Teva sandaler

52 Varer

Teva rimer næsten på sandaler. Her finder du vores store udvalg af de populære og alsidige sandaler fra Teva – baseret på unik kvalitet og mange års erfaring. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Teva sandaler – verdenskendte og elskede til alle formål

En ung mand ved navn Mark Thatcher, der i 1970’erne arbejdede som flodguide i Grand Canyon, Colorado, revolutionerede fuldstændig fodtøjsindustrien i 1984, da han monterede en urrem af nylon på et par solide klipklapper. Det var verdens første sandal til vandaktivitet, og det var startskuddet til et sandt sandaleventyr. 

Mark så, at der var et behov og et marked for solide sandaler til våde omgivelser, og på den måde skabte han en helt ny kategori af fodtøj – nemlig sportssandalen. 

Flodguider som ham selv brugte ofte hurtigtørrende klipklapper, men de kunne ikke holde til de hårde omgivelser i længden. Der var brug for en mere solid sandal, som også gav den støtte, som deres fødder og ankler havde brug for, når de kravlede gennem stenede floder og vandløb. 

Men det gik også hurtigt op for ham, at der også var et behov for gode og funktionelle på landjorden, og i 1985 begyndte han for alvor at producere de holdbare og alsidige Teva-sandaler, som vi kender i dag. 

Teva betyder ’natur’ på hebraisk og har lige siden været synonymet med gode vandresandaler. Uanset om du skal vandre gennem Grand Canyon ligesom Mark, traske Caminoen og Camønoen tynd eller blot skal soppe lidt på din aftentur til stranden, så er sandaler fra Teva et oplagt valg. 

Hos eventyrsport har vi et stort udvalg af Teva-sandaler til både damer, herrer og børn. Udover sandaler producerer Teva også fremragende sko og støvler, som du også finder lige her i vores webshop. 

 

Sandaler fra Teva i alle tænkelige former og farver

Teva-sandaler er alsidige, og uanset hvilken model, du vælger, kan de klare lidt af hvert. Tevas innovative designs gør det let af nyde naturen og verden udenfor hjemmets fire vægge i de varme sommermåneder, og de gør sig strålende til både hverdag, rejse, vandring og afslapning. 

Ildsjælene bag Teva går utroligt højt op i at lave sandaler, hvor der hverken går på kompromis med komfort eller kvalitet – eller udseende, for den sags skyld. Derfor er der både en Teva-sandal til den modebevidste friluftselsker og den, der går op i, at ens fodtøj bare skal spille – altid. Og oftest er der tale om én og samme sandal, der kan leve op til begge dele. 

At Teva er verdenskendt for sine sandaler giver god mening. De er ikke bare en modesandal, som er lavet af billige materialer, og som går i stykker efter én sæson. Sandaler fra Teva er lavet til at blive brugt og til at holde til selv hårde aktiviteter som trekking eller lange vandreture. 

Og måske er du blot på udkig efter et par gode sandaler til at have med på ferie eller arbejde. Men man får altså hurtigt gået mange kilometer langs strandpromenader og i storbyer, og derfor er der ingen grund til at snyde sig selv for et par lækre sandaler til formålet. 

Teva producerer desuden også en lang række komfortable og funktionelle sandaler, som gør sig udmærket som en modesko. For eksempel er Teva Ysdiro eller Teva Mahonia gode eksempler på en stilsikker damesandal med kork-mellemsål, som gør sig godt og behageligt i bybilledet eller i hverdagen. 
Med et bredt udvalg og sans for funktionelle detaljer, formår Teva altså at producere sandaler til al slags udeliv i de lune måneder. Og når du først har prøvet en Teva sandal på – ja, så giver det måske helt sig selv, hvorfor de er kendte og elskede kloden rundt. 

Hvis du er i tvivl om, hvilke sandaler, der lever op til dine behov, kan du med fordel læse mere i vores store sandalguide på bloggen. Og hvis du er på udgik efter inspiration til en god vandretur eller en spændende friluftsaktivitet i baghaven i sommerens varme måneder, er der massevis at hente på vores store blog

 

Sandaler til tørt eller vådt brug? Teva har det hele!

Når du skal finde den helt rigtige sandal, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvad den skal kunne, og hvad den skal bruges til. 

