Jakker til damer

522 Varer
Her finder du vores store udvalg af damejakker til hverdag og fritid - isolerende, varme, lette, åndbare og/eller vandtætte jakker til alle sæsoners udeliv.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vælg den rigtige jakke til damer

Hos Eventyrsport har vi rigtig mange typer af jakker til damer og til mange forskellige formål – her på siden finder du et bredt udvalg af outdoor jakker til vandring, skisport og alt derimellem samt hverdagsjakker til byliv og let friluftsliv. 

Du finder damejakker til ethvert behov, og der er helt sikkert også den lækre og funktionelle jakke, som du lige står og mangler. For det er nemlig en god idé at klarlægge dit behov, før du investerer i en ny damejakke. 

Skal jakken være vandtæt? Skal jakken være vindtæt og åndbar? Eller er du på udkig efter en tynd sommerjakke? Hos Eventyrsport har vi både de robuste jakker til regn og vind samt de tynde og lette jakker til damer.

En god jakke er nemlig ikke bare en jakke – alt efter formål og behov findes der et væld af forskellige hverdagsjakker og outdoor jakker med forskellige finesser, detaljer og funktioner, som er med til at gøre din tur ud i det blå lige det federe. 

Vores jakker til damer er nøje udvalgt ud fra funktioner, kvalitet, pasform og komfort samt alle de andre kriterier, der udgør en god jakke, som man har lyst til at bruge. Vi har både moderigtige jakker i tidens snit og farver samt de topfunktionelle og tekniske outdoorjakker til krævende eventyr i naturen. 

Den rette pasform er alfa og omega

Alle vores jakker til kvinder er designet sådan, at de passer kvinders anatomi – det er nemlig ikke lige meget, hvordan jakken sidder. En damejakke er ofte smallere i taljen og lidt bredere over hofterne, så jakken sidder pænt til. 

Er den for løs eller for lille de forkerte steder, kan det være svært at holde varmen, og pasformen er med til at afgøre, om jakken yder den optimale beskyttelse mod elementerne. 

Mange modeller er unisex eller findes både som herrejakker og damejakker, mens andre kun findes til damer. Fælles for vores jakker til damer er, at de ikke kun er smarte, men at de er også overordentligt funktionelle og tilpasset den situation, de er designet til med hensyn til vandtæthed, åndbarhed og udstyr som lommer, ventilation, hætte m.m.

Herunder kan du læse mere om de forskellige kategorier indenfor damejakker. Du kan også klikke ind under de enkelte kategorier og blive klogere på jakkerne. Så kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik og finde din nye jakke til hverdag og friluftsliv. 

Lette sommerjakker til de lune dage

En lækker sommerjakke er perfekt til aftenenerne på terrassen med et godt glas vin eller den lidt blæsende gåtur på stranden. De kommer nemlig allermest til sin ret, når du blot har brug for en lille smule beskyttelse fra vejret, så du koger over i varmen. 

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af lette sommerjakker, som ofte er vindtætte eller vindafvisende. Nogle modeller er endda vandtætte, men langt de fleste er blot vandafvisende og kan altså ikke helt holde til sommerens store regnskyller. 

I udvalget af damesommerjakker er der mange strækbare softshells samt lette jakker i det slidstærke G-1000®-materiale. 

I sortimentet finder du lækre og lette jakker fra blandt andet HaglöfsFjällrävenDidriksonsArc’teryx og Vaude

Varme vinterjakker

På en kold og ruskende dag kan din gode vinterjakke være din bedste ven – den holder dig varm, uanset om det blæser eller sner, og det er jo faktisk lidt hyggeligt at pakke sig ind i en stor og beskyttende jakke, mens vejret raser omkring dig. 

I vores udvalg af varmevinterjakker finder du overtøj med isolerende for af enten dun eller fiber. Langt de fleste modeller er endda også vandtætte og åndbare, så du sagtens kan cykle afsted i regnvejr en novembermorgen uden at skulle bekymre dig om at afkøle eller overophede. 

Du kan finde vinterjakker til damer fra kendte mærker som DidriksonsFjällrävenHelly HansenNordiskThe North FacePeak Performance og mange flere. 

Lækre dunjakker til alle sæsoner

En alsidig dunjakke er smart at have ved hånden i omskifteligt vejr eller som en lækker overgangsjakke. 

I vores sortiment af dunjakker finder du naturligvis jakker med dunfyld, der uden at fylde eller veje særligt meget hjælper dig med at holde varmen hele året. Der er nemlig både store parkaer og ultralette jakker, som kan bruges alene eller under en vandtæt jakke. 

I denne kategori af lækre damejakker finder du især mange gode bud på dunovertøj fra kvalitetsmærkerne HaglöfsNordiskPeak PerformanceThe North Face og Fjällräven

Parkaer – lange damejakker

Nogle gange kan det være rart med en lang jakke, som går ned over bagen – og ikke nok med, at det ser smart ud, så kan det også være dejligt med en lang parkajakke, som luner helt ned på lårene eller holder regnen væk fra det meste af kroppen.  

