Hættetrøjer og sweatshirts

171 Varer

Bløde hættetrøjer og sweatshirts til hele familien. Vi har forskellige farver og modeller til både herrer, damer og børn. 

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Klæd dig behageligt på med hættetrøjer og sweatshirts

Hættetrøjer og sweatshirts er virkelig behagelige at have på, og mange bruger disse trøjer til ren og skær afslapning. Men sweatshirts og hættetrøjer er faktisk også lavet til, at du kan bevæge dig i dem, så du kan sagtens have dem på, når du for eksempel er ude at vandre, når du er i haven, ude at gå med hunden eller lignende.

Hos os finder du et stort udvalg af hættetrøjer og sweatshirts, der kan bruges til lidt af det hele. Vi har modeller både til mænd og kvinder, men vi har også flere modeller lavet til børn. Vores hættetrøjer og sweatshirts kommer fra mærker som Fjällräven, Tentree, Peak Performance og mange andre.

Hvad er forskellen på hættetrøjer og sweatshirts?

Det kan indimellem være svært at kende forskel på sweatshirts og hættetrøjer, og det er heller ikke, fordi forskellen er så stor. Den største forskel på en hættetrøje og en sweatshirt er formentlig hætten på hættetrøjer, som ikke er at finde på sweatshirts, men derudover er de to trøjer meget ens i materialer.

Hættetrøjer har ofte et mere afslappet og sporty look grundet hætten, hvilket gør den populær til outdoor aktiviteter og træning, da hætten er med til at beskytte for vind og vejr. Mange hættetrøjer har også en såkaldt kængurulomme på fronten. Ofte kan du både finde hættetrøjer med lynlås og uden.

Sweatshirts har derimod en mere klassisk og enkel stil. De er designet med enten en rund eller V-formet halsudskæring, og så har de ofte ingen lommer. Det gør dem velegnet til både afslappet look og mere formelle lejligheder afhængig af stil og materiale.

Sweatshirts blev faktisk lavet specifikt som trøjer til at svede i, hvilket også tydeligt fremgår af navnet, der direkte oversat betyder ”svedtrøje”. Derfor er der også rigtig god bevægelighed i sweatshirts, så du ikke føler dig begrænset af stof, der strammer eller er ubehageligt på kroppen. Både sweatshirts og hættetrøjer er typisk lavet i materialer, er er meget åndbare.

Find en sweatshirt eller hættetrøje, der passer til din stil

Siden sweatshirts og hættetrøjer er så alsidige, kan du sagtens have mere end en enkelt liggende i skabet derhjemme. Det giver dig også mere frihed til at vælge sweatshirts og hættetrøjer, der passer til din stil. Du kan for eksempel gøre dit outfit ekstra casual ved at tage en oversized sweatshirt på.

Udvalget af sweatshirts og hættetrøjer er stort, og der er rigtig mange forskellige stilarter, farver og designs, så du kan finde en, der passer til dig. I vores udvalg finder du for eksempel sweatshirts og hættetrøjer med print og logoer, mange forskellige farver og med og uden lynlås.

Vask af hættetrøjer og sweatshirts

Følg vaskeanvisningen på trøjen, så du sikrer, den ikke bliver udsat for højere varme, end den kan tåle. Undgå tørretumbling, da det kan medføre, at trøjen mister formen. Husk også, at hvis trøjen har en lynlås, er det vigtigt, at du lyner den op, inden du vasker den.

Hvis du vil skåne din trøje ekstra, kan du vælge at vaske den i hånden med koldt vand og efterfølgende let presse vandet ud af trøjen uden at vride og strække for meget i den, så den bliver deform.

Lad den gerne lufttørre på et fladt håndklæde eller på et tørrestativ.

Hvordan forhindrer du, at din hættetrøje mister formen?

Hvis du følger trøjens vaskeanvisning, bruger et skåneprogram og undgår tørretumbling, så er du allerede på rette vej til at give din trøje en længere levetid i sin rette form. Når hættetrøjen ikke er i brug, er det en god idé at folde den let og lægge den i en skuffe eller hylde uden for mange tunge ting ovenpå, da det kan gøre, at den mister formen over tid.

Vælg en bæredygtig sweatshirt eller hættetrøje

Vil du gerne have en sweatshirt eller hættetrøje, hvor der er tænkt over miljøet under produktionen, så kan du vælge en trøje, hvor du på forhånd ved, at der er tænkt på bæredygtighed. Vi har gjort det nemt for dig at finde de produkter på siden, hvor brandet har gjort ekstra ud af at tænke på miljøet - du skal bare bruge filteret ”Careful Choice” længere oppe på siden i venstre kolonne.

Du kan også kigge efter de produkter, der er Bluesign®-certificerede. Her er der helt skarpe krav til, hvordan de enkelte produkter producere i forhold til miljø og arbejdsforhold.

Tilbud på hættetrøjer og sweatshirts

Leder du efter en hættetrøje med lynlås, eller er du måske mere til en oversized sweatshirt, men du vil ikke have den helt store pengepung op ad lommen for at få trøjen