Diverse løbeudstyr

50 Varer

Skal du på løbeeventyr - se med her. Stave til løb når det går op og ned eller et kompas til at finde vej. Eller drybags så du har dit på det tørre og meget meget mere. Find alt det gode grej her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

DIVERSE LØBEUDSTYR
Løbeudstyr er nødvendigt i alle tænkelige situationer, da du kan kombinere det som du har lyst. Hvad du har behov for af udstyr er selvfølgelig afhængig af turen du skal på. Vi har udstyr til alt fra korte tempotur til lange ultra- og adventurerace over flere dage.
Det er dig som løber der skal afgøre, hvad du har behov for på din løbetur. Et godt råd fra os: Gå aldrig ned på udstyr!

Det rette udstyr i den bedste kvalitet kan være forskellen på en god og dårlig løbeoplevelse. Løbeudstyr i god kvalitet, er lavet til at blive brugt igen og igen. Derfor kan det godt betalte sig, at gøre det rigtigt fra starten.
Vi har et stort og alsidigt udvalg af løbeudstyr, så mangler du grej til dit næste eventyr eller personlige rekord, eller savner du blot inspiration, kan du finde det her.

Vi fører bl.a.:
Stave til løb:
Brugen af stave til løb er vokset de seneste år. Distancerne der løbes stiger, bjergløb er blevet populært og mange tager på løbeeventyr sydpå. I disse tilfælde kommer stave til sin ret. Inspireret af langrendsløberne har også løbere fundet ud af flytte noget af belastningen væk fra benene og op i armene. Der for kan det give mening at løbe med stave. Træn med dem inden dit race, så de bliver en naturlig del af det løb.

Kompas:
Skal du ud i det blå på må og få, skal du deltage i adventurerace eller løbe O-løb, så er et kompas din bedste løbemakker undervejs. Ved et kompas til O-løb med høj fart er det vigtigt, at det er en model, hvor nålen hurtigt falder til ro, så du ikke skal bruge unødig tid på at vente. I det tilfælde vil et tommelfingerkompas være at foretrække. Så har du hele tiden kompasset siddende på fremme og skal ikke pakke det i tasken mellem poster.

Læs mere her om NXM – Nordisk Extreme Maraton som Racingdenmark arrangerer. Et to-dags orienteringløb, hvor man på de mest krævende distancer er selvforsynende undervejs.

Drybags:
Pak dine ting i drybags før du pakker dem i rygsækken. Så kan du nemt holde styr på tingene når du skal tømme rygsækken, du kan frit lægge dem fra dig på jorden og skulle løbeturen bringe dig gennem en sø eller vand fra oven, har du stadig tørt tøj til natten eller dag nr. 2.

Se også:
Løberygsække
Telte
Sovegrej
Spise- og kogegrej
Energi og drikke
Lys og reflekser

Søger du løbeudstyr indenfor beklædning kan du finde det her:
Løbetilbehør til damer
Løbetilbehør til herrer