T-shirts

543 Varer

Find din nye yndlings-T-shirt her, hvor du kan vælge mellem korte og lange ærmer og mange forskellige materialer, f.eks. merinould. Vi har klassiske sorte og hvide T-shirts, samt farverige modeller og trøjer med print.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Flotte T-shirts til voksne og børn: Sorte, hvide og farverige T-shirts

Er det blevet tid til at opdatere tøjskabets udvalg af T-shirts? Hvorfor så ikke købe T-shirten hos Eventyrsport? Vi har et stort udvalg til både herrerdamer og børn.

Vores T-shirts er i god kvalitet og kommer fra mærker som Icebreaker, Fjällräven, Haglöfs, The North Face og LEGO Wear. Der er mange forskellige design og farver at vælge imellem, så du kan nemt både finde en klassisk hvid eller sort T-shirt eller vælge en mere farverig model. Vi har også trøjer, som er særdeles velegnede som trænings-T-shirts.

Til store og små, dem der vil have rød og blå – og også til alle andre

Det kan aldrig skade at have en T-shirt eller flere i klædeskabet derhjemme, for T-shirts holder til både voksne og børn og såvel til sommer som vinter.

Hos Eventyrsport finder du et væld af kvalitets-T-shirts til store og små, og der er gode chancer for at støde på din nye yndlings-T-shirt. Vi har T-shirts med og uden print, med og uden lommer, og du kan både finde en blå, rød, hvid og sort T-shirt – eller hvad med en grøn, gul eller grå? Vi har kort sagt T-shirts i adskillige flotte farver.

Om du ønsker en T-shirt med V-hals eller rund hals er også underordnet, for du kan få begge dele i vores sortiment, og du finder både T-shirts i det klassiske snit, samt T-shirts med længere ærmer og ærmeløse T-shirts.

Vores T-shirts findes i flere forskellige materialer, f.eks. blød bomuld og lækker merinould.

En T-shirt i uld kan måske umiddelbart lyde som en dårlig, og kradsende, idé, men uld behøver slet ikke at klø eller kradse. Merinould består af meget tynde fibre, hvilket gør ulden så blød, at langt de fleste vil opleve den som virkelig behagelig.

Uld er desuden et materiale, som er svært at hamle op med, for det har op til flere gode egenskaber.

Uld holder farven efter vask, virker temperaturregulerende, varmer selvom den bliver våd og er naturligt antibakteriel, så dårlig lugt i tøjet hæmmes. En T-shirt i uld kan derfor være velegnet som trænings-T-shirt.

Vask af T-shirt

Først og fremmest er det vigtigt at følge vaskeanvisningen. Derudover er der nogle små tricks, som du kan følge for at sikre, at T-shirten holder formen og farven. 

Sørg for at vend T-shirten på vrangen, inden du putter den i vaskemaskinen, så du beskytter tryk og farve mod direkte kontakt med vaskemidler og gnidninger. 

Vask også kun T-shirten sammen med lignende farver eller separat, så du forhindrer farveoverførsel og bevarer T-shirtens farveintegritet. 

Undgå at din T-shirt krøller

Når du har vasket og tørret T-shirten så sørg for at fold eller rul blusen, så du undgår de krøller. Ved foldning er det vigtigt at undgå skarpe folder, da det kan forårsage krølning over tid. 

Hvis vaskeanvisningen tillader det, kan du også med fordel stryge din T-shirt - sørg for at vend den på vrangen inden, så du skåner tryk mest muligt. 

Køb din næste T-shirt online

Står den på T-shirt-køb, så er det nemt og bekvemt at købe online hos os, og vi har altid fri fragt og gratis retur.

Vi har løbende gode tilbud på T-shirts til voksne og børn, og ved at trykke her eller benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden, kan du se en samlet oversigt over tilbuddene.

Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker og se vores udvalg af T-shirts og andet tøj her. Vores personale står klar til at svare på spørgsmål og hjælpe med at finde lige det, du leder efter – f.eks. en ny T-shirt.

 

Se også:

Skjorter

Trøjer og strik

Bukser og shorts

Kjoler, nederdele og skorts

Jakker