Hestra handsker og luffer

Velkommen til vores udvalg af handsker og luffer fra Hestra. Vi har Hestra-handsker og -luffer til damer, herrer og børn, og vi har bl.a. skihandsker og handsker i lækkert skind. Flere af vanterne er vandtætte, og vi har Hestra-handsker og -luffer isoleret med Primaloft®.

  per side
  Sorter stigende

  Hestra: Handsker og luffer i topkvalitet

  På med handsken – og på med en i høj kvalitet!

  Det kan du få fra Hestra, som har lavet varme, slidstærke vanter siden 1936.

  I vores udvalg finder du Hestra-handsker og -luffer til voksne og børn, og der er både Hestra-skihandsker og -luffer, samt handsker og luffer til hverdagsbrug.

  Koldt vejr, men varme hænder

  Når det bliver koldt om fingrene, skal der et par varme handsker eller luffer til, og hvorfor så ikke vælge et par fra Hestra, som i mere end 80 år har produceret vanter til hverdag og outdoor?

  I vores sortiment finder du Hestra-handsker og -luffer til damer og herrer, men vi har også handsker og luffer til børn. Der er handsker og luffer i kunstmaterialer, men vi har også strikkede vanter og mange Hestra-skindhandsker lavet i f.eks. blødt hjorteskind. Skind er meget slidstærkt, men det er til gengæld ikke vandtæt.

  Hvis du ønsker en vandtæt model, så klarer vi dog også den, da flere af vores handsker og luffer fra Hestra har vandtæt yderstof eller er gjort vandtætte med en membran.

   

  Skal du specifikt bruge et par handsker eller luffer til skituren, så har vi flere Hestra-skihandsker/-luffer her på siden, bl.a. Hestras 3-finger-modeller, som er en slags krydsning mellem en handske og en luffe.

  En 3-fingermodel giver dermed mulighed for stadig at have et rigtig godt greb om skistaven, fordi tommel-og pegefinger er adskilt fra resten af fingrene, som ligger lunt i en luffe.

  Skihandskerne er lidt længere, så du kan få dem ud over jakkeærmet, så der ikke er noget der skiller og blotter huden for det kolde vejr.

  Flere af dem er forsynet med et par Hestra-handcuffs, så du er sikker på ikke at tabe vanterne, f.eks. på skiliften. Vi har også handcuffs, som kan købes separat.

   

  Har du blot brug for noget, der kan varme hænderne på den daglige gåtur, så kan det være perfekt med et par Hestra-vanter i varmende uld.

  Uld er temperaturregulerende, og så varmer det også, selvom det bliver vådt. De strikkede vanter er dog bedst i tørt vejr, så hvis det regner eller sner meget, er det godt at trække en af de vandtætte handsker eller luffer på.

   

  Flere af handskerne og lufferne fra Hestra er isoleret med Primaloft®, som er lækkert blødt og varmt.

  Hestra på tilbud

  Køb Hestra-handsker og -luffer online hos os og gør en god handel.

  Vi bestræber os altid på at have skarpe priser, og vi har løbende gode tilbud på Hestra-handsker og -luffer til mænd, kvinder og børn. Se en samlet oversigt over de aktuelle tilbud ved at klikke her.

   

  Se også: 

  Alle handsker og luffer 

  Skihandsker og -luffer 

  Skitøj 

  Huer og pandebånd 

  Halsedisser og tørklæder