Cykelhuer til damer

27 Varer

Herunder kan du finde cykelhuer og cykelkasketter til damer. Uanset vejr og vind og hvilken slags cykeltur, du skal ud på, så kan du finde en passende cykelkasket eller -hue her.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hold hovedet varmt og solfrit med cykelhuer og -kasketter

Der er ikke noget i vejen for at hoppe på cyklen hele året rundt. Det gælder blot om at være forberedt og iført det rette cykeltøj og cykeludstyr. Det gælder, hvad end du er til hurtige ture på racecyklen, udfordrende stier på mountainbiken i skoven eller blot bruger din cykel som det perfekte transportmiddel til at komme fra A til B.

Noget af det udstyr du bør have klar, når du skal ud af døren er en cykelhue og/eller en cykelkasket. For det er altid godt at holde hovedet i den rette temperatur, så du kan fokusere på selve cyklen og vejen.

Når solen står skarpt og skinner i øjnene, så kan det være helt essentielt at holde dit hoved og ansigt i skygge. Så undgår du både at blive generet af solens stråler og samtidig solskoldning. Det klarer du nemt med en cykelkasket.

Hos Eventyrsport finder du cykelkasketter til damer, som både kan bruges under cykelhjelmen og alene. De passer perfekt til cykelture i skønt solskinsvejr.

Er det i stedet koldt udenfor, så er det vigtigt, at du kan holde varmen. Her er det en cykelhue til dame, som du skal kigge efter. En cykelhue kan bruges under hjelmen i de kolde måneder, så du kan holde dine ører varme på trods af kolde vinde og bidende kulde.

Med en god cykelkasket eller cykelhue til dame, så kan du sætte dig op på cyklen, hele året rundt, uden at skulle bekymre dig for forbrændt ansigt eller kolde ører.

Find din cykelkasket eller cykelhue til damer hos Eventyrsport

Hvis du er på udkig efter de helt rette cykelhuer eller cykelkasketter til damer, så kan du roligt tage et kig her hos Eventyrsport.

Du kigge på vores udvalg her på siden, hvor du også kan læse om de mange forskellige modeller af cykelhuer og cykelkasketter til damer. Du finder også flere gode halsedisser, som kan holde både hals og ører varme på cykelturene.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker, hvor vores medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig, med at finde den helt rette cykelhue eller cykelkasket til dame.