Dunjakker

Her finder du alle typer damejakker med dunfyld, både de tynde og lette til sommer og mellemlag, enkle hverdagsjakker og de store, kraftige parkaer til vinterbrug.

  per side
  Sorter stigende

  VARME DUNJAKKER TIL KVINDER

  Duns evne til at lagre varme er uden sidestykke. Samtidig vejer dun ikke meget og kan komprimeres, så din jakke fylder minimalt i rygsækken. I kolde og tørre omgivelser er dun derfor et oplagt valg. Duns eneste minus er følsomheden overfor fugt.

   

  Til kamp mod kulden med en dunvest

  Er du ude, hvor det er rigtig koldt, så er dunjakken perfekt. Men mangler du 'bare' en opgradering af den daglige vintergarderobe, kan dunvesten være de rigtige valg. Nem at have med, fylder og vejer meget lidt, men isolerer suverænt. Husk, at det er meget vigtigt, hvad du har indenunder, når det er rigtig koldt; især, hvis svedproduktionen er høj. Husk derfor undertøj og mellemlag, f.eks. fleece. Og husk, at du mister meget varme gennem hovedet, så en varm hue er meget vigtig, ligesom det er vigtigt at passe på hænderne med gode handsker eller luffer og på fødderne med varme sokker og varmt fodtøj.

   

  Se også:


  Vinterjakker
  Fleecejakker
  Undertøj