Bukser, kneepants og shorts

Her finder du vores udvalg af vandrebukser, rejsebukser og fritidsbukser samt knæbukser og shorts. Vi har alt fra tynde, hurtigttørrende modeller til meget kraftige og avancerede fjeldbukser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Vild med vandreture? Find vandrebukser til damer og herrer 

Holder du af at befinde dig i naturen? Er du tit at finde på en vandresti, i en shelter eller generelt bare udenfor? Så bør du helt sikkert have et par vandrebukser eller outdoorbukser liggende klar i skabet - måske endda flere.

Vandrebukser til damer og herrer er skabt til bevægelse og komfort. Præcis hvad man har brug for, når man er aktiv og udenfor. Når man er på vandretur, hvad enten det er en kortere tur eller en længere ekspedition, så er det vigtigt, at alt ens udstyr er i orden. Der findes ikke noget værre, end når vandrestøvlerne giver vabler, rygsækken driller eller når bukserne strammer og kradser.

Det er netop derfor, at du skal have fat i et par vandrebukser. Vandrebukser er ikke ligesom et almindelige par bukser. De er nemlig udviklet til vandreture, hvor du er i bevægelse hele tiden og måske har brug for lidt ekstra funktioner.

De funktioner, som vandrebukser byder på, inkluderer blandt andet praktiske lommer, hvori du eksempelvis kan have din mobil eller GPS, zip off ben så du kan tilpasse dem efter vejret og en let vægt, hvilket er vigtigt, når du ikke ønsker at vandre med en alt for tung rygsæk.

Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af vandrebukser til damer og vandrebukser til herrer fra en lang rækker af kvalitetsmærker. Vi har eksempelvis vandrebukser fra Fjällräven, Haglöfs og Lundhags.

Vandreshorts til de varmere ture

Shorts eller lidt længere piratbukser? Til stranden, løbeturen, til vandreturen eller til bouldering? Vandreshorts er et godt supplement til enhver rejsegarderobe - uanset, om den står på Gautefall eller Goa. Men shorts gør sig også på stranden og til hverdag sommeren igennem - det er så dejligt med luft og bevægelsesfrihed, når varmen trykker.

Med andre ord, vandreshorts bør ligesom outdoor bukser have en fast plads i din garderobe. Vandreshort byder på samme måde som vandrebukser til damer og vandrebukser til herrer på et væld af forskellige gode funktioner og fordele, som gør dem helt perfekte til aktive eventyr og begivenheder.

Skal du eksempelvis på vandreture i det danske sommervejr eller til endnu varmere himmelstrøg, som Sydeuropa eller Asien, så er et par vandreshorts helt uundværlige. Mange vandreshort er lavet i let og hurtigtørrende materialer. Det betyder, at de er lette i vandrerygsækken.

Det hurtigtørrende materiale betyder også, at de holder sig behagelige og komfortable, selv hvis der er tale om en mere udfordrende og eventyrlig vandretur, hvor du måske skal krydse noget vand. Samtidig gør det heller ikke så meget, hvis du kommer til at svede i det varme vejr.

Her hos Eventyrsport kan du finde et stort udvalg af vandreshorts til både mænd og kvinder. Du kan både finde tekniske shorts med mange lommer og andre detaljer - og shorts, som kan lidt mindre. Fælles for vores shorts og knee pants er den høje kvalitet i forarbejdning og funktionelle materialer. 

Vi har en masse forskellige modeller og pasformer fra forskellige kvalitetsmærker. Derfor kan du også være helt sikker på, at der er et par vandreshorts, som passer helt perfekt til dig og dine behov. Se vores udvalg af vandreshorts her.

Fuldend oppakningen med vandrebukser til damer og herrer

Vandrebukser herre og vandrebukser dame i høj kvalitet

Når du skal på en god vandretur, så er det vigtigt, at alt udstyret er i orden. Det gælder uanset længden på turen, men især hvis du planlægger en længere vandretur med overnatning og fyldt rygsæk på ryggen. Så har du brug for et par outdoorbukser, som kan holde til at blive brugt.

På sådan en vandretur er der en rækker af ting, du bør være opmærksom på. Vi lister her et par stykker af dem. Først og fremmest skal du sørger for, at du har et par gode vandresko eller vandrestøvler, der passer helt perfekt til din fod. Dine sko eller støvler skal bære dig langt, derfor er det vigtigt, at de ikke giver dig vabler eller irriterer dig på andre måder.

Det er også vigtigt, at du har en rygsæk med, som passer til den tur, du skal ud på. Men den skal også passe til dig og din kropsbygning. Vi har både større og mindre vandrerygsække og backpacks og forskellige modeller fra forskellige mærker. Du kan se vores udvalg her.

Når du er på vandretur er dit outfit selvfølgelig også meget vigtigt. Tøjet skal passe til den tur, du skal ud på. Skal du til en koldere lokation, skal du måske kigge på noget godt uldundertøj, og hvis turen går til et område med meget blæst, så bør du have fat i en god vindjakke.

Men noget du heller ikke må glemme er vandrebukserne. Vandrebukser kommer både som almindelige lange bukser, men også som zip off så du kan tilpasse dem til vejret. Du kan også vælge et par vandreshorts, der kan bruges, hvis du skal ud på varmere ture.

Vandrebukser kommer i et væld af forskellige modeller, pasformer og modeller. Og de er helt eminente til vandreture, fordi de er lavet til at give den allerhøjeste komfort i form af god pasform og godt materiale. Hos Eventyrsport har vi et bredt udvalg af vandrebukser til damer og vandrebukser til herrer. Og helt generelt alt det, du kan få brug for, når du er på spændende og flotte vandreture.

