Ecco sandaler

Komfortable og funktionelle Ecco sandaler til rejse, fritid eller hverdag. Også sandaler med Ecco BIOM teknologi. Til børn og voksne.

  per side
  Sorter stigende

  Designet i skandinavien - bruges overalt i verden

  Ecco er en af de få skoproducenter, der succesfuldt har overlevet i en verden under konstant forandring. Den danske succes startede i 1963 med målsætning om at skabe kvalitetssko med perfekt pasform.

   

  Ecco er familieejet og kontrollerer hvert eneste aspekt i forretningen. De ejer garverier, som producerer læder, og har egne fabrikker, som fremstiller fodtøj, der sælges over hele jorden. Ambitionen er at levere de kvalitetsprodukter kunderne ønsker.

   

  Den internationale virksomhed består af omkring 20.000 medarbejdere af 50 forskellige nationaliteter. Alene på det danske hovedkontor arbejder der mennesker fra mere end 20 forskellige lande.

   

  Ecco sandal med BIOM teknologi

  En sandal med BIOM teknologi, sikrer et naturligt og effektivt bevægelsesmønster. Ecco sandaler med denne teknologi, er yderst behagelige at gå i for de fleste, da den tager hensyn til føddernes naturlige bevægelser og understøtter dem i det.

   

  Ecco sandaler dame

  Leder du efter en dame sandal i god kvalitet, kan en med BIOM være et godt valg. Her har man overført Natural-Motion-teknologien fra Ecco’s løbesko og det giver en suveræn bevægelsesfrihed. Er sandalen tilmed med det meget stærke men bløde yakokselæder, opleves sandalen endnu mere smidig.

   

  Ecco sandaler til børn

  Ecco er kendte for at producere fodtøj i en rigtig god kvalitet. Dette gælder naturligvis også deres børnesandaler, som er udstyret med gode tilpasningsmuligheder. Nogle har remme af kernelæder og med velcro® til nem justering, og som sandalerne til de voksne, er der i børnesandalerne også tænkt over, at skabe et godt miljø for de små fødder, så de kan ånde.

   

  Ecco sandaler mænd

  Vi har herre sandaler, der kan bruges på hverdage eller til lettere vandring. Ecco sandaler går ikke på kompromis med ergonomi og komfort, og når du samtidig vil have en sandal som er praktisk, stærk og flot, er en Ecco herresandal et rigtig godt valg.

   

  Ecco sandaler udsalg

  Vi har jævnligt tilbud eller udsalg på Ecco sandaler til damer, herre og børn. Klik på Tilbud i filteret her på siden eller se Ecco tilbud her. Du kan også blive medlem af vores kundeklub, hvor du bliver blandt de første, der får besked når der er Ecco sandaler på udsalg.