Ecco sandaler

Komfortable og funktionelle ECCO-sandaler til herrer, damer og børn. Perfekte til rejse, fritid eller hverdag.

  per side
  Sorter stigende

  Luft og komfort til fødderne med ECCO-sandaler til damer, herrer og børn

  Yes! Når forårs- og sommervejret skyller ind over landet, er det bare med at smide sko og støvler og få luft til fødderne i et par komfortable sandaler.

  Komforten er i højsædet hos ECCO, og hos Eventyrsport finder du et godt udvalg af ECCO-sandaler til kvinder, mænd og børn.

  Du finder bl.a sandaler fra ECCOs Biom-serie.

  Behagelige sandaler til fritid og hverdag

  Skinner solen? Er temperaturen gået fra ’klaprende tænder’ til ’hedebølge’? Så er det bare på med sandalerne, så fødderne rigtig kan blive luftet!

  Det er dog ikke lige meget, hvilke sandaler du vælger. De skal først og fremmest være behagelige at have på – også efter flere timer – og så skal de selvfølgelig passe til det formål, du har for øje.

  ECCO-sandaler er et rigtig godt bud på forårets og sommerens sandaler til herrer, damer og børn. I vores udvalg finder du både ECCO-sandaler velegnet til hverdag med gåture i skov og ved strand eller shoppetur i byen, men der er også sandaler til lette vandreture ud i det blå.

  I dette blogindlæg kan du læse mere om valg af sandaler.

  Bedre bevægelse med BIOM® og RECEPTOR®

  ECCO forstår virkelig at lave fodtøj, du kan på i mange timer, og det gælder også for deres sandaler.

  Uanset om du er på udkig efter damesandaler, herresandaler eller børnesandaler fra ECCO, så er du sikret høj kvalitet med glade fødder til følge.

  Du finder bl.a. ECCO-sandaler fra Biom-serien. Disse sandaler er lavet med BIOM®-teknologi, som sørger for, at der tages hensyn til føddernes naturlige bevægelser, og at disse understøttes af sandalen. Biom-sandalerne er derfor yderst behagelige at gå i for de fleste.

  I vores udvalg her på siden er også ECCO-sandaler, hvor sålen er bygget op med den såkaldte RECEPTOR®-teknologi. Denne øger stabiliteten og støtter foden gennem hele afviklingen af dagens mange skridt.

  Find et godt tilbud på ECCO-sandaler

  Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af fodtøj, men det er selvfølgelig også rart at spare penge. Derfor har vi løbende gode tilbud på ECCO-sandaler til damer, herrer og børn. Du kan se tilbuddene ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke her.

  Du kan også blive medlem af vores kundeklub, hvor du bliver blandt de første, der får besked, når der er ECCO-sandaler og andre kvalitetsprodukter på udsalg.

   

  Se også:

  Alt fodtøj fra ECCO

  Tilbehør til ECCO-fodtøj

  Tilbehør til fodtøj