Keen sandaler

28 Varer

Her finder du vores store udvalg af de lækre og komfortable sandaler fra Keen til både damer, herrer og børn – perfekte til hverdag, fritid, rejse og strand.  

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Keen sandaler – komfortable sandaler til hele familien

Solen skinner fra en skyfri himmel, luften er lun og fyldt med duften af sommer, og der er absolut ingen grund til at tage lukkede sko på. På sådan en dag er lækre sandaler i høj kvalitet fra innovative Keen virkelig et godt og komfortabelt valg. 

 

Rummelige sandaler til brede fødder

Amerikanske Keen er kendt for sine alsidige og funktionelle sandaler, sko og støvler i hele verden, og især indenfor Hybrid Footwear og brede sandaler med god plads er mærket en af de sikre og store spillere på markedet. 

En af de ting, der særligt gør sandaler fra Keen unikke, er deres gode plads. Keen-sandaler til både damer, herrer og børn er nemlig ofte ret brede i modellerne, så ens fødder får virkelig god plads – og hvis du har en bred fod, er de måske det helt rigtige par sandaler til at sikre dig glade fødder.

Her hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af innovative og alsidige sandaler fra kvalitetsbevidste Keen, men også et bredt udvalg af mærkets slidstærke støvler og komfortable sko til damer og herrer samt et bredt udvalg af både sko og støvler til børn og unge eventyrere

 

Sandaler til alle slags eventyr

Keen er leveringsdygtig i sandaler til stort set alle eventyr; både de mere avancerede vandresandaler og de mere simple hverdagssandaler til ferie, leg og arbejde. Hvis du er i tvivl om, hvilke sandaler der bedst passer til dine behov, kan du læse mere i vores store sandalguide

Alle Keens sandaler produceres i høj kvalitet. Udstyret med behagelige EVA-polstring i sålerne er Keen et komfortabelt valg til både vandring, hverdag, leg, by og strand. Sandalerne sørger for, at din fod får god støtte og stødabsorbering, så du kan koncentrere dig om at opdage og nyde naturen og dine omgivelser.

Alle sandaler fra Keen er desuden behandlet med mærkets egen økologiske lugthæmmer Cleansport NXT®, som ved hjælp af enzymer bekæmper sure tæer og ildelugtende sandaler. 

Hvis du skal ud i lidt koldere vejr, som ikke just opfordrer til sandaler, kan du med fordel tjekke vores udvalg af Keen Targhee vandresko og -støvler. De produceres med samme lugthæmmende teknologi og er et godt valg til de lettere friluftseventyr, hvor der er behov for mere varme og ankelstøtte. 

 

Hybrid Footwear – den alsidige sandalsko fra Keen

Keen er især kendt for sit Hybrid Footwear. Ved at kombinere to slags fodtøj, for eksempel sandaler og vandresko, skaber de en enormt alsidig sko, som ville elske at komme med på både vandreturen og storbyferien. 

På vores blog kan du finde inspiration til dine nye sandalers første store eventyr

Fordelen ved at vælge en hybrid-sandal eller ’sandalsko’ fra Keen er, at du får alle kvaliteterne fra en sandal i en skøn symbiose med alle de gode ting fra en vandresko. Dine tæer får masser af luft og kan ånde frit som i en sandal, og de får samtidig også den gode støtte, beskyttelse og stabilitet fra en vandresko. 

Sandalskoene har mange stropper og spændes oftest til med elastisk snøre, som spændes til med ét ryk. På den måde opnår sandalen en lækker pasform, som tilpasser sig dine fødder – så slipper du for vabler og grumme snavesår

Den helt store forskel mellem sandaler og sandalsko er, at du i sandalskoen har Keens patenterede tåbeskytter til at passe på den udsatte del af fødderne. Derfor kan du nemt og uden bekymring for skrammer trekke gennem krævende terræn eller slippe de mindste friluftstosser løs på naturlegepladsen – og så endda med den frie luft om resten af foden. 

 

Miljøbevidste sandaler til fornuftige priser

Når du vælger et par sandaler eller sandalsko fra Keen, vælger du også et stykke miljøbevidst fodtøj. Keen donerer en del af deres overskud til miljøbevarende og sociale projekter, og så er produktionen tilrettelagt sådan, at firmaets fodaftryk er så lidt skadeligt som muligt – præcis ligesom vi altid kun bør efterlade fodspor, uanset hvor vi bevæger os i naturen.

Hvis du er udkig efter Keen sandaler til den bedste pris, kan du med fordel tage et kig i vores outlet. Her finder du desuden også gode tilbud på massevis af andet lækkert grej til al slags udeliv.