Ecco sandaler

3 Varer

Her finder du vores udvalg af komfortable og funktionelle sandaler til herrer, damer og børn fra danske ECCO. Perfekte til hverdag, vandring, rejse og fritid.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

ECCO sandaler – dansk kvalitet til hele familiens fødder

Yes! Når forårs- og sommervejret skyller ind over landet, er det bare om at smide sko og støvler og få luftet fødderne i et par lækre og komfortable sandaler

Et par gode sandaler kan nemlig sagtens erstatte det lidt tungere vandrefodtøj fra vinterhalvåret på de lettere ture, på ferien eller i hverdagen, hvor der er behov for luft til tæerne og at komme helt tæt på den skønne sommernatur

For mange er danske ECCO nok nærmest synonym med bundsolide og alsidige sandaler, som kan holde til at blive taget med ud på eventyr i mange sæsoner. Siden 1960’erne har ECCO været garanter for godt fodtøj til danskerne – og de bliver bare ved og ved med at innovere og designe sig frem til behageligt og holdbart fodtøj.

I efterhånden mange år har ECCO produceret solidt og komfortabelt fodtøj i form af gode sandaler, funktionelle sko og praktiske støvler til hele familien. ECCO’s fodtøj er skabt af de danske vejrforhold, men i dag er de kendt over hele verden – og kan bruges til både hverdag, ferie, vandring, strandture og storbyliv. 

Komforten og holdbarheden er i højsædet hos ECCO, og hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af ECCO-sandaler til kvinder, mænd og børn.

Behagelige ECCO sandaler til fritid og hverdag

Skinner solen? Er temperaturen gået fra ’klaprende tænder’ til ’hedebølge’? Så er det bare på med sandalerne, så fødderne rigtig kan blive luftet!

Det er dog ikke lige meget, hvilke sandaler du vælger. De skal først og fremmest være behagelige at have på – også efter flere timer. Og så skal de selvfølgelig passe til det formål, du har for øje. 

Sandaler fra ECCO er et rigtig godt bud på forårets og sommerens sandaler til hele familien. Med et bredt udvalg af former, farver, forskellige spændemuligheder og materialer er der noget for enhver smag – og til ethvert eventyr ude i det blå. 

ECCO producerer både moderigtige hverdagssandaler, lette og behagelige sandaler til den korte gåtur eller ferien sydpå samt mere solide og støttende sandaler til lette vandreture ud i det blå.

Hvis du er i tvivl om, hvilke sandaler der lever op til dine behov, kan du læse meget mere i vores store sandalguide på bloggen. Her finder du nemlig en masse god information, som helt sikkert kan guide i retningen mod de helt rette sandaler for dig.

Bedre bevægelse med BIOM® og RECEPTOR®

ECCO forstår virkelig at lave fodtøj, som du kan på i mange timer, uden at få trætte og ømme fødder – og det gælder også for deres sandaler. 

Hvis du alligevel er en af de uheldige, der har tendens til vabler, kan du med fordel tage et gik på vores store vabeltema på bloggen. Så kan du nemt komme vablerne i forkøbet med et par gode råd og et par lækre sandaler, der sidder godt lige fra starten. 

Uanset om du er på udkig efter damesandaler, herresandaler eller børnesandaler, modesandaler, hverdagssandaler eller vandresandaler fra ECCO, så er du sikret høj kvalitet med glade fødder til følge.

I Eventyrsports udvalg finder du bl.a. den populære Biom-serie fra ECCO. Disse ECCO sandaler er lavet med BIOM®-teknologi, som sørger for, at der tages hensyn til føddernes naturlige bevægelser, og at disse understøttes af sandalen. Biom-sandalerne er derfor yderst behagelige at gå i for langt de fleste.

Du finder også ECCO-sandaler, hvor sålen er bygget op med den såkaldte RECEPTOR®-teknologi. Denne øger stabiliteten og støtter foden gennem hele afviklingen af dagens mange skridt. Denne særlige teknologi er med til at sørge for, at dine fødder understøttes både ved nedslag på og afsæt fra underlaget, hvilket er med til at mindske træthed – selv på de lange ture, hvor der tages mange, mange skridt gennem sommerheden. 

Lette vandreture i dine ECCO sandaler

Er du en habil vandre med mange kilometer i benene allerede? Eller måske klar til at starte op på dine vandreeventyr og afprøve de mange vandreruter, som både Danmark og også udlandet byder på? Så skal du have fodtøjet i orden. Det er jo trods alt dine fødder, der skal bære dig hele vejen.

Når du går i de koldere måneder om efteråret og vinteren, så bør du nok have fat i et par gode vandrestøvler eller vandresko. Det gælder også, hvis du skal ud på hårde ture i mere strengt terræn.

Men når solen endelig begynder at skinne og temperaturerne at stige, så er det virkelig skønt at give fødderne noget luft. Det gør du bedst ved at putte fødderne ned i et par gode sandaler.

ECCO har en masse gode sandaler, som netop egner sig glimrende til de lette vandreture. Som allerede nævnt gør ECCO nemlig brug af gode teknologier for at designe de bedst mulige sandaler til dig og dine fødder.

De førnævnte teknologier er BIOM®-teknologi RECEPTOR®-teknologi. Begge er med til at skabe en behagelig og stabil sko, som tager højde for din fods bevægelser, understøtter fødderne og dermed er skabt til at bære dig langt - selv på de varme sommerdage.

Du kan se vores udvalg af gode vandresandaler fra ECCO her.

Drag ud på eventyr

ECCO laver en masse gode sandaler, der kan bruges til alt fra hverdag og gåture med hunden, til ferie med strandture eller storbyliv og selvfølgelig også til vandring.

Men en ting er i hvert fald også helt sikkert, og det er, at et par ECCO sandaler er helt perfekte at have med på ture og eventyr. Det gælder, uanset hvor turene går hen.

Vores store blog er fyldt med en masse gode artikler, hvor du eksempelvis både læse guides til, hvilket udstyr du skal vælge og hvilke ture, der måske er lige noget for dig.

På bloggen finder du også en masse rejseinspiration. Hvis du drømmer om flotte vandreture kan du blandt andet læse om Vandring i Skandinavien. Her er der både forslag til skønne weekend-destinationer og flotte vandreture. Så der er altså ikke mangel på gode ideer til, hvor du kan tage hen med dine ECCO sandaler.

ECCO sandaler til de mindste

ECCO laver sandaler til hele familien. Hos Eventyrsport kan du finde sandaler til børn, både til drenge og piger, samt til børn af forskellige aldre.

Du kan finde sandaler i en masse forskellige designs og farver. Der er både fine sandaler i rødlige nuancer og mere neutrale farver, såsom sort og beige. Sandalerne er, ligesom alle ECCO's sandaler, designet med fokus på komfort for foden, hvilket jo er vigtigt - uanset alder.

Du finder ECCO sandaler til både hverdag og ture. Oftest designet med et enkelt lukkesystem, som gør at sandalen er let at tage af og på, og desuden nem at justere, så den passer til foden.

Vi har selvfølgelig også ECCO sandaler til de helt små. Her er der i designet ligeledes fokus på at skabe en komfortable og behagelig sandal, som passer helt perfekt til foden.

Med et par gode ECCO sandaler til børn kan dine børn tilbringe en masse gode timer udenfor. Hele tiden med glade fødder.

Find et godt tilbud på ECCO sandaler

Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af fodtøj, men det er selvfølgelig også rart at spare penge. Derfor har vi løbende gode tilbud på ECCO sandaler til damer, herrer og børn. 

Du kan se tilbuddene ved at besøge vores outlet, hvor du også finder en masse andet lækkert friluftsgrej og beklædning til skarpe priser.

Du kan også blive medlem af vores kundeklub, hvor du bliver blandt de første, der får besked, når der er ECCO-sandaler og andre kvalitetsprodukter på udsalg.

Hvis du gerne vil prøve sandalerne, inden du beslutter dig for hvilket par, der er det rette, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe og guide dig, så du kan finde det helt rette udstyr - og de helt perfekte ECCO sandaler.

Du kan finde et overblik over, hvor du kan besøge vores vores forskellige butikker her.