Cykeltøj til herrer

111 Varer

Her har vis samlet et udvalg af tøj, der er godt at cykle i, både hvis du er hverdagscyklist eller bruger jernhesten som træningsredskab. Bliv klædt på fra inderst til yderst - og også til regnvejr. Du kan finde mere cykelegnet tøj i undertøjs- og jakkekategorierne.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Cykeltøj til mænd i høj kvalitet

Er du glad for at hoppe op på cyklen? Enten som en del af din træning eller som dit transportmiddel i hverdagen? Det forstår vi godt! En god cykel er en skøn ting!

Noget der også er rigtig skønt, er at have noget rigtig godt cykeltøj på, hvad end du blot skal fra A til B i hverdagen eller måske ud på en lang tur på landevejene.

Her hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af cykeltøj til herrer. Så du kan helt sikkert finde lige det cykeludstyr og -tøj, som du er på udkig efter her hos os!

Vi har både cykelbukser og -shorts, cykeltrøjer og t-shirts, cykeljakker og veste, cykelregntøj, samt forskelligt ekstra udstyr, såsom cykelhuer og cykelhandsker og tilbehør.

Du kan finde cykeltøj i høj kvalitet fra en lang række af forskellige mærker såsom Fusion, Vaude, Fjällräven, Icebreaker og Sealskinz.

Der er altså ikke noget, der står i vejen for, at du kan finde det helt rigtige cykeltøj og springe op på jernhesten!

Hop op på cyklen!

Danmark er i høj grad et cykelland. Der er cykler til at komme rundt i hverdagen. Der er cykler til lange ture og lang tid på landevejene. Der er mountainbikes til ture ud i skoven og på mudrede stier.

Med andre ord - en cykel er næsten aldrig en dårlig ide!

Der er selvfølgelig forskel på, hvilket slags cykeltøj til mænd som giver mest mening for dig alt efter, hvad du tænker, du skal lave på din cykel. Er du primært hverdagscyklist, så behøver du måske ikke et par cykelshorts med mange detaljer - medmindre du måske tager racercyklen flere kilometer til og fra arbejde. Så er et par nye cykelbukser eller shorts måske lige netop det, som du bør kigge efter!

Men skal du blot fra A til B og rundt i byen, så kræver det sjældent det helt store udstyr. Men til gengæld så kan det være rigtig godt med noget cykelregntøj til herrer. For i et land som Danmark, så ved man aldrig helt, hvornår himlen kan finde på at åbne sig over en.

Her kan det eksempelvis være rart med et regnslag eller skoovertræk. Så undgår du at møde op med gennemblødte sko og tøj - hvilket jo er meget rart.

Vil du på den anden side kalde dig selv for en rigtig sports-cyklist, så er der en masse udstyr og tøj, som er rigtig rart at have klar i garderoben. Det er cykeltøj til både overkrop og underkrop, samt cykeltøj til de forskellige sæsoner.

Her hos os kan du få det hele - alt dit cykeltøj, så din cykelgarderobe kan blive helt rigtig fyldt op. Det er blot om at tage et kig på udvalget og finde frem til det, som du er på udkig efter.

De perfekte cykelbukser og cykelshorts til herrer

Sidder du meget på sadlen, så er der ingen tvivl om, at det er rigtig rart, at have et par gode cykelshorts eller cykelbukser til herrer liggende klar i skabet.

Sådan et par cykelbukser kan nemlig gøre det lidt mere behageligt, når man skal sidde på cyklen i længere tid. Det gælder, hvad end der er tale om spinningcyklen i fitnesscentret eller en cykel udendørs i skoven eller på landevejene.

I vores udvalg af cykelshorts og cykelbukser til mænd kan du finde forskellige typer og modeller. Der er både modeller uden seler og modeller med seler. Der er de helt tætsiddende modeller, såsom tights, og de mere løse modeller. Der er altså noget for enhver smag!

Samtidig kan du også finde varme cykelbukser til herrer til de kolde vinterdage og cykelshorts til de varmere sommerdage eller til de svedige timer på spinningcyklen. Så der er altså ikke noget, der står i vejen for, at du kan komme afsted på cyklen - hele året rundt!

Find t-shirts, trøjer, jakker og veste til cykelturen

Er der noget, der er rart, når man befinder sig meget på sin cykel, så er det, at alt ens tøj sidder, lige som det skal. Skoene og bukserne er vigtige, og det samme er tøjet til overkroppen selvfølgelig også.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af cykeltrøjer, -t-shirts, -veste og -jakker til mænd. Der er modeller med lange ærmer og korte ærmer. Der er overtøj, som både jakker og veste. Der er altså alt det, som du kunne drømme om, når du er på udkig efter det helt rette cykeltøj!

