poncho det perfekte valg til dig, der foretrækker en hurtig løsning, når der falder en byge, eller som bare ikke kan lide at være lukket inde i regntøj. Men der kan selvfølgelig siges meget mere om regnslagenes gode egenskaber og de mange fordele, der følger med et regnslag.

Når man siger vandtæt overtøj, så tænker folk som regel på regntøj som det første. Det er dog ikke altid, at regntøj er det mest oplagte valg. For nogle gange er et herreregnslag altså bare det allerbedste valg!

Mange cyklister og vandrere fortrækker for eksempel regnponchoer, da det er meget nemmere at kaste et regnslag over hovedet, end at skulle trække i et helt regnsæt, hvis der pludselig kommer en byge.

Hvis du nu alligevel er på udkig efter et godt nyt regnsæt, en smart regnjakke eller et par gode kvalitets regnbukser, så har vi selvfølgelig også butikken og webshoppen fyldt med en masse gode modeller. Med andre ord, så har vi har alt det vandtætte overtøj, som du bør have liggende klar i garderoben, til når vejret viser sig fra sin våde side.

Eventyrsports regnslag til herrer kommer fra gode og kendte kvalitets mærker som VaudeFjällräven og Trespass, og vi har både modeller til cyklister, vandrere og dem, der gør lidt af hvert.

Et regnslag - den nemme løsning

Poncho eller regnslag, det smarte stykke overtøj har, som vi allerede har slået fast, mange navne. Et herreregnslag er et supergodt alternativ til dig, der ikke gider trække i regntøjet, fordi det regner lidt engang imellem. En regnponcho er nem og hurtig at trække over hovedet, og udover deres funktion som almindeligt regnslag, så kan de også bruges til beskyttelse af bagage eller som bivuak i en snæver vending.

Regnslaget giver altså beskyttelse på flere forskellige måder, hvilket bare gør det til en alletiders ting at have klar i garderoben eller tasken.

Regnslag er, som allerede nævnt, foretrukket af mange vandrere og cyklister - og det er der en masse gode grunde til. Det der generelt er rigtig smart ved et regnslag er, at det samtidig med at dække dig også kan dække over tasker og rygsække. Det er her, det adskiller sig meget fra den klassiske regnjakke.

Hvis du tager cyklen til arbejde eller er ude på vandretur og bliver overrasket af et regnskyl, så er det super smart med et regnslag i bagagen. For med sådan et, så er både du og din rygsæk beskyttet imod regnen, og du kan nå tør frem til din destination. Og det tror vi da, at de fleste gerne vil!

Der er visse modeller af regnslag, som er designet med henblik på, at du skal bruge dem på cyklen. De har indvendige stropper til hænderne, effektive reflekser og plads til både en mindre eller en større rygsæk. Sådan et regnslag er altså designet med fokus på at give den helt perfekte beskyttelse, når du suser afsted på cyklen i regnvejret.

Historien bag regnslaget og ponchoen

Ponchoen har en lang historie bag sig. Den har sin oprindelse som en almindelig beklædningsgenstand i Sydamerika, for eksempel Chile, Peru og Andesbjergene, hvor den egentlig bare var et tæppe med et hul i midten, som man så kunne tage over hovedet for at holde sig varm.

Senere tog det amerikanske militær også ponchoen til sig, hvor de coatede stoffet med latex, og på den måde gjorde ponchoen vandtæt. Senere igen, under den amerikanske borgerkrig, udviklede militæret regnslag og beklædte det med indisk gummi. Det ydede beskyttelse mod regn, og kunne samtidig bruges som liggeunderlag, når soldaterne skulle hvile sig.

Under 1. Verdenskrig tog den franske marine også regnslaget til sig. Her var det især regnslagets evne til at holde rygsække og anden oppakning tørt, som man satte pris på. 2. Verdenskrig medførte endnu en forbedring, da stoffet blev gjort lettere og stærkere.

I dag er regnslaget blevet udviklet yderligere med forskellige designs, materialer og åndbarer versioner, som blandt andet bruges af jægere, redningsfolk og campister.

Find det helt rette regnslag til herre

Det er meget forskelligt, hvad folk er på udkig efter. Det gælder også, når det kommer til dit outfit, overtøj og dit nye regnslag. Her hos Eventyrsport har vi webshoppen og butikkerne fyldt med en masse forskellige modeller af ponchoer til herrer, så der er nok at vælge mellem.

Vi har et stort udvalg af forskellige farver. Hvis du er på udkig efter et regnslag i lidt skarpe farver, kan du passende tage et kig på en model i en flot gul, rød eller orange. Er du i stedet mere til de neutrale farver, så kan du med fordel vælge en model i klassisk sort - eller måske et i den evige klassiske olivengrønne. Muligheder er der nok af.

Vores herreregnslag er lavet i mange forskellige materialer. Der er de mere kraftige regnslag og poncho jakker, som kan holde til mere voldsomt vejr. Men vi har også tyndere modeller, der kan pakkes i sin egen lomme. De fylder ikke meget og kan let tages med i tasken, så de er lige ved hånden, når regnen pludselig overrasker.

Uanset hvilken type regnslag du vælger, så skal det nok klare jobbet og holde dig tør, når du bevæger dig rundt i diverse regnbyger - store som små.

Hvis du er på udkig efter et miljøvenligt og bæredygtig regnslag til herrer, kan du kigge efter vores eget ’careful choice’-mærkat. På vores blog kan du samtidig finde vores store guide til at vælge bæredygtig beklædning, som du kan læse, hvis du gerne vil finde det 'grønneste' regnslag.

Tag på eventyr med regnslaget på

Hvis du skal ud på eventyr, så er det altid smart, at have et regnslag med i rygsækken. På en vandretur kan regnen jo pludselig vælte ned, og så er det meget rart at kunne holde tøj og sko tørre.

På vores store blog kan du finde en masse inspiration til spændende eventyr. Der er eksempelvis et væld af gode forslag til vandreture, både i og udenfor Danmark.

Går du på jagt, så bør du helt sikkert også tilføje et regnslag til dit jagtudstyr. På den måde er du klar til en lang dag på jagt, selv hvis vejret byder på grå regnvejrsskyer.

Regnslag og ponchoer på tilbud

Kvalitet har det med at koste - det gælder selvfølgelig også, når det kommer til regnslag. Men hos os behøver du ikke at tømme kontoen, blot fordi du gerne vil have god kvalitet. Vi har nemlig løbende gode tilbud. Dem kan du finde ved at benytte dig af sorteringsfilteret øverst til venstre på siden her, hvor du kan klikke ’kun tilbud’.

vores store outlet kan du også altid finde alt det grej og beklædning, som vi lige nu sælger til ekstra skarpe priser. 

Hvis du gerne vil være blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på bl.a. regnslag til herrer, kan du med fordel blive medlem af Eventyrsports Kundeklub - det er ganske gratis.

Find dit herreregnslag her hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af regnslag til herrer. Du kan tage et kig på vores udvalg her på siden, og under de enkelte ponchoer kan du læse om deres specifikationer, anvendelsesområder og eventuelle certificeringer. 

Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores mange butikker, som ligger placeret i stort set hele Danmark. Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med gode råd og kyndig vejledning, så du kan få det helt rette regnslag med hjem.

9 stykker grej til den våde tur