Vask og imprægnering

Hold dit tøj rent og vel-imprægneret, så holder det længere og funktionalitet som f.eks. vandtæthed fungerer bedre. Her finder du vaske-, pleje- og iimprægnerings-produkter til tøj - mange af dem fra bluesign®-certificerede Granger's.

per side
Sorter stigende

VASK OG IMPRÆGNERING

Her finder du det, du skal bruge for at rense dit snavsede Gore-Tex®-tøj på forsvarlig vis - og få genoprettet ydersidens vandskyende effekt, så membranen fungerer optimalt. Vaskemiddel, imprægnering til brug i vaske- maskinen eller som spray, eller hvad med noget, der kan begge dele? Brug gerne dit tøj på den hårde måde, men hold det ordentligt vedlige - for din egen skyld.

 

Grønne Granger's

Granger's er grundlagt i 1937 og udviklede den første miljøvenlige, vandbaserede imprægnering for over 40 år siden, og siden da har de arbejdet hårdt for at reducere påvirkningen af miljøet. Granger's mener, at uafhængige anbefalinger er den eneste måde, man rigtig kan vise sine grønne hensigter på. Granger's er det første og hidtil eneste producent af imprægnering, der er både ISO 14001-certificeret og bluesign® System Partner.