Outdoorbukser til udendørslivet

Holder du helt generelt af at være udenfor, så bør du også tage et kig på vores mange forskellige outdoorbukser. For det er altså bare rart, at have et par bukser som sidder godt, og som passer til alle de aktiviteter, du laver udenfor.

For vandrebukser kan ikke kun bruges til vandreture. Det er derfor, vi også kalder dem outdoorbukser.

Hvis du eksempelvis laver meget havearbejde eller bygger forskellige ting udenfor, både som håndværker eller som et privat hobby projekt, så foregår meget af arbejdet ofte også på knæ.

Derfor kan det være utrolig smart, med et par bukser der kan holde til den slags arbejde. Der vil ofte være mere slid på bag og knæ, og det er derfor her, at der i høj grad er brug for ekstra beskyttelse.

Du kan eksempelvis tage et kig på de forskellige bukser fra Fjällräven, som du kan finde her. Deres outdoorbukser er nemlig ofte lavet i det slidstærke G1000® stof. Her kan du både vælge en model, hvor G1000® stoffet er strategisk placeret på de steder, hvor der oftest er mest slid - som eksempelvis bag og knæ.

Hvis du ofte er ude i situationer, hvor der er risiko for regn og byger, så kan det være at et par Fjällräven outdoorbukser, som er lavet udelukkende i det slidstærke G1000® stof. Så er du nemlig sikret et par helt vandafvisende og slidstærke bukser.

Men det er selvfølgelig ikke kun Fjällräven, som har gode outdoorbukser til udendørs arbejde og aktiviteter. Haglöfs Rugged Mountain Pant, som både findes til mænd og kvinder. Her er der også vandafvisende, strækbare forstærkninger på bag og knæ og desuden flere smarte lommer og lynlåse til ventilation.

Faktum er, at vi her hos Eventyrsport har butikken fuld af gode outdoorbukser, som vil sørger for, at dine timer og dage udenfor bliver så meget mere behagelige og komfortable. Så det er bare om at kigge siden her igennem, eller eventuelt besøge en af vores butikker - og så er der helt sikkert en model, der passer lige præcis til dig og dine behov.

Gode materialer og modeller til forskellige aktiviteter

Gode kvalitetsvandrebukser til damer og herrer

Vi har slået fast, at der er en masse gode grunde til at have et par gode bukser, når du skal på vandretur og ud i naturen. Det gælder både for vandrebukser til damer og vandrebukser til herrer. Vandrebukser skal være behagelige fra ydersiden til indersiden af dem.

Når du skal vælge et par vandrebukser eller outdoorbukser, er der derfor en række ting, du bør have for øje.

Vandrebukser kommer i en masse forskellige materialer, som hver især har sine fordele og forcer. Vandrebukser i bomuld er eksempelvis meget åndbare, mens bukser i nylon er lette og slidstærke. Hvis du er mere til vandretights, skal du kigge efter modeller lavet i elastan.

Skal du på vandreture, hvor klimaet pludselig kan skifte, så er det rart at kunne skifte hurtigt fra bukser til shorts. Her er et par zip-off vandrebukser helt perfekt. Samtidig er zip-off bukser smarte, da de er en kombination af lange bukser og shorts, hvilket betyder, at du ikke behøver, at medbringe flere forskellige par i rygsækken.

Det er altid rarest at have tørt tøj på. Det gælder også for vandrebukserne. De fleste vandrebukser til damer og herrer er hurtigtørrende, selvom nogle modeller selvfølgelig tørrer hurtigere end andre. De helt lette modeller tørrer oftest hurtigst, og de er derfor ofte et rigtig godt valg, hvis du kan risikere at skulle vandre igennem en flod eller blive overrasket af et regnskyl.

Det her er blot et par af de mange funktioner og egenskaber, som vandrebukser til damer og herrer byder på. Hvis du vil være helt sikker på, at du får fat i de rette vandrebukser, bør du læse vores guide, 'Det skal du være opmærksom på, når du køber vandrebukser'. Den giver dig en gennemgående og uddybende vejledning til at vælge de helt rette vandrebukser. Du finder guiden her.

Vores store blog - find guides og inspiration

Det kan være lidt svært at hitte hoved og hale i de mange ting, man skal have for øje, når man skal vælge de helt rette outdoorbukser eller vandrebukser. Derfor kan det være rart at have lidt information at læne sig op ad.

Det kan du finde på vores store blog. Her kan du blandt andet læse artiklen '9 bud på dine næste friluftsbukser', hvor du får et bud på, hvilke outdoorbukser du bør vælge, alt efter hvad du skal bruge dem til.

Udover at finde gode vejledninger og guides på bloggen, så kan du også finde en masse inspiration - eksempelvis til flotte vandreture eller skønne naturoplevelser.

Hvis du gerne vil have en storslået oplevelse og ikke er bange for nattemørket, så kan du læse artiklen 'Det bedste sted at opleve stjernerne'. Hvis du drager ud til et af de steder, så er du næsten garanteret en storslået oplevelse.

Er du i stedet på udkig efter dit næste vandreeventyr, så er der også en masse inspiration at hente. Der er nemlig flere bud på smukke vandreture, både de korte og de lange og både i Danmark og i udlandet. Du kan tage et kig på artiklerne her.

Find dine vandrebukser hos Eventyrsport

Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af vandrebukser og outdoorbukser til damer og vandrebukser til herrer. Vi har blandt andet vandrebukser fra Fjällräven, Tentree, Helly Hansen og The North Face.

Hvis du mangler rådgivning i hvilke vandrebukser til damer eller vandrebukser til herrer, der passer til dig, dine behov og dine eventuelt kommende vandreture så tøv ikke med at kigge forbi en af vores butikker. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette vandrebukser, outdoorbukser og generelt det helt rette udstyr.