Du kan eksempelvis finde cykeljakker til herrer, som egner sig helt perfekt til dig, der bevæger dig rundt på vejene og i kørende trafik. Et godt bud her er Retract Hi-Vis Shell Jacket Men fra Trespass. Det er en vandtæt, åndbar og iøjnefaldende herrejakke med reflekser. En alletiders jakke, hvis du gerne vil holde kroppen tilpas uanset vejr og vind, og samtidig gerne vil ses i trafikken.

Er du i stedet på udkig efter en lidt mere neutral cykelvest til mænd, så er der selvfølgelig også flere muligheder at vælge i mellem. Et forslag kan være S/F Adventure Vest Men fra Fjällräven.

Vesten er en del af en serie af tøj og udstyr, som er udviklet i et samarbejde mellem Fjällräven og Specialized. Her er der fokus på at få eventyr i naturen og tid i byen til at gå hånd i hånd. Det ses i høj grad ved denne cykelvest til herrer, som er særdeles velegnet til cykelturen, men samtidig også designet så man kan gå direkte fra cykel til cafébord uden, at man skal føle sig utilpas i ens tøj.

Med andre ord, uanset hvilken type af cyklist du er, og til hvilke aktiviteter du tiltænker at bruge din cykeltrøje, -t-shirt, -vest eller -jakke, så er der helt sikkert en model, der passer til dig.

Bliv klar til al slags vejr

I et land som Danmark skal man være klar til al slags vejr. Det gælder også, når man skal op på cyklen.

Hvis regnen truer, så er det eksempelvis altid godt at være beredt med noget cykelregntøj. Men er det i stedet kulden, der rammer på de mørke vinterdage, så er der også råd at hente - og udstyr.

Til de kolde dage er det især vigtigt med et par gode cykelhandsker. Der er næsten ikke noget værre end, når ens fingre føles helt dybfrosne, når man endelig når i mål efter cykelturen. Det kan undgås med et par gode cykelhandsker til herrer! Det samme gælder for ørerne, hvor det blot er en cykelhue, der vil være din bedste ven.

Der er selvfølgeligt meget forskelligt cykeludstyr og cykeltilbehør til herrer. Der er noget til alle typer af cyklister, til al slags vejr og aktiviteter. Så du kan sagtens sætte dig op på cyklen, uanset hvad vejret ellers måtte byde på.

Tilbud på cykeltøj til mænd

Når man er på udkig efter cykeltøj til herrer i god kvalitet, så kan man godt blive nervøs for, om man nu skal af med en hel formue. Det er dog ikke tilfældet her hos Eventyrsport. Hos os kan du nemlig finde cykeltøj til mænd til rigtig gode priser!

Vi har løbende tilbud på cykeltøj til herrer, både det til overkroppen og underkroppen, samt til regnvejret og det ekstra tilbehør. Du kan finde de gode tilbud på cykeltøj til mænd ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden. 

Du kan også finde gode tilbud på forskelligt cykeltøj til herrer i vores store outlet. Her kan du samtidig finde gode tilbud på en masse andet godt grej, tøj, sko og udstyr til både herrer, damer og børn. Så kan hele familien blive klædt godt på til udendørslivet - til priser der ikke bryder budgettet!

Du kan også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Som medlem er du blandt de første, der får besked om udsalg og tilbud på cykeltøj til mænd. Det er nemt og gratis at blive medlem.

Find dit cykeltøj til herrer her hos Eventyrsport

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af cykeltøj til herrer i rigtig god kvalitet. Du kan finde alt fra cykelshorts og -bukser til cykeljakker og -trøjer, samt alt derimellem. Der er noget til enhver smag og ethvert behov, og der er et bredt udvalg af modeller og designs, som du kan vælge imellem.

Du kan selvfølgelig også finde en masse godt cykeltøj til damer.

Hvis du ikke finder lige det, som du er på udkig efter på siden her, eller hvis du gerne vil have nogle gode råd og vejledning i, hvilken type af cykeltøj og cykeludstyr, som du bør vælge, så er du selvfølgelig også meget velkommen i en af vores butikker, som ligger placeret rundt omkring i hele landet.

I butikkerne står vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det helt rette cykeltøj til herrer med hjem. 

10,5 gode råd til cykelferien