Jakker

Her finder du vores store udvalg af herrejakker til både hverdag og eventyr i naturen – alt fra tekniske skaljakker til lette sommerjakker og bløde dunjakker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Valg af den rigtige jakke til herrer

I Eventyrsport har vi rigtig mange typer herrejakker til mange forskellige formål. Du finder selvfølgelig de smarte hverdagsjakker til byliv og fritid – men også de tekniske, alsidige og praktiske outdoorjakker til alle former for friluftsliv og ophold i naturen.  

Og hvilken slags jakke er det så lige, du står og mangler? Måske er det endda mere end én? Inden du køber en jakke, som alligevel bare ender i skabet, er det en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad dit behov er – så er det også lettere at finde frem til den helt rigtige jakke. 

Skal din herrejakke være en slidstærk, vandtæt og åndbar outdoorjakke, så den kan stå imod elementernes rasen på et norsk fjeld, mens du vandrer fra hytte til hytte? Skal den være med isolerende for, så du kan holde varmen? 

Eller skal din nye jakke bruges til hverdag? Være en overgangsjakke til årstidernes skiften? Eller er det måske en tynd sommerjakke, du skal bruge? Skal du på ski eller safari, bestige et bjerg eller noget helt fjerde? 

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af alle typer jakker til herrer, som gør dig godt i både by og natur. En god jakke er nemlig ikke bare en jakke – alt efter formål og behov findes der en masse forskellige hverdagsjakker og outdoor jakker med forskellige finesser, detaljer og funktioner, som er med til at gøre din tur ud i det blå lige det federe.  

Herrejakkerne i vores sortiment er nøje udvalgt på grund af deres funktioner, kvalitet, pasform, komfort og alle de andre kriterier, der udgør en god jakke, som man har lyst til at tage med sig på eventyr. Og der er helt sikkert også en, der passer til din personlige stil og dit behov. 

I vores store udvalg her på webshoppen finder du jakker til herrer i høj kvalitet fra kendte mærker som HaglöfsThe North FaceDidriksonsArc’teryxFjällrävenHelly HansenLundhags og mange, mange flere.  

Herunder kan du læse mere om de forskellige kategorier på herrejakke-webshoppen. Du kan også klikke ind under de enkelte kategorier og blive klogere på jakkerne. Så kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik og finde din nye jakke til hverdag og friluftsliv. 

 

Overgangsjakker til lidt-af-hvert-brug

I vores store udvalg af alsidige overgangsjakker finder du helt sikkert en model, der opfylder dine behov. 

Her finder du nemlig de let forede jakker, der er perfekte til en kølig sommeraften, til gåturen i skoven i det tidlige efterår eller til forårets solrige, kølige dage. De vil typisk være vindafvisende og åndbare, men de er oftest ikke vandtætte. 

Vores sortiment af overgangsjakker kommer fra kvalitetsmærker som HaglöfsFjällrävenArc’teryxYeti og Lundhags.

 

Lette sommerjakker til lune dage

Her finder du lette sommerjakker, der typisk er vindtætte eller vindafvisende. Enkelte modeller er også vandtætte eller vandafvisende, men det er ikke normen her. 

Her kan du både finde jakker, du kan bruge som yderste lag, men der er også nogle, du kan bruge som mellemlag resten af året. 

Der er mange softshells og jakker i Fjällrävens G-1000®-materiale, og de mange forskellige jakker i sortimentet kommer kendte mærker som HaglöfsFjällrävenArc’teryxDidriksons og Lundhags.

 

Herrejakker til vinterbrug

Vores udvalg af lækre vinterjakker til herrer har fyld af enten dun eller fiber. Langt de fleste er også vand-, vindtætte og åndbare. 

Her er mange forskellige jakker til mænd ­– alt fra den stilbevidste mand i byen til outdoorjakken, der skal kunne klare det hele. 

Her finder du jakker fra DidriksonsFjällrävenHelly HansenThe North Face og Nordisk

 

Vamsede og lette dunjakker

I denne kategorier finder du de lækre herrejakker med dynfyld, som både er dejlig varme og kan pakkes sammen, så de nærmest ingenting fylder. 

Der er både store parkaer, som kan modstå alt, hvad vinteren smider mod dig, og ultralette dunjakker, som kan bruges alene eller under en vand- og vindtæt skaljakke

HaglöfsPeak PerformanceYeti og Nordisk fylder en del i denne kategori.

 

Parkaer – lange og lækre herrejakker

De varme parkaer er ret lange og har isolerende fyld af dun eller fiber. Ofte har hætterne flotte pelskraver. 

Parkaer er typisk gode til rigtig koldt vejr, da de varmer mere af kroppen end blot torsoen – og måske du skal til Grønland eller Island til vinter og har brug for en virkelig varm jakke? 

I vores sortiment af lune parker kan du finde et stort udvalg fra bl.a. HaglöfsHelly HansenDidriksons og Fjällräven.

 

De klassiske anorakker

En alsidig anorak adskiller sig fra en jakke ved, at den tages over hovedet. Det kan være super praktisk, da der dermed ikke er en lynlås foran, som skal lukkes, og det kan også gøre hele dit outfit lidt mere vindtæt og lækkert. 

Anorakkerne i vores udvalg til herrer kommer hovedsageligt fra FjällrävenHaglöfs og Lundhags

 

Vindjakker til blæsende dage

Denne kategori har stort set samme indhold som sommerjakker – der er nemlig tale lette herrejakker, som er helt eller næsten vindtætte (men ikke vandtætte) og meget åndbare. 

En lækker vindjakke kan derfor bruges både alene på lune dage eller over et isolerende mellemlag til koldere og blæsende måneder. 

I vores udvalg af vindjakker til herrer finder du godt overtøj fra kvalitetsmærker som HaglöfsFjällrävenLundhagsArc’teryxThe North Face og mange, mange flere. 

 

Pålidelige regnjakker til vådt vejr

Regnjakker er vandtætte og uden isolering - så enkelt er det. 

Og en god herreregnjakke kan være mange ting. Det kan for eksempel være en billigere model, der rækker til turen til bussen om morgenen. Men det er også de højteknologiske skaljakker med membraner, masser af åndbarhed og store mængder af funktionelle detaljer, som kan klare alt, hvad naturen smider imod dig. 

Derfor er det også vigtigt at gøre dig klart, hvad din regnjakke skal kunne klare, inden du køber den. Skal den være højteknologisk eller simpel? Smart eller funktionel? Lang eller kort? 

For måske du skal cykle på arbejde? Eller på kanotur på Gudenåen? På vandretur i Canada eller bestige Kilimanjaro?  Der er en regnjakke til ethvert behov og eventyr. 

Blandt regnjakkerne til herrer finder du masser af Gore-Tex®, eVent®, Proof, Hydratic® og Hyvent, og stort set alle vores mærker er repræsenteret her; HaglöfsFjällrävenDidriksonsArc’teryxHelly HansenSherpaThe North FaceBlack Diamond m.fl.

 

Skijakker – isolering til sneklædte eventyr

I vores udvalg af gode skijakker finder du mange forskellige typer af jakker. Skijakker kan nemlig være alt fra en G-1000®-anorak over softshells til vandtætte og forede jakker til de meget kolde dage. 

Hvilken model, du skal vælge, afhænger meget af, hvor og hvordan du står på ski. Mange modeller har snefang eller sneskørt, hætter som passer udenpå en skihjelm eller andre detaljer, der gør dem super velegnede til skisport. 

Skijakkerne i vores sortiment kommer blandt andet fra HaglöfsArc’teryxFjällräven og Helly Hansen

 

Softshells til hverdag og fritid

Hos Eventyrsport defineres en softshell som en åndbar, ofte strækbar og alsidig jakke, som ikke er vandtæt men derimod blot vandskyende. 

De smarte softshells er ikke nødvendigvis helt vindtætte, men ofte er de meget vindafvisende, og derfor er de ofte praktiske at have ved hånden i det nordiske klima, hvor det blæser en del. Og så produceres de tit i sporty stil og i kunststoffer ­­– som regel polyester. 

Finder du ikke helt det, du søger, kan du finde et stort udvalg af lignende jakker ved klikke ind på kategorierne vindjakker og sommerjakker, hvor du finder flere lette jakker uden membraner. Vores softshells kommer fra kvalitetsmærker som HaglöfsArc’teryx og The North Face

 

Hydridjakker – praktiske og alsidige

I denne kategori finder du praktiske hydridjakker, der består af flere forskellige dele – for eksempel kan én del af jakken være vandtæt, mens andre dele af jakken er mere åndbare. Og netop dét giver en hybridjakke et hav af anvendelsesmuligheder. 

I denne kategori finder du bl.a. jakker fra LundhagsDidriksonsPeak Performance og Arc’teryx.

 

Fleecejakker til alle tider af året

Her finder du et stort udvalg af forskellige alsidige fleeces, der både kan bruges som jakke og som mellemlag. Du finder både de tynde og lette sommerfleeces, den helt tykke fleece, som skal bruges i stedet for en dunjakke og de fleeces, der kan bruges som isolerende lag under skaljakken. 

Fleecejakkerne og fleecetrøjerne i vores udvalg kommer fra kendte mærker som HaglöfsFjällrävenIcebreaker, Arc’teryx og Helly Hansen

 

Praktiske veste til herrer

I vores udvalg af gode veste til herrer finder du mange forskellige modeller med mange forskellige anvendelsesmuligheder. 

Du finder både de helt tynde veste, som bare skal være det ekstra lag på torsoen eller måske fungere som en windbreaker. Men du finder også de tykke dunveste, som kan bruges, hvis man synes en decideret dunjakke bliver for stor og voldsom. 

Vi har også veste med masser af lommer – ideelt til manden, der skal rejse i varme egne og gerne vil have kapacitet til penge, pas og billetter. 

Gå på opdagelse og kig i vores store udvalg fra bl.a. FjällrävenNordisk og Haglöfs.

 

Pålidelige fiberjakker til al slags vejr

I flere af kategorierne her på siden finder du blandt andet de jakker, som man vil kalde en fiberjakke – bløde, rare og alsidige jakker, som er isoleret med fiberfyld af syntetiske materialer. 

Og der er faktisk flere gode grunde til at vælge en fiberjakke, hvis du er på udkig efter en alsidig outdoorjakke. De syntetiske isoleringsmaterialer gør først og fremmest, at jakken er utroligt let og kan komprimeres til nærmest ingenting, uden at det går ud over varmen. 

Fiberjakker isolerer nemlig ved at skabe små luftrum mellem fibrene – det holder på varmen, uden at det går ud over jakkens vægt. 

En anden fordel ved fiberjakker er, at de modsat de vamsede dunjakker tåler vådt vejr og ikke mister sine isolerende evner, selvom de bliver våde. En fiberjakke koster også ofte en del mindre end modellerne med dunfyld. 

En fiberjakke tørrer desuden hurtigere end dunjakker, og den er altså super egnet til eventyr i våde egne. Så hvis du ofte er ude i fugtigt vejr, kan en fiberjakke måske være det helt rigtige valg for dig – som jakke eller som isolerende mellemlag under din pålidelige regnjakke

En fiberjakke er nemlig super alsidig og kan både bruges alene på tørre dage eller som mellemlag i koldere eller vådere tider, hvor du har en god skaljakke eller en beskyttende vindjakke udenover. 

Så hvis du er på jagt efter en god allround outdoorjakke, går du sjældent galt i byen med en fiberjakke.  

På vores store blog kan du læse mere om forskellen på dun- og fiberjakker og lede efter det næste store eventyr for dig og din nye, lækre herrejakke.