Ecco sko

11 Varer

Her ser du vores udvalg af damesko, herresko og børnesko fra ECCO. Unik komfort og høj kvalitet i smart design.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Behagelige og smarte sko fra ECCO til kvinder, mænd og børn

Vores fødder skal holde til meget, så de skal selvfølgelig forkæles med kvalitetssko. Sko fra ECCO har stort fokus på komfort, så dine fødder ikke slides op efter mange timer på farten.

Hos Eventyrsport finder du gode ECCO-sko til både herrer, damer og til børn, og der er bl.a. vandtætte modeller med Gore-Tex® , så regnvejr ikke er nogen hindring for udendørsaktiviteter.

Når komfort og godt design mødes

Hver eneste dag går mange af os flere tusinde skridt, og det kræver sit fodtøj! For at sikre at fødderne er glade så længe som muligt, er det værd at se efter et par ordentlige sko.

Her kommer danske ECCO ind i billedet, for ECCO-sko er kendt for deres høje kvalitet og komfort. Og hvis du forestiller dig ECCO-sko som noget usmart fodtøj, så tro om igen. Det er mest af alt et skidt ekko fra fortiden, der hænger ved.

ECCO laver herresko, damesko og sko til børn, hvor der ikke bare er gjort meget ud af komforten og holdbarheden, men også er fokus på et smart design. I vores sortiment finder du derfor flere ECCO-sko, som du absolut ikke behøver gemme væk på fjerne veje og stier. Med sko i forskellige farver og stilarter er der god chance for, at der også er noget for dig.

Flere af skoene har Gore-Tex®-membran, som er en vindtæt og vandafvisende membran, der sikrer god åndbarhed.

Du finder også ECCO-sko fra Biom-serien, der er en række sko lavet med en sål, der understøtter fodens naturlige bevægelsesmønster.

Køb ECCO-sko online

Hvis du leder efter et par ECCO-herresko, -damesko eller Ecco-sko til børn, så kan du nemt og bekvemt gøre dit køb online her på web, hvor du også finder løbende tilbud på skoene. Du kan samle alle tilbuddene ved at benytte ”tilbudsfilteret” her på siden eller ved at trykke her.

Som medlem af Eventyrsports Kundeklub kan du være blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på sko fra ECCO og på andet tøj og udstyr i høj kvalitet. Du kan læse mere om kundeklubben her, og det er selvfølgelig ganske gratis at blive medlem.

 

Se også:

Alt fodtøj fra ECCO

Tilbehør til ECCO-fodtøj

Tilbehør til fodtøj