Løbetilbehør til herrer

66 Varer

Her finder du alt relevant tilbehør til dit løbetøj. Med det kan dine løbeture blive bedre, sjovere, nemmere, varmere. Her er også produkter med kompression til de lange ture og gaiters til ture i sten, sand og grus.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

LØBETØJ TILBEHØR TIL HERRER:
Den grundlæggende påklædning til din løbetur er på plads. Hvad mangler du så. Alt afhængig den type løb du dyrker, kan et eller flere af disse produkter være relevant for dig. Med dem kan din løbetur blive bedre, sjovere, nemmere, varmere osv.

Huer, handsker og halsedisser:
Når det handler om at holde dig varm og undgå underafkøling, er huer, handsker og halsedisser essentielle. Man kan miste op til 70% af den samlede kropsvarme gennem afkøling af hoved og hals. Produkterne fås i syntetisk materiale eller merino uld, med eller uden vindstopper. Merinould er varmt og holder på varmen selv når ulden bliver våd. Vindmodstanden er bedst i syntetisk stof. Er det rigtig koldt kan en tynd merino handske inderst og en vindstopper luffe yderst være en løsning.
En halsedisse - eller buff om du vil - er et simpelt men fremragende stykke tøj til mange forskellige formål. Brug den som hue eller pandebånd, om halsen eller som svedbånd om håndleddet. Nem at have med - fylder ingenting.

Caps, kasketter og visor:
Tjener som skygge for solen i øjnene og for hovedbunden, men de er faktisk også rigtig gode når det regner. Så undgår du at regnen pisker direkte ind i øjnene. Beskytter også mod grene når du løber ude i skoven. Der findes modeller med både UV filter, GoreTex og vindstopper.

Gaiters:
Indenfor løb bruges gaitors for at forhindre sand, grus el. sten i at komme ned i skoen, hvis man løber i ørkenen eller på stranden. Gaiters til løb er kortere end dem man kender fra langrend. Nogle skoproducenter har monteringsmuligheder på deres sko, som passer til deres egne gaiters. Andre holdes fast med elastikker, der går under sålen på skoen.

Løse ærmer:
Bruges eks. hvis man starter ud i koldt vejr eller mens man står over venter på startstregen, for så at kunne rulles ned - og op igen - efter behov. Løse ærmer fåes også med kompression og bruges mest hvis man eks. løber med stave, til triatlon el. eller til lange ultraløb.

Solbriller:
Udover den direkte beskyttelse mod solen samt bidraget til et cool look, vil et par solbriller også beskytte dine øjne mod grene ude i skoven og mod vinden, når det blæser.

Kompressions sleeve:
Kompression sleeve fås til både læg (calf) eller lår (quads). Calf sleeves er strømpen uden sok. Du får derfor muligheden for at sammensætte kompressionen med din favorit løbestrømpe.

3 ting som gør sig gældende når vi snakker kompression:

 • Øget blodcirkulation
 • Mindskelse af muskelvibration
 • Hurtigere restitution