Vinterjakker til herrer

103 Varer
Her finder du vores udvalg af vinterjakker til herrer – fjerlette dunjakker, klassiske hverdagsjakker og store parkaer, der kan holde enhver snestorm stangen.

.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Varme og lækre vinterjakker til herrer 

Vinterjakker er i sagens natur praktiske – de skal kunne gardere mod den isvinter, der potentielt kan opstå i det skandinaviske, og de skal også kunne være i stand til at beskytte mod de mange regnvejrsdage, du kan opleve, når temperaturen om vinteren endnu ikke har sneget sig under frysepunktet.

Den bedste vinterjakke til herrer, er en varm vinterjakke, som passer til dine behov, og som selvfølgelig kommer fra et mærke, der tilbyder en høj kvalitet af materialer og teknologi. En rigtig god vinterjakke kan bruges igen og igen, sæson efter sæson. Derfor er det også vigtigt, at du gør dig det klart, hvad din nye vinterjakke skal kunne – inden du køber en, der bare kommer til at hænge i skabet.

Skal den kunne klare en tur til toppen af Mount Everest? Eller skal den kunne holde til oktober-regnbyger, mens du venter på bussen om morgenen? Eller måske skal den bare være let og lækker, men samtidig holde dig varm og lun som var du indenfor? Måske drømmer du bare om at finde en flot, sort vinterjakke, der helst også skal være af en vis kvalitet?

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af vinterjakker til mænd, og der er helt sikkert også en, der kan leve op til dine behov – og uanset hvilken vinterjakke, der passer bedst til din smag og dine ønsker, så kommer den fra et bredt udvalg af jakker fra mærker af høj kvalitet.

I vores webshop finder du et stort udvalg af lune og lækre herrevinterjakker fra anerkendte outdoormærker som HaglöfsFjällrävenDidriksonsPeak PerformanceThe North FaceHelly HansenYeti og Nordisk samt mange andre. 


Vores 8 bud på vinterjakker til mænd

Skal din nye herrevinterjakke være vandtæt eller ej? 

Uanset om du planlægger at bruge hele din vinter i Danmark, eller om du skal på eventyr ude i verden, så byder vinteren tit på nedbør af forskellig slags. Både regn og sne kan ende ud som en kold og våd fornøjelse, hvis du ikke er klædt ordentligt på til lejligheden. Derfor bør du tage stilling til, om du skal have en vandtæt vinterjakke eller ej.

For er der noget, der er træls, så er det at være våd og kold. Men hvis du aldrig får brug for den vandtætte funktion, så er det muligvis ikke nødvendigt at give køb på noget af åndbarheden.

Mange af Eventyrsports vinterjakker til mænd er dog både vandtætte og åndbare. For eksempel har vi Gore-Tex®-vinterjakker, men vi har også vinterjakker med Hydratic®, Proof, Hyvent og lignende membraner/coatings.

Men selvom membranerne er åndbare, så vil en jakke uden membran til enhver tid tillade mere damp at trække væk fra kroppen. Skal du steder hen, hvor der alligevel altid er frost om vinteren, er det derfor en overvejelse værd, om du virkelig behøver en vandtæt vinterjakke. 

Uanset om din nye vinterjakke til herrer skal være vandtæt eller ej, så finder du et kæmpe udvalg af lækre jakker her på Eventyrsports webshop. Hvis du er på udkig efter en lækker regnjakke at have over dit isolerende mellemlag, så har vi selvfølgelig også et kæmpe udvalg af dem.  

Husk, at du på bloggen kan finde råd og vejledning – blandt andet en guide til vandtæt beklædning

Vinterjakker til herrer – til hverdag eller tur?

Er du på udkig efter en herrevinterjakke til hverdag, eller skal du bruge den på en eller anden form for tur, for eksempel skiferie eller vinterfjeld? Kravene er forskellige, og du kan få så meget mere glæde af din nye vinterjakke, hvis du vælger en, der matcher dit behov.

En hverdagsjakke behøver ikke at veje og fylde så lidt som muligt, for den skal ikke pakkes ned i en rygsæk og bæres med overalt. Og samtidig med, at den har den rigtige funktionalitet i forhold til vandtæthed og varme, skal en hverdagsvinterjakke selvfølgelig også være både smart og pæn og passe til din personlige stil.

Rigtig mange vinterjakker i vores udvalg er produceret i stilrene og enkle designs, og der er flere farver at vælge imellem. Er der en aftagelig pelskant, kan du justere udseendet efter vejr og humør. Investerer du i en af de smarte 3-i-1-modeller, får du jakke til næsten hele året for én jakkes pris.

Er jakken derimod til turbrug, er det nok så væsentligt, at du finder en varm vinterjakke, der passer til formålet – ellers kommer den ikke med på tur, men ender i stedet med at blive efterladt derhjemme. Overvej typen af isolering i forhold til rejsemålet – egner dun eller fiber sig bedst? Skal det være en lang vinterjakke, der giver ekstra isolering til mere end bare overkroppen? 

Skal du et sted hen, hvor det regner meget, og skal den så være med eller uden membran? Skal den kunne bruges under en regnjakke? Skal den have hætte?

Der er en del at tage stilling til, men på vores store blog finder du en stor guide til at vælge den helt rigtige pausejakke til mange forskellige slags friluftsliv – så hop endelig derover og lad dig inspirere.

Godt at vide om isolerende fyld i vinterjakker til mænd 

Skal du vælge dun eller fiberfyld? Der er fordele og ulemper ved begge dele, og det er faktisk ikke helt lige meget, hvad du vælger. Det kan derfor godt betale sig lige at læse lidt op på sagerne, inden du går ud og investerer i en ny vinterjakke, som så måske ikke er den rigtige for dig alligevel. 

Alt efter klima og de krav, du stiller til din vinterjakke, så kan det nemlig have stor betydning for din komfort (og pengepung), om dun eller fiber er det mest optimale valg til dine behov. 

Dun er verdens bedste isoleringsmateriale i forhold til vægten. Hvis det er vigtigt for dig, at jakken skal være let og skal kunne komprimeres til nærmest ingenting, så skal du nok vælge en vinterjakke med dunfyld.

Men skal du ud i regnvejr, er det smart at have en god regnjakke over, for dunene i din vinterjakke har ikke godt af at være våde i længere tid – så klumper de sammen og mister deres isolerende evner. De fleste parkaer med dunfyld har dog en vandtæt membran, som løser det problem.

Fiberfyld er billigere end dun, men det er til gengæld også tungere. Er din nye jakke dog bare til hverdagsbrug, betyder det måske ikke så meget med vægten – men hvis du skal ud at vandre, betyder hvert gram en hel del.

Fordelen ved fiberisolering er til gengæld, at det tåler fugt meget bedre end dunjakker, og en fiberjakke kan faktisk godt holde dig varm, selvom den er våd. En fibervinterjakke kan derfor sagtens være den helt rigtige jakke for dig, hvis du skal meget ud i regn eller slud.

Vi har både korte og lange vinterjakker til mænd med dun- og fiberfyld, så du kan finde den bedste vinterjakke til dig. Husk uanset hvad, at de lette jakker til turbrug ikke har godt af at være komprimeret i længere tid, selv om der måske følger en kompressionspose med – og det gælder altså både dun- og fiberjakker. Opbevar den hængende eller i en opbevaringspose ligesom din sovepose.

Hvis du er nysgerrig på at læse mere om dun og fibers isolerende evner, kan du læse vores store isoleringsguide på bloggen. Der finder du også en masse andre gode artikler om beklædning og inspiration til nye eventyr.

Vinterjakker til mænd – køb online eller i butik

På webshoppen har vi et stort udvalg af vinterjakker, og det er let og bekvemt at shoppe via computer, tablet eller smartphone. På bloggen finder du desuden en masse guides til beklædning, hvis der er noget, du bliver i tvivl om eller vil blive klogere på.

Hvis du har brug for hjælp til at finde en vinterjakke, der kan holde dig varm hele vinteren igennem, kan du også slå et smut forbi vores fysiske butikker, hvor personalet gerne hjælper dig med at finde en vinterjakke, der passer til det, du skal bruge den til.

Se også