Vask og imprægnering

25 Varer
Her finder vores udvalg af vaske-, pleje- og imprægneringsprodukter til tøj. Vask og pleje forlænger levetiden, funktionaliteten og vandtætheden af dit grej.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

GUIDES: Sådan passer du på dit udstyr

Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vask og imprægnering

Her finder du det, du skal bruge for at rense dit snavsede Gore-Tex®-tøj på forsvarlig vis - og få genoprettet ydersidens vandskyende effekt, så membranen fungerer optimalt. Vaskemiddel, imprægnering til brug i vaske- maskinen eller som spray, eller hvad med noget, der kan begge dele? Brug gerne dit tøj på den hårde måde, men hold det ordentligt ved lige – for din egen skyld.

Grønne Granger's

Miljøvenlige Granger's er grundlagt i 1937 og udviklede den første miljøvenlige, vandbaserede imprægnering for over 40 år siden, og siden da har de arbejdet hårdt for at reducere påvirkningen af miljøet.

Granger's mener, at uafhængige anbefalinger er den eneste måde, man rigtig kan vise sine grønne hensigter på. Granger's er det første og hidtil eneste producent af imprægnering, der er både ISO 14001-certificeret og bluesign® System Partner.

Forlæng levetiden med vask og imprægnering; skaljakker

Din gode skaljakke holder sig allerbedst vind- og vandtæt, hvis du passer godt på den – og der er ingen grund til at bruge mange penge på en dyr skaljakke, hvis den så bare får lov til at miste sin vandtæthed, fordi den bliver snavset eller ikke bliver genimprægneret. 

Det er heldigvis super nemt at passe på sin friluftsbeklædning og forlænge dets levetid.   

Godt grej skal bruges ude i elementerne – om det så er på turen til arbejde eller under teknisk trekking. Men ligesom du også godt kan lide et lunt bad efter en kølig sheltertur, kan din vandtætte og åndbare skaljakke også godt lide en vask og en genimprægnering i ny og næ – gerne cirka hvert halve år.  

En godt imprægneret skaljakke holder nemlig længst, da det sparer på membranen af Gore-Tex® eller lignende teknologier, hvis fugt og skidt ikke trænger ind og sætter sig i de små porer i membranen – men i stedet preller af på jakkens yderste lag. 

Men det er også vigtigt, hvordan du vasker din jakke inden imprægneringen. Når du skal vaske din skaljakke, skal du nemlig huske at vaske ved lav varme (oftest 30 grader) og bruge et vaskemiddel uden enzymer i, så du ikke ødelægger membranen. Så sørger du for at vaske og pleje membranen samtidig. 

I vores udvalg af skaljakkeimprægnering finder du både vaskeimprægnering samt sprayimprægnering i forskellige udgaver og fra forskellige mærker. Begge dele er nemme at bruge, og der er nøje anvisninger på alle slags, så du kan passe bedst muligt på din gode skaljakke.

I vores sortiment finder du for eksempel super smarte 2-i-1 løsninger som Grangers Bluesign®-certificerede Grangers Wash & Repel, som både er vaske- og imprægneringsmiddel i én flaske. Miljøbevidste Grangers laver desuden flere typer miljøvenlige sprayimprægneringer, ligesom innovative Fjällräven også har deres egen PFC-fri imprægnering til skaljakker. 

Du kan se, at din skaljakke trænger til en vask og en genimprægnering, hvis den begynder at suge vand i stedet for at lade det prelle af. Husk, at du kan læse meget mere om, hvordan du vasker og imprægnerer skaljakker i vores plejeguide på bloggen.