T-shirts til damer

252 Varer

Her finder du vores gode udvalg af T-shirts til kvinder. Der er bomulds-T-shirts, men også modeller i merinould og hurtigtørrende kunstmaterialer, herunder trænings-T-shirts. Flere forskellige flotte farver og print.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Komfort og kvalitet: Farverige og basic T-shirts til damer

Mangler du en T-shirt til kvinder?

Hos Eventyrsport har vi et stort udvalg af fede dame-T-shirts, og der er lidt for enhver smag – lige fra de friske og farverige til de basic, sorte T-shirts til damer.

Vores T-shirts til damer kommer bl.a. fra kvalitetsmærker som Icebreaker, Fjällräven, Royal Robbins og Haglöfs.

Klar til både sommer og vinter

Sommer eller vinter – det gør ingen forskel: T-shirts kan snildt bruges hele året rundt. På varme dage er de perfekte som eneste overdel, og når temperaturerne falder, kan de nemt sættes under en skjorte eller trøje.

Her på siden har vi et godt udvalg af T-shirts til kvinder, og der er rigtig god mulighed for at finde det helt rette til tøjskabet. Vi har de klassiske trøjer med korte ærmer, men der er også med længere ærmer og helt uden ærmer.

Vores dame-T-shirts findes i flere forskellige materialer, så du kan finde lige den type, du finder mest komfortabel. Der er bomulds-T-shirts til damer, men du finder også flere trøjer i kunstmaterialer og i uld.

Hvis du leder efter en trænings-T-shirt til damer, kan du med fordel vælge en model i uld. Uld er nemlig et materiale med mange gode egenskaber. Uld er temperaturregulerende, og selvom ulden bliver våd, varmer den stadig. Desuden er uld naturligt antibakterielt.

Du finder også trøjer i andre materialer, som er svedtransporterende, og disse er selvfølgelig også anvendelige som trænings-T-shirts eller til vandring o.l.

Der er mange dame-T-shirts i flotte farver, men vi har også helt basic, sorte T-shirts til damer, hvis du ønsker et mere klassisk look.

Find en T-shirt til kvinder online

Hvis du er på udkig efter smarte og praktiske T-shirts til kvinder, kan du nemt og bekvemt shoppe her på web – både via computer, tablet og smartphone.

Vi har løbende gode tilbud på dame-T-shirts, som du kan se ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på denne side eller ved at trykke lige her.

Vil du være blandt de første, der får besked om tilbud og udsalg på T-shirts og andet tøj til damer, kan du også blive medlem af Eventyrsports Kundeklub. Det er ganske gratis. Læs mere om kundeklubben her.

 

Se også:

Skjorter og trøjer til kvinder

Damebukser 

Dameshorts og skorts

Nederdele og kjoler

Jakker til damer