Cykeltøj til damer

105 Varer

Her har vis samlet et udvalg af dametøj, der er godt at cykle i, både hvis du er hverdagscyklist eller bruger jernhesten som træningsredskab. Bliv klædt på fra inderst til yderst - og også til regnvejr. Du kan finde mere cykelegnet tøj i undertøjs- og jakkekategorierne.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Cykeltøj til kvinder i høj kvalitet

Hopper du gerne op på cyklen? Enten som et transportmiddel på turene til og fra arbejde eller som en del af din træning?

Det forstår vi godt! En cykel er og bliver en skøn makker! Uanset hvad du helst bruger den til.

Noget der også er skønt, er godt cykeltøj i god kvalitet. Det kan du heldigvis finde en masse af i vores store udvalg af cykeltøj til damer. Her kan du få cykeltøj til alle aktiviteter og sæsoner, så du kan sætte dig op på cyklen hele året rundt!

Vi har både cykel t-shirts og cykeltrøjer til kvinder, cykelbukser og -shorts, cykeljakker og vestecykelregntøj, samt forskelligt ekstra udstyr, såsom cykelhuer og -kasketter og cykelhandsker og tilbehør.

Vores cykeltøj til damer kommer fra en masse kendte kvalitetsmærker, såsom Fusion, VaudeFjällrävenSealskinz og Icebreaker.

Der er dermed intet, der står i vejen for, at du kan finde det helt rigtig cykeltøj og få nogle kilometer i benene på jernhesten!

Afsted på cyklen!

Man kan ikke komme udenom, at Danmark i høj grad er et cykelland. Det er svært at bevæge sig ud i byen uden at møde en cykel på sin vej. Der er hverdagscykler, som bringer dig fra A til B. Der er mountainbikes til ture ud i skoven på mudrede stier. Der er racercykler til de lange ture på landevejene.

Cykler er altså yderst alsidige, kan bruges til en masse forskellige ting, og det er næsten aldrig en dårlig ide med en cykel!

Hvilken type af cykeltøj til damer, du har brug for, afhænger i høj grad af, hvad du tænker, at du skal lave på din cykel.

Er du vild med at suse afsted på din racercykel, så er der en masse cykeludstyr og -tøj, som er rigtig rart at have liggende klar i garderoben. I hvert fald, hvis man gerne vil have den rigtige komfort, selv på de rigtig lange cykelture. Her er det godt med både gode og komfortable cykelbukser og en cykeljakke eller cykelvest, som passer til vejret.

Hvis du primært er hverdagscyklist, så behøver du måske ikke cykeltøj og udstyr med helt så mange detaljer. Medmindre du tager cyklen flere kilometer til og fra arbejde, så kan det godt være rigtig rart med noget ekstra cykelvenligt beklædning.

Skal du blot fra A til B og rundt i byen, så kræver det sjældent det helt avancerede udstyr. Til gengæld kan det være rigtig rart med noget godt cykelregntøj til damer.

I et land som Danmark ved man jo aldrig helt, hvornår himlen kan finde på at åbne sig over en, og så er det rart at være forberedt med eksempelvis regnslag og skoovertræk. På den måde kan du undgå at møde op med gennemblødt tøj og sko - hvilket jo er meget rart.

Uanset hvilket vejr du skal afsted i, og uanset hvilken tur du skal ud på - eksempelvis bytur, landevej, spinningsalen eller skov - så er der ingen tvivl om, at kvinder kan finde det helt rette cykeludstyr her hos os. Det er blot om at tage et kig på udvalget og finde frem til det, som passer helt perfekt til dig og dine cykelaktiviteter.

Alt fra cykeljakker til cykeltrøjer til damer

Er du på udkig efter det helt rette cykeltøj til overkroppen, så er du landet på det rette sted! Her hos Eventyrsport kan du nemlig finde et stort udvalg af både cykeltrøjer og cykel t-shirts til damer, samt cykelveste og cykeljakker til damer.

