Letvægtsspise- og kogegrej

21 Varer

Uden mad og drikke, duer helten ikke. Når du skal ud på løbeeventyr og yde optimalt, skal du spise og drikke korrekt. Her finder letvægtsgrej til madlavning på farten. Kvalitet og funktionalitet.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

KOGE- OG SPISEGREJ TIL LØB
Løb og madlavning er måske ikke en kombination de fleste tænker, men efterhånden som løb har udviklet sig og distancerne man løber blevet længere, har behovet for udstyr ændret sig.
Indenfor adventurerace og ultraløb er det ikke unormalt at være afsted over flere dage og således bliver grej til madlavning en nødvendighed. Fysisk udfoldelse og flere dage, stiller store krav til dit energiindtag. Det skal du sikre dig gennem mad og drikke. Frysetørret mad er super praktisk: fylder ingenting er nemt at tilberede – kræver kun kogende vand og en lille smule tålmodighed.

Læs mere her om NXM – Nordisk Extreme Maraton som Racingdenmark arrangerer. Et to-dags orienteringløb, hvor man på de mest krævende distancer er selvforsynende undervejs.

Alt udstyr til løb er vægtoptimeret, så du ikke skal slæbe på flere kilo end højest nødvendigt. Jo flere kilo, jo mere energi skal du bruge. Lav vægt og en lille pakkevolumen er afgørende. Du får effektivitet og funktionalitet.
Det rette udstyr i den bedste kvalitet kan være forskellen på en god og dårlig løbeoplevelse. Løbeudstyr i god kvalitet, er lavet til at blive brugt igen og igen. Derfor kan det godt betalte sig, at gøre det rigtigt fra starten.

Begge dele gør sig også gældende, når det drejer sig om madlavningsgrej til løb.

Spritbrændere er forholdsvis billige og er standardudstyr i rigtig mange løsninger til outdoor madlavning. Disse løsninger er imidlertid ofte ret tungt i forhold til effektiviteten og sprit er upraktisk til løb. Skal du have varm mad undervejs på et etapeløb eller adventurerace, anbefaler vi derfor en løsning, hvor en brænder skrues direkte på en lille gasflaske. Det lyder ingenting, vejer ingenting og er super effektivt. Kombineret med en foldbar gryde og en spork – ske og gaffel i et redskab – har du den letteste og mest effektive løsning.

Hvis du vælger at spise direkte af posen med mad, skal du huske at have en ske, der er lang nok i skaftet. Der findes specielle udgaver der passer præcis.

Alternativt kan man anskaffe sig en Jetboil, som indeholder både brænder og kop i et.

Udover den frysetørrede mad og energiprodukterne skal du endelig huske outdoor-kaffen! Hvornår smager en kop kaffe bedst? Når du er ude i det fri.

OBS: Vær opmærksom på, at gas ikke må medbringes på fly. Husk derfor at købe når du kommer frem til destination.

 

 

 

Se også:

Telte til løb

Soveposer og liggeunderlag til løb
Drikke og energi til løb