Hvis du for eksempel skal bruge sandalerne i våde omgivelser eller under vand, er det en god idé at overveje, om ikke en hurtigtørrende model er noget for dig. De fleste af Tevas sandaler, som har remme i kunstmaterialer og gummisåler kan sagtens holde til våde omgivelser. Vær dog opmærksom på, at nogle former for skind ikke er så vilde med vand. 

Mange af Tevas sandaler, som er lavet til trekking, vandring og længere gåture, har desuden en solid sål med groft mønster under og forskellige typer gummi, så man står godt fast på både våde såvel som tørre underlag. 

Hvis du skal ud på en lang vandretur, kan det være, at du skal gå på jagt blandt Tevas mange fantastiske vandresandaler. En klassiker er Teva Terra Fi 5, som fås til både damer og herrer, i en let og hurtigtørrende udgave ved navn Terra Fi Lite, samt en lækker og komfortabel læder-udgave ved navn Terra Fi Lite Leather. 

Teva Tirra Fi er alle lavet til at blive taget med ud i naturen og blive prøvet af i elementerne. Alle modeller er udstyret med gode, stødabsorberende såler og støttende remme, som giver din fod den støtte, der er nødvendig på din vej. Vær bare opmærksom på, om sålen og sandalen giver dig den nødvendige støtte, så du ikke sender dine fødder på overarbejde. 

Hvis du skal ud på eventyr med en lidt tungere oppakning eller i krævende terræner, kan det dog være, at du skal have dig et par gode vandresko eller solide vandrestøvler i stedet. Du kan læse mere i vores store guide, hvis du er i tvivl om, hvilken slags fodtøj, der bedst opfylder dine behov. 

Hvis du er på udgik efter en god hverdagssandal eller måske en virkelig komfortabel hjemme/have-sandal, kan det også være, at du skal tage et kig på Tevas lækre lædersandaler eller smarte klipklapper. Du finder et stort udvalg her på webshoppen – både modeller med og uden hælstrop. 

Teva producerer desuden også en serie af lækre og lette sandaler, som er udstyret med deres smarte mellemsål Float-Lite™. 

Denne specielle mellemsål gør, at sålen hurtigt tilpasser sin fodens aftryk og giver en helt fantastisk pasform. Og det uden, at sålen bliver blød, så du kan mærke alt igennem. Mange af Tevas friluftssandaler har nemlig en solid ydersål i gummi, som sikrer god stødabsorbering. 

 

Patenteret spændemetode sikrer sublim pasform

Noget af det, der kan være svært ved sandler, er at finde et par, der passer rigtigt. Vi har sikkert alle prøvet at bevæge os ud en lækker sommerdag, hvor solen står højt på himlen, og luften dufter af nyklippet græs eller en soltørret eng… og vablerne så begynder at pible frem under sandalernes stropper efter kun få kilometer. 

Ligesom med et par gode vandrestøvler eller ens trofaste hverdagssko, så skal ens sandaler sidde ordenligt, så man undgår vabler

Det er heldigvis slet ikke en udfordring, når det kommer til Tevas store udvalg af behagelige og funktionelle sandaler. Der er noget for enhver smag (og fodform), og med deres patenterede ”Universal Strapping System” er det nemt at tilpasse sandalen, så den passer til dine fødder – også undervejs, hvis de hæver lidt op i varmen. 

Mange af de Teva børnesandaler og Teva-sandaler til voksne, som reguleres med stropper, laves med slidstærkt og funktionelt Velcro®. Så er de nemme at tage af at på, spænde ind eller ud – og kan holde til at blive brugt mange, mange gange. 

Ligesom med al andet fodtøj, er der desuden vigtigt, at du passer på dine nye sandaler – særligt, hvis der er tale om sandaler med naturmaterialer, er det værd at være på forkant, så dine sandaler kan holde i mange år. Du kan finde vores store plejeguide på bloggen. 

 

Teva-sandaler til gode priser

Hos Eventyrsport finder du altid Teva-sandaler til en skarp pris. Du kan tjekke vores udvalg af sandaler på tilbud i outletten. Der finder du udover billige sandaler også et helt hav af andet lækkert friluftsgrej på tilbud.