Der er noget til enhver situation og ethvert formål. Skal du ud på cyklen på en varm sommerdag, så er det eksempelvis nok bedst at vælge noget med korte ærmer. Her er det altså en god t-shirt, du skal kigge efter.

Er vejret derimod lidt mere gråt eller koldt, så er det i stedet en cykeltrøje med lange ærmer, som du kan have på under en god cykeljakke til kvinder, som er det rette valg. Der er nok modeller og designs at vælge i mellem, uanset præferencer og aktiviteter, og helt sikkert også noget, som falder i lige præcis din smag.

Bliv godt klædt på med de helt rette cykelbukser og cykelshorts til damer

Hvis du tilbringer meget tid på sadlen, så er der ingen tvivl om, at par gode cykelbukser eller cykelshorts til kvinder er en rigtig god ting.

Et par cykelbukser eller shorts kan nemlig højne komforten betragteligt, hvis du skal sidde på cyklen i længere tid. Hvad end det er til cykling udendørs eller til varme spinningtimer i fitnesscentret.

I vores udvalg af cykelbukser og cykelshorts til damer kan du finde mange forskellige modeller og designs. Der er modeller med eller uden seler. Det er modeller med tætsiddende pasform, samt de mere løse modeller. Der er altså noget for enhver cyklist!

Når du skal vælge cykelshorts til damer kan du også vælge i mellem forskellige længder og pasform. Der er de helt tætsiddende korte cykelshorts, men du kan også finde tætsiddende cykelshorts med lidt ekstra længde, så de går længere ned på låret. Der er selvfølgelig også løsere modeller af cykelshorts til damer.

Er det et par gode cykelbukser til kvinder, som du er på udkig efter, så er der også flere muligheder her. Der er eksempelvis de tykkere cykelbukser, til når du skal afsted ud på cyklen på de kolde dage, samt cykelbukser med seler, så du er helt sikker på, at de bliver siddende, hvor de skal.

Der er dermed ikke noget, der står i vejen for, at du kan drage afsted på cyklen - hele året rundt.

Tilbud på cykeltøj til kvinder

Kvalitet og pris har det ofte med at gå hånd i hånd, men sådan behøver det ikke altid at være. Her hos Eventyrsport kan du nemlig finde rigtig gode tilbud på cykeltøj til damer i rigtig god kvalitet.

Du kan løbende finde tilbud på cykeltøj til kvinder. Der er cykeltøj til ethvert behov og formål, både det til overkroppen og det til underkroppen, samt det ekstra udstyr til når vejret eksempelvis viser sig fra sin grå, kolde eller våde side. Du kan finde de gode tilbud på cykeltøj til kvinder ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden.

vores store outlet kan du også finde en masse gode tilbud på cykeltøj til damer. Der er både mulighed for at finde nogle gode cykelbukser til damer eller måske en smart cykelvest til damer. Samtidig kan du også finde tilbud på en masse andet tøj, sko og udstyr til både damer, herrer og børn. Så kan hele familien blive klædt på til eventyr i naturen - til priser der ikke bryder budgettet!

Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Hvis du er medlem, er du blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på cykeltøj til kvinder. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Find dit nye cykeltøj til damer her hos Eventyrsport

Er du på udkig efter cykeltøj til kvinder i rigtig høj kvalitet, så kan du altid finde det her hos Eventyrsport. I vores store udvalg kan du finde alt fra cykeltrøjer og cykeljakker til damer til cykelshorts og cykelbukser til kvinder - og alt derimellem.

Der er noget til enhver smag og ethvert behov, og der er en masse forskellige modeller og designs, som du kan vælge imellem. Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af cykeltøj til herrer

Finder du ikke lige præcis det, som du er på udkig efter her på siden, eller vil du gerne have nogle gode råd og vejledning i, hvilken type cykeltøj og cykeludstyr du bør vælge, så er du selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker.

Her står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det bedst mulige valg for dig - det helt perfekte cykeltøj.

Bliv klar til din cykelferie ved at læse vores blogindlæg "10,5 gode råd til cykelferien"