Vandresandaler

57 Varer

Her på siden finder du vores udvalg af gode vandresandaler. Vandresandalerne giver godt greb og ordentlig komfort til turene i det fri, og der er både sandaler til voksne og børn.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price


Vandresandaler til nye eventyr

Er du på udkig efter et par gode vandresandaler? Så tag et kig her i vores udvalg af vandresandaler til både børn og voksne. 

Sandalerne kommer bl.a. fra Keen, Teva og Merrell, som virkelig har fod på godt fodtøj.

Tilfredse fødder på stierne

Når eventyrlysten leder dig ud på vandrestier under varme himmelstrøg eller herhjemme på en varm sommerdag, kan det være perfekt at skifte vandresko eller -støvler ud med et par vandresandaler. Så kan fødderne få lidt luft, uden at du mister fodfæste.

Her på siden finder du et godt udvalg af vandresandaler, og der er lidt for enhver smag. Vi har de klassiske åbne sandaler, men også mange lukkede vandresandaler. De kan være rigtig praktiske, når du vandrer i områder med ujævnt terræn, hvor du nemmere risikerer at støde tæerne mod sten og stikkende krat.

De lukkede modeller er også meget anvendelige til børn. Så kan ungerne fortabe sig i leg, uden at de risikerer at slå tæerne mod noget på deres vej.

Vandresandalerne har god stødabsorbering, så dine fødder kan holde til så mange timer på stierne som muligt. For samtlige modeller gælder også, at der er fokus på at give dig et godt greb, så du står ordentligt fast i langt det meste terræn.

Mange af sandalerne er lavet i hurtigtørrende materialer og/eller er vandafvisende, så du trygt kan bevæge dig gennem vandløb eller en let omgang regn. Flere af vores vandresandaler har desuden fået en antibakteriel behandling, så sandalerne ikke lugter alt for meget af dagens strabadser.

Hvad er trekking sandaler? 

Trekking sandaler er designet til udendørs aktiviteter som vandring, trekking og camping. De er normalt konstrueret med holdbare materialer, der kan modstå slid på ujævnt terræn.

De adskiller sig fra almindelige sandaler ved at tilbyde øget støtte og beskyttelse til fødderne - typisk med en robust sål af gummi eller andet grebsstærkt materiale.

Trekking sandalerne har ofte justerbare remme og stropper, som sikrer den optimale pasform, så du kan gå mange kilometer uden problemer.