En parka er ret lang og har ofte isolerende fyld af dun eller fiber. Nogle modeller i sortimentet af parker er dog lange regnfrakker uden fyld – men så holder de dig derimod garanteret tør på våde dage. 

De fleste dameparkaer har hætter, og nogle af dem med dun- eller fiberfyld har endda flotte pelskraver og blødt fleece- eller teddyfor.  

Vores behagelige og funktionelle dameparker kommer blandt andet fra kvalitetsmærkerne DidriksonsFjällrävenHelly HansenThe North Face og Haglöfs med flere. 

Vindjakker – den letteste outdoor jakke til damer

De lette vindjakker er nærmest skabt til det danske vejr – de kan nemlig stå imod på de blæsende dage, hvor der egentlig er varmt nok, men hvor vinden får temperaturen til at kalde på et ekstra lag til at holde varmen. 

I vores sortiment af vindjakker til damer finder du i høj grad det samme indhold som i vores sortiment af sommerjakker; nemlig lette jakker, der er helt eller næsten vindtætte men ikke vandtætte. 

I vores udvalg af vindjakker til damer finder du blandt andet masser af jakker fra kvalitetsbevidste HaglöfsDidriksons og Fjällräven.

Regnjakker med tørhedsgaranti

Regnjakker er vandtætte og uden isolering - så enkelt er det. 

En god regnjakke kan både være de billigere modeller, der fint rækker til at holde dig tør på turen til bussen om morgenen. Men du finder også de højteknologiske skaljakker med membraner, masser af åndbarhed og store mængder af funktionelle detaljer. 

Blandt regnjakkerne til damer finder du masser af Gore-Tex®, eVent®, Proof, Hydratic® og Hyvent, og stort set alle vores mærker er repræsenteret her; HaglöfsFjällrävenDidriksonsArc’teryxHelly HansenSherpaThe North Face m.fl.

Skijakker til sneklædte eventyr

En lækker skijakke kan være alt fra G-1000®-anorakker over softshells til vandtætte og forede jakker til de meget kolde dage – der er nemlig stor forskel på, hvor og hvordan folk står på ski. 

Mange modeller i denne kategori har snefang, sneskørt og andre detaljer, der gør dem velegnede til ski og alpinsport. 

Skijakkerne i vores sortiment kommer fra kvalitetsmærker som HaglöfsDidriksonsFjällrävenPeak PerformanceHelly Hansen og mange flere. 

Alsidige og smarte softshells

Hos Eventyrsport defineres en softshell som en åndbar, ofte strækbar og alsidig jakke, som ikke er vandtæt, men derimod blot vandskyende. 

De smarte softshells er ikke nødvendigvis helt vindtætte, men ofte er de meget vindafvisende, og derfor er de ofte praktiske at have ved hånden i det nordiske klima, hvor det blæser en del. Og så produceres de tit i sporty stil og i kunststoffer ­­– som regel polyester. 

Finder du ikke helt det, du søger, så kig under kategorierne vindjakker og sommerjakker, hvor du også finder mange lette jakker uden membraner. Softshellsene i vores sortiment produceres af HaglöfsArc’teryxFjällräven og flere andre kvalitetsmærker. 

Anorakker til enhver anledning

En klassisk anorak tages over hovedet, har lukket front og måske en lomme på brystet ­– sådan er det, og ellers hedder det en jakke. 

De lækre anorakker i vores sortiment fås både med og uden for, og nogle modeller er endda vandafvisende eller vandtætte. Enkelte modeller har en blød pelskant på hætten, og nogle er lange. 

Vores udvalg af anorakker kommer primært fra Fjällräven og et par andre kvalitetsmærker. 

Pålidelige fiberjakker – varme selv i regn

I flere af vores kategorier her på siden finder du de jakker, som man vil kalde for en fiberjakke – altså bløde, komfortable og alsidige jakker, der er isoleret med syntetiske materialer. 

Fiberjakker har flere fordele, som er værd at bide mærke i. Først og fremmest gør det syntetiske fyld, at jakken er utroligt let, uden at man går på kompromis med varmen og isoleringen. Fiberjakkens isolering skaber nemlig små luftrum, som holder på varmen, uden at det går ud over vægten. 

En anden fordel ved fiberjakker er, at de modsat de vamsede dunjakker tåler vådt vejr og ikke mister sine isolerende evner, selvom de bliver våde. En fiberjakke koster også ofte en del mindre end dens pendant med dunfyld. 

Hvis du skal ud i regnfuldt eller fugtigt vejr, kan du altså roligt tage en fiberjakke indenunder din pålidelige regnjakke ­– og selv hvis fiberjakken bliver våd eller fugtig af vejret, så tørrer den også meget hurtigere end mellemlag af dun. 

En fiberjakke kan nemlig både bruges for sig selv på de tørre dage eller agere lunt mellemlag på kolde dage, hvor du har en god skaljakke eller måske en beskyttende vindjakke på ovenover. 

Så hvis du er på jagt efter en god allround outdoor jakke til damer, går du sjældent galt i byen med en fiberjakke. 


På vores blog kan du læse mere om forskellen på dun- og fiberjakker og lede efter det næste store eventyr for dig og din nye, lækre damejakke.