Sea to Summit

156 Varer

Her finder du vores udvalg af produkter fra Sea To Summit – solide liggeunderlag, lune soveposer, hængekøjer og en masse andet godt udstyr til turen og rejsen.

ULTRALETTE TELTE I ET UOVERTRUFFENT DESIGN

De ultralette og prisvindende telte fra Sea to Summit kombinerer materialer af høj kvalitet, smarte funktionelle detaljer, lille pakkestørrelse og unik komfort. Innovative designelementer gør din oplevelse i teltet endnu mere behagelig.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Sea to Summit liggeunderlag – lette underlag til udeliv

Der er noget helt særligt over at vågne i et shelter eller telt – frisk og veludhvilet, klar til at udforske naturen. Men for at sikre en god nattesøvn, så energien er i top til nye udfordringer, er et godt liggeunderlag et virkelig vigtigt stykke grej. 

Australske Sea to Summi er en af de helt store spillere på det internationale marked når det kommer til innovativt og funktionelt grej til friluftsliv – og deres lette og holdbare liggeunderlag til både mænd og kvinder er ingen undtagelse.  

Hvis du er på jagt efter en god sovepose, kan du også med fordel tjekke Sea to Summits modeller til alle sæsoner ud. 

Liggeunderlag fra Sea to Summit laves med en ”no worries” attitude – de garanterer, at grejet bare virker, så du bare koncentrere dig om at nye naturen og indsnuse den friske luft. 

Sea to Summits underlag kommer ofte både i modeller med almindelig og ekstra længde samt i mange forskellige bredder og tykkelser, så du ikke behøver gå på kompromis med komforten på din tur – også selvom du er på jagt efter er let underlag, som ikke fylder hele tasken. 

 

Funktionelle oppustelige liggeunderlag med lav vægt

Oppustelige underlag fylder absolut mindst i tasken, da de kan komprimeres ind til næsten ingenting. Blandt Sea to Summits lette oppustelige luftmadrasser finder du gode underlag med Air Sprung Cells™, som sikrer lækker komfort og høj isolationsevne – og så vejer de næsten ingenting.  

For eksempel vejer Sea to Summit UltraLight ASC Regular kun 480 gram – og det er inklusive den med medfølgende pumpesæk. De oppustelige underlag fra Sea to Summit fås med flere forskellige varmeisolerende evner, den såkaldte R-værdi, og der er underlag til enhver sæson. 

Sea to Summit producerer også en række liggeunderlag lavet specifikt til kvinder, som er bredere ved hofterne og smallere ved skulderne end deres unisex-underlag. Husk, at du altid kan læse meget mere om de enkelte underlags specifikationer under selve produktets beskrivelse. 

 

Selvoppustelige underlag til alle eventyr

Mange liggeunderlag fra Sea to Summit i Eventyrsports sortiment er selvoppustelige, har bløde og isolerende skumkerner og laves med smarte multifunktionelle ventiler, så det hurtigt puster sig op og er nemt at komprimere igen. Ventilen gør også, at du helt selv bestemmer, om det skal pustes hårdt op eller være til den blødere side. 

For eksempel er Sea to Summit Comfort Plus serien en perfekt blanding af luksuriøs komfort og en lav vægt på så lidt som 890 gram. 

Desuden har de fleste af brandets selvoppustelige underlag en R-værdi på mindst 3, hvilket gør dem egnede til overnatning ude i naturen det meste af året, hvis de pustes ordentligt op. Kombinationen af skum og luft gør, at underlaget isolerer godt mod kulden fra jorden, så du kan holde varmen

Du kan læse meget mere om R-værdi og liggeunderlag i på bloggen. Her finder du også vores store guide til liggeunderlag, hvis du er interesseret i at læse mere, inden du køber et nyt lækkert underlag.