Herrejakker

Her finder du alle typer af herrejakker. Klik videre i underkategorierne eller vælg dit yndlingsmærke. Du kan også bruge søgefeltet i toppen af siden. God fornøjelse i butikken.

per side
Sorter stigende

Valg af herre jakke

I Eventyrsport har vi rigtig mange typer herrejakker til mange forskellige formål, og hvilken slags er det lige, du står og mangler? Skal din herre jakke være vandtæt og åndbar, med isolerende for eller en tynd sommerjakke? Skal du på ski eller safari? Læs om kategorierne herunder eller gå på ind under de enkelte kategorier og blive klogere.

Sommerjakker

Her finder du lette sommerjakker, der typisk er vindtætte eller -afvisende. Enkelte modeller er også vandtætte, men det er ikke normen her. Der er mange softshells og jakker i G-1000®, og de kommer fra f.eks. Haglöfs, Fjällräven, Didriksons og Vaude

Herre jakke til vinterbrug

Her har jakkerne isolerende for af enten dun eller fiber. Langt de fleste er også vandtætte og åndbare. Her er mange jakker til mænd fra Didriksons, Fjällräven, Helly Hansen, The North Face og 66°North. 

Dunjakker

Her finder du naturligvis herre jakker med dynfyld. Der er både store parkaer og ultralette jakker, som kan bruges alene eller under en vandtæt jakke. Yeti, Haglöfs og Fjällräven fylder en del i denne kategori.

Parkaer

Parkaer er ret lange og har isolerende fyld af dun eller fiber, og så har hætterne ofte flotte pelskraver. Her vil du se et stort udvalg fra Didriksons, Fjällräven, 66°North, The North Face m.fl.

Vindjakker

Denne kategori har stort set samme indhold som "Sommerjakker," nemlig lette herre jakker, der er helt eller næsten vindtætte, men ikke vandtætte. Her er masser af jakker fra Haglöfs og Fjällräven. Find også en herre jakke eksempelvis fra Tierra eller Sherpa. 

Regnjakker

Regnjakker er vandtætte og uden isolering - så enkelt er det. Det kan være billige jakker til mænd, der rækker til turen til bussen om morgenen, men de er også her, du finder de højteknologiske skaljakker med membraner, masser af åndbarhed og mængder af funktionelle detaljer. Her finder du masser af Gore-Tex®, eVent®, Proof, Hydratic® og Hyvent. Stort set alle vores mærker er repræsenteret her: Haglöfs, Fjällräven, Didriksons, 66°North, Helly Hansen, Sherpa, The North Face m.fl.

Skijakker

Skijakkerne kan være alt fra en G-1000®-anorak over softshells til vandtætte og forede jakker til de meget kolde dage, da der er stor forskel på, hvor og hvordan folk står på ski. Mange modeller har snefang eller sneskørt og andre detaljer, der gør dem velegnede til ski. Skijakkerne kommer fra Haglöfs, Didriksons, Fjällräven, Helly Hansen m.fl.

Softshell

Hos Eventyrsport er definitionen, at jakken ikke er vandtæt, men vandskyende. Softshells er ikke nødvendigvis helt vindtætte, men meget vindafvisende. Og så er de i en lidt sporty stil og i kunststoffer, som regel polyester. Finder du ikke helt det, du søger, så kig under Vindjakker eller Sommerjakker. Vi har masser af softshells fra især Haglöfs.

Anorakker

En anorak tages over hovedet, sådan er det, ellers hedder det en jakke. Vores anorakker kommer hovedsagelig fra Fjällräven og Tierra.