Ecco sandaler

Her finder du vores udvalg af komfortable og funktionelle sandaler til herrer, damer og børn fra danske ECCO. Perfekte til hverdag, vandring, rejse og fritid.

  per side
  Sorter stigende

  ECCO sandaler – dansk kvalitet til hele familiens fødder

  Yes! Når forårs- og sommervejret skyller ind over landet, er det bare om at smide sko og støvler og få luftet fødderne i et par lækre og komfortable sandaler

  Et par gode sandaler kan nemlig sagtens erstatte det lidt tungere vandrefodtøj fra vinterhalvåret på de lettere ture, på ferien eller i hverdagen, hvor der er behov for luft til tæerne og at komme helt tæt på den skønne sommernatur

  For mange er danske ECCO nok nærmest synonym med bundsolide og alsidige sandaler, som kan holde til at blive taget med ud på eventyr i mange sæsoner. Siden 1960’erne har ECCO været garanter for godt fodtøj til danskerne – og de bliver bare ved og ved med at innovere og designe sig frem til behageligt og holdbart fodtøj.

  I efterhånden mange år har ECCO produceret solidt og komfortabelt fodtøj i form af funktionelle sandaler, funktionelle sko og praktiske støvler til hele familien. ECCO’s fodtøj er skabt af de danske vejrforhold, men i dag er de kendt over hele verden – og kan bruges til både hverdag, ferie, vandring, strandture og storbyliv. 

  Komforten og holdbarheden er i højsædet hos ECCO, og hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af ECCO-sandaler til kvinder, mænd og børn.

  Behagelige ECCO sandaler til fritid og hverdag

  Skinner solen? Er temperaturen gået fra ’klaprende tænder’ til ’hedebølge’? Så er det bare på med sandalerne, så fødderne rigtig kan blive luftet!

  Det er dog ikke lige meget, hvilke sandaler du vælger. De skal først og fremmest være behagelige at have på – også efter flere timer. Og så skal de selvfølgelig passe til det formål, du har for øje. 

  Sandaler fra ECCO er et rigtig godt bud på forårets og sommerens sandaler til hele familien. Med et bredt udvalg af former, farver, forskellige spændemuligheder og materialer er der noget for enhver smag – og til ethvert eventyr ude i det blå. 

  ECCO producerer både moderigtige hverdagssandaler, lette og behagelige sandaler til den korte gåtur eller ferien sydpå samt mere solide og støttende sandaler til lette vandreture ud i det blå.

  Hvis du er i tvivl om, hvilke sandaler, der lever op til dine behov, kan du læse meget mere i vores store sandalguide på bloggen. Her finder du også en masse rejseinspiration og gode råd til både vandring, fritid og udstyr

  Bedre bevægelse med BIOM® og RECEPTOR®

  ECCO forstår virkelig at lave fodtøj, som du kan på i mange timer, uden at få trætte og ømme fødder – og det gælder også for deres sandaler. 

  Hvis du alligevel har tendens til vabler, kan du med fordel tage et gik på vores store vabeltema på bloggen – så kan du nemt komme dem i forkøbet med et par gode råd og et par lækre sandaler, der sidder godt lige fra starten.  

  Uanset om du er på udkig efter damesandaler, herresandaler eller børnesandaler, modesandaler, hverdagssandaler eller vandresandaler fra ECCO, så er du sikret høj kvalitet med glade fødder til følge.
  I Eventyrsports udvalg finder bl.a. den populære Biom-serie fra ECCO.
  Disse sandaler er lavet med BIOM®-teknologi, som sørger for, at der tages hensyn til føddernes naturlige bevægelser, og at disse understøttes af sandalen. Biom-sandalerne er derfor yderst behagelige at gå i for langt de fleste.

  Du finder også ECCO-sandaler, hvor sålen er bygget op med den såkaldte RECEPTOR®-teknologi. Denne øger stabiliteten og støtter foden gennem hele afviklingen af dagens mange skridt. Denne særlige teknologi er med til at sørge for, at dine fødder understøttes både ved nedslag på og afsæt fra underlaget, hvilket er med til at mindske træthed – selv på de lange ture, hvor der tages mange, mange skridt gennem sommerheden. 

  Find et godt tilbud på ECCO-sandaler

  Det er vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten af fodtøj, men det er selvfølgelig også rart at spare penge. Derfor har vi løbende gode tilbud på ECCO-sandaler til damer, herrer og børn. 

  Du kan se tilbuddene ved at besøge vores outlet, hvor du også finder en masse andet lækkert friluftsgrej og beklædning til skarpe priser.

  Du kan også blive medlem af vores kundeklub, hvor du bliver blandt de første, der får besked, når der er ECCO-sandaler og andre kvalitetsprodukter på udsalg.


  Se også:

  Alt fodtøj fra ECCO

  Tilbehør til ECCO-fodtøj

  Tilbehør til fodtøj