Herrejakker

505 Varer
Her finder du vores store udvalg af herrejakker til både hverdag og eventyr i naturen – alt fra tekniske skaljakker til lette sommerjakker og bløde dunjakker.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Valg af den rigtige jakke til herrer

Der findes rigtig mange forskellige typer af herrejakker, der passer til forskellige formål. Her i Eventyrsport har vi et væld af forskellige typer herrejakker, der passer til langt de fleste behov. For eksempel har vi smarte hverdagsjakker, der passer til byliv og fritid. Men vi har også de mere tekniske, alsidige og praktiske outdoorjakker, der passer til alle former for friluftsliv og ophold i naturen.

Men hvordan finder du så frem til, hvilken jakke der mangler til lige netop dit liv og dine fritidsaktiviteter? Mangler du måske ovenikøbet mere end én? Inden du køber en jakke, som alligevel bare ender i skabet, er det en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad dit behov er - så er det også lettere at finde frem til den helt rigtige jakke.

Skal din herrejakke være en slidstærk, vandtæt og åndbar outdoorjakke, så den kan stå imod elementernes rasen på et norsk fjeld, mens du vandrer fra hytte til hytte? Skal den være med isolerende for, så du kan holde varmen?

Eller skal din nye jakke bruges til hverdag? Være en overgangsjakke til årstidernes skiften? Eller er det måske en tynd sommerjakke, du skal bruge? Skal du på ski eller safari, bestige et bjerg eller noget helt fjerde?

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af alle typer jakker til herrer, som gør sig godt i både by og natur. En god jakke er nemlig ikke bare en jakke – alt efter formål og behov findes der en masse forskellige hverdagsjakker og outdoor jakker med forskellige finesser, detaljer og funktioner, som er med til at gøre din tur ud i det blå lidt federe.

Herrejakkerne i vores sortiment er nøje udvalgt på grund af deres funktioner, kvalitet, pasform, komfort og alle de andre kriterier, der udgør en god jakke, som man har lyst til at tage med sig på eventyr. Og der er helt sikkert også en, der passer til din personlige stil og behov.

I vores store udvalg her på webshoppen finder du jakker til herrer i høj kvalitet fra kendte mærker som HaglöfsThe North FaceDidriksonsArc’teryxFjällrävenHelly HansenLundhags og mange, mange flere.

Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af herrejakker. Du kan også klikke ind under de enkelte kategorier og blive klogere på jakkerne. Så kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik og finde din nye jakke til hverdag og friluftsliv.

Overgangsjakker til lidt-af-hvert-brug

I Danmark kender vi alt til uforudsigelige årstider, og særligt forår og efterår kan drille med skiftende temperaturer samt vind og regn. Med en alsidig overgangsjakke kan du gardere dig mod det meste, uden at du får det for varmt eller for koldt.

En overgangsjakke er en let foret jakke, der er perfekt til kølige sommeraftner, til gåturen i skoven i det tidlige efterår eller til forårets solrige men alligevel kølige dage. En overgangsjakke er oftest vindafvisende og åndbar, men typisk vil den ikke være vandtæt. Du kan altså ikke bruge en overgangsjakke som skjold mod regn.

I vores udvalg finder du overgangsjakker til mænd fra kvalitetsmærker som Haglöfs, Fjällräven, Arc’teryx, Yeti og Lundhags.

Lette sommerjakker til lune dage

Er du på udkig efter en herrejakke, der egner sig godt til de lune dage, hvor det alligevel blæser, og du har brug for et ekstra lag til at beskytte mod vinden? Med en let sommerjakke får du en jakke, der typisk er enten vindtæt eller vindafvisende. Nogle af disse jakker kan også være vandtæt/vandafvisende, men det er mere undtagelsen end reglen.

Enkelte af disse jakker kan også bruge som et mellemlag resten af året, så du kan bruge disse typer af herrejakker til mere end et enkelt formål.

I denne kategori finder du mange herrejakker og softshells i Fjällrävens G1000®-materiale, og de mange forskellige jakker i sortimentet kommer fra kendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Arc’teryx, Didriksons og Lundhags, der alle laver jakker til mænd i høj kvalitet.

Herrejakker til vinterbrug

I vores udvalg af jakker til mænd til vinterbrug finder du lækre vinterjakker, der enten har fyld af dun eller fiber. Langt de fleste er også vand-, vindtætte og åndbare, så de både beskytter mod vind og vejr samt er varme, men på en måde hvor du stadig føler, at huden får luft.

I vores udvalg af vinterjakker finder du en masse forskellige modeller - alt fra jakken til den stilbevidste mand i byen til outdoorjakken, der passer perfekt til den aktive mand med udendørs interesser.

Kategorien her byder på jakker fra mærker som Didriksons, Fjällräven, Helly Hansen, The North Face og Nordisk.

Vamsede og lette dunjakker

I denne kategori finder du de lækre herrejakker med dunfyld, der både er dejligt varme, men som også kan pakkes sammen, så de nærmest ingenting fylder. Denne type jakker er derfor ideelle, hvis du skal have en varm herrejakke, der skal kunne tages med på tur og eventuelt pakkes ned i en taske undervejs. 

Vi kan både tilbyde dig store parkaer, der kan modstå alt, hvad vinteren smider mod dig, samt ultralette dunjakker der kan bruges alene eller under en vand- og vindtæt skaljakke.

Hos os finder du dunjakker fra mærker som Haglöfs, Peak Performance, Yeti og Nordisk, men vi har selvfølgelig også masser af jakker til mænd i denne kategori fra andre mærker.

Parkaer – lange og lækre herrejakker

Med en parka får du en lidt længere herrejakke, der er dejlig varm og har isolerende fyld af dun eller fiber. Mange parkaer er også udstyret med en flot pelskrave, der hjælper endnu mere til med at holde dig godt pakket ind i vinterkulden.

Både det varme fyld og længden på en parka, gør den til en rigtig god jakke til rigtig koldt vejr, da mere end bare overkroppen holdes varm. Skal du for eksempel til Grønland eller Island til vinter og har brug for en rigtig varm jakke? Så er en parka noget for dig.

I vores sortiment af lune parkaer kan du købe jakker fra blandt andre Haglöfs, Helly Hansen, Didriksons og Fjällräven.

De klassiske anorakker

En alsidig anorak adskiller sig fra andre jakker til mænd ved, at den tages over hovedet. Det kan være rigtig praktisk, fordi der ikke er nogen lynlås, der skal lukkes, hvilket ellers kan være et svagt punkt på andre jakker i forhold til regn og blæst. En anorak er dermed mere vindtæt og kan holde dig dejlig varm på en blæsende dag.

Anorakkerne i vores udvalg til herrer kommer hovedsageligt fra Fjällräven, Haglöfs og Lundhags.

Vindjakker til blæsende dage

I vores kategori med vindjakker finder du jakker til herrer, der er enten helt eller næsten vindtætte og meget åndbare. En vindjakke kan bruges alene på en lun men blæsende dag, eller den kan bruges over et isolerende mellemlag til koldere og blæsende måneder.

Jakkerne i denne kategori ligner meget vores udvalg af sommerjakker, og der er dermed tale om herrejakker, der ikke er vandtætte, men stadig særdeles effektive til at holde blæsten væk fra kroppen.

I vores udvalg af vindjakker til herrer finder du overtøj fra kvalitetsmærker som Haglöfs, Fjällräven, Lundhags, Arc’teryx, The North Face og mange, mange flere.

Pålidelige regnjakker til vådt vejr

Regnjakker er vandtætte og uden isolering - så enkelt er det. Her finder du altså herrejakker, der kan få dig fra A til B uden at blive gennemblødt.

Og en god herreregnjakke kan være mange ting. Det kan for eksempel være en billigere model, der rækker til turen til bussen om morgenen. Men det er også de højteknologiske skaljakker med membraner, masser af åndbarhed og store mængder af funktionelle detaljer, som kan klare alt, hvad naturen smider imod dig.

Derfor er det også vigtigt at gøre dig klart, hvad din regnjakke skal kunne klare, inden du køber den. Skal den være højteknologisk eller simpel? Smart eller funktionel? Lang eller kort?

For måske du skal cykle på arbejde? Eller på kanotur på Gudenåen? På vandretur i Canada eller bestige Kilimanjaro? Der er en regnjakke til ethvert behov og eventyr.

Blandt regnjakkerne til herrer finder du masser af Gore-Tex®, eVent®, Proof, Hydratic® og Hyvent, og stort set alle vores mærker er repræsenteret her; HaglöfsFjällrävenDidriksonsArc’teryxHelly HansenSherpaThe North FaceBlack Diamond med flere.

Skijakker – isolering til sneklædte eventyr

I vintersæsonen kan du næsten høre de sneklædte bjergtoppe kalde på dig, og skal du afsted på skitur, får du brug for en god skijakke. I vores udvalg finder du mange forskellige typer af jakker, da der både er G-1000®-anorakker, softshells, vandtætte og forede jakker til de meget kolde dage.

Hvilken model, du skal vælge, afhænger meget af, hvor og hvordan du står på ski. Mange af vores modeller har snefang eller sneskørt, hætter som passer udenpå en skihjelm eller andre detaljer, der gør dem særdeles velegnede til skisport.

I vores sortiment af skijakker til herrer finder du jakker fra blandt andre Haglöfs, Arc’teryx, Fjällräven og Helly Hansen.

Softshells til hverdag og fritid

Hos os defineres en softshell som en åndbar, ofte strækbar og alsidig jakke, som ikke er vandtæt men derimod blot vandskyende.

De smarte softshells er ikke nødvendigvis helt vindtætte, men ofte er de meget vindafvisende, og derfor er de ofte praktiske at have ved hånden i det nordiske klima, hvor det blæser en del. Og så produceres disse jakker til mænd tit i sporty stil og i kunststoffer ­­– som regel polyester.

Finder du ikke helt det, du søger, kan du finde et stort udvalg af lignende herrejakker ved at klikke ind på kategorierne vindjakker og sommerjakker, hvor du finder flere lette jakker uden membraner. Vores softshells kommer fra kvalitetsmærker som HaglöfsArc’teryx og The North Face.

Hydridjakker – praktiske og alsidige

I denne kategori finder du praktiske hydridjakker, der består af flere forskellige dele – for eksempel kan én del af jakken være vandtæt, mens andre dele af jakken er mere åndbare. Og netop dét giver en hybridjakke et hav af anvendelsesmuligheder.

I denne kategori kan du blandt andet købe hybridjakker til mænd fra LundhagsDidriksonsPeak Performance og Arc’teryx.

Fleecejakker til alle tider af året

Vi har et stort udvalg af alsidige fleeces, hvor du finder jakker til mænd, der både kan bruges som jakke og som mellemlag. Du finder både de tynde og lette sommerfleeces, den helt tykke fleece, som skal bruges i stedet for en dunjakke og de fleeces, der kan bruges som isolerende lag under skaljakken.

Fleecejakkerne og fleecetrøjerne i vores udvalg kommer fra kendte mærker som Haglöfs, Fjällräven, Icebreaker, Arc’teryx og Helly Hansen.

Praktiske veste til herrer

I vores udvalg af gode veste til herrer finder du mange forskellige modeller med mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Du finder både de helt tynde veste, som bare skal være det ekstra lag på torsoen eller måske fungere som en windbreaker. Men du finder også de tykke dunveste, som kan bruges, hvis man synes en decideret dunjakke bliver for stor og voldsom.

Vi har også veste med masser af lommer – ideelt til manden, der skal rejse i varme egne og gerne vil have kapacitet til penge, pas og billetter.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, hvor du kan købe veste fra blandt andre FjällrävenNordisk og Haglöfs.

Pålidelige fiberjakker til al slags vejr

I flere af kategorierne her på siden finder du blandt andet de jakker, som man vil kalde en fiberjakke – bløde, rare og alsidige jakker til mænd, som er isoleret med fiberfyld af syntetiske materialer.

Og der er faktisk flere gode grunde til at vælge en fiberjakke, hvis du er på udkig efter en alsidig outdoorjakke. De syntetiske isoleringsmaterialer gør først og fremmest, at jakken er utroligt let og kan komprimeres til nærmest ingenting, uden at det går ud over varmen.

Fiberjakker isolerer nemlig ved at skabe små luftrum mellem fibrene – det holder på varmen, uden at det går ud over jakkens vægt.

En anden fordel ved fiberjakker er, at de modsat de vamsede dunjakker tåler vådt vejr og ikke mister sine isolerende evner, selvom de bliver våde. En fiberjakke koster også ofte en del mindre end modellerne med dunfyld.

En fiberjakke tørrer desuden hurtigere end dunjakker, og den er altså velegnet til eventyr i våde egne. Så hvis du ofte er ude i fugtigt vejr, kan en fiberjakke måske være det helt rigtige valg for dig – som jakke eller som isolerende mellemlag under din pålidelige regnjakke.

En fiberjakke kan både bruges alene på tørre dage eller som mellemlag i koldere eller vådere tider, hvor du har en god skaljakke eller en beskyttende vindjakke udenover.

Så hvis du er på jagt efter en god allround herrejakke til outdoorbrug, går du sjældent galt i byen med en fiberjakke.

På vores store blog kan du læse mere om forskellen på dun- og fiberjakker og lede efter det næste store eventyr for dig og din nye, lækre herrejakke.