Rejse- og hybridtasker

3 Varer

Her finder du de smarte rejsetasker, der kan bruges på flere forskellige måder. De kan f.eks. have både rygsækseler og hjul, en lille aftagelig rygsæk eller andre ting, der gør dem anvendelige på flere måder.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Smarte rejsetasker med flere anvendelsesmuligheder

Nogle gange er det rigtig rart at komme lidt uden for landets grænser og opdage nogle andre kulturer, smage noget nyt mad, se noget andet natur og i det hele taget få en masse gode oplevelser med hjem i rygsækken. Skal du ud at rejse, har du behov for at have nogle ting med dig, så turen bliver nemmere, og for at have plads til det hele, er en rejsetaske en rigtig god rejsemakker.

Til nogle rejser er det nødvendigt med en stor rejsetaske, og til andre kan du bare nøjes med en lille rejsetaske. Hos os finder du naturligvis både de store og små, og vi har også rejsetasker til både herre og damer. Vi har rejsetasker fra mærket Osprey, der udmærker sig ved at lave rejsetasker, der både er robuste og funktionelle, men også har et smart design.

Vælg en lille rejsetaske til dagsture

Selvom det kan være rart at komme ud på længere rejser, så kan en dagstur eller weekendtur indimellem også give masser af nye indtryk. Til disse ture kan du vælge en lille rejsetaske, hvor du har plads til de allermest nødvendige ting til en kort tur, for eksempel toilettaske, et sæt skiftetøj, mobil, kalender eller andet.

En lille rejsetaske er rigtig praktisk, hvis den også har skulderstropper, så du kan bruge den som rygsæk. På den måde kan du let løfte tasken op på ryggen og komme fra A til B uden at have en større taske i hænderne, der hæmmer din bevægelighed.

I vores udvalg finder du en lille rejsetaske fra Osprey, der passer som håndbagage, hvis du skal ud at flyve. Den har også flere rum, så du nemt kan dele dine ejendele op og hurtigt finde dem igen i de forskellige rum i tasken. Denne lille rejsetaske kan på grund af dens størrelse nemt bruges i sammenhæng med en anden taske, så du kan have de mindste ting i den lille taske og tøj og andet bagage i en større taske.

Stor rejsetaske til store eventyr

Skal du på en lidt længere tur, skal du nok have fat i en stor rejsetaske, hvor du har plads til mere. Det kan være nødvendigt at have lidt flere toiletsager med, flere sæt tøj, ekstra sko og alt muligt andet, som du har behov for, når du ikke er hjemme.

Hvis din rejse indebærer at skulle bruge meget tid i transportmidler, kan det være meget praktisk at have en rejsetaske med hjul, så du kan trille tasken henad vejen. Det gør det muligt for dig at hvile ryggen eller armene ind imellem, så du ikke overanstrenger dig selv.

I vores udvalg finder du en rejsetaske med hjul fra Osprey, der har den meget praktiske funktion, at den også kan omdannes til rygsæk. På denne måde kan du have hænderne fri fra tid til anden, eller du kan skåne tasken og dens indhold, hvis underlaget er meget ujævnt, vådt eller lignende. Desuden kan tasken indeholde op til 80 liter, så du får en meget funktionel og samtidig enormt rummelig rejsetaske.

Vi har rejsetasker til alle

Står du og mangler en rejsetaske netop nu, så er du kommet til det rigtige sted. Vores rejsetasker passer nemlig både til herrer og damer, så der er noget for enhver smag. Taskerne i vores udvalg er lavet i smarte designs men med neutrale farver, så du kan bruge tasken uanset om du er mand eller kvinde. I artiklen 'Sådan vælger du den rigtige rejserygsæk', kan du bliver klogere på, hvilke ting du skal være opmærksom på, når du vælger din næste rejserygsæk.

Er rejsetaskerne i denne kategori ikke lige det, du leder efter, har vi et stort udvalg af andre tasker til bagage - både duffelbags, rygsække samt vandtætte pakposer, hvis du skal på kanotur, sejltur eller lignende. Skal du have børnene med på tur, har vi også både bærestole og børnerygsække, så børnene kan følge med og føle sig inkluderede på rejsen.

Find din nye rejsetaske på tilbud

Vil du gerne have en ny rejsetaske uden at ruinere dig selv, så kan vi sagtens hjælpe dig. Længere oppe på siden her finder du et filter, der hedder ”kun tilbud”, og aktiverer du det, får du et hurtigt overblik over, hvilke rejsetasker, der har den skarpeste pris netop nu.

Når du handler din nye rejsetaske hos os, tilbyder vi dig gratis fragt til en pakkeshop eller en Eventyrsport-butik i nærheden af dig. Er du ikke tilfreds med rejsetasken, havde den ikke de egenskaber, du havde forventet, passede den ikke til din ryg eller lignende, så får du også gratis retur, så du ikke skal tænke mere på det. Vi tilbyder også 365 dages bytteservice, så du har god tid til at finde ud af, om din nye rejsetaske skal tages i brug eller ej.