Osprey store rygsække > 40 L

44 Varer
Her finder du Ospreys legendariske vandrerygsække, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Se også kombitaskerne, som både kan rulles og bæres afsted.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Osprey rygsække på over 40 liter ­– komfort i fokus

Amerikanske Osprey har over 35 års erfaring i at lave funktionelle vandrerygsække, der sidder som en drøm og som, grundet den meget høje kvalitet, kan bruges år efter år. 

Det er også derfor, at Osprey er et af de mærker, man simpelthen bare ikke kommer udenom, når man taler om vandring og backpacking. Særligt lange og krævende vandreture stiller nemlig store krav til ens gode vandrerygsæk, og her er Osprey altså bare et oplagt valg. 

Ospreys grundlægger, Mike Pfotenhauer, skabte som 16-årig den allerførste Osprey-rygsæk, fordi han ønskede at lave en rygsæk, som rent faktisk sad godt – modsat dem, han selv gik med som barn. 

For Osprey er pasform nemlig alfa og omega, og alle vandremodellerne laves med solide hoftebælter og bæresystemer, så du får optimal bevægelsesfrihed og mest mulig aflastning af ryggen, selvom du har meget grej at bære på. 

Den høje kvalitet og sans for detaljerne går igen over hele linjen. Uanset om du er på udkig efter en vandrerygsæk, en solid rulletaske til ferien eller en mindre rygsæk, kan du helt sikkert også finde en fra Osprey, der matcher lige præcis dit behov, og som sidder helt perfekt på din ryg.  

 

Legendariske designs og innovative løsninger

Som en del af Eventyrsports store udvalg af Osprey-rygsække på over 40 liter finder du både de mindre vandrerygsække til det lille behov og de helt store modeller med plads til en hel families grej. 

Rigtig mange af de forskellige modeller fås i flere størrelser og med justerbare ryglængder, som herre-, unisex- eller damemodeller samt med forskellige litermål, så du nemt kan finde lige præcis den model, der sidder helt rigtigt på dig. Der er selvfølgelig også masser af de smarte remme, lommer, polstring og ventilation, som Osprey er kendt og elsket for. 

Flere af de innovative rygsække er udstyret med AirSpeed™-rygpaneler, som sørger for at fordele vægten ligeligt på ryg og hofte samt Fit-on-the-Fly™-hoftebælte, så du nemt og hurtigt kan tilpasse pasformen på farten, hvis du begynder at blive træt i ryggen. 

I vores store udvalg af vandrerygsække her på siden finder du desuden også de smarte kombitasker, der både kan rulles og bæres på ryggen – de er ikke lavet til ugelange vandringer, men til ferier er de helt perfekte. Den består nemlig af en kuffert/taske på hjul samt en lille rygsæk, som du kan spænde af og bruge på dagsture. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken rygsæk, der er den rigtige for dig, kan du læse mere på vores store blog. Her guide vi til, hvad der er godt at vide, inden du køber din nye rygsæk, samt til hvordan du justerer din rygsæk, så den sidder helt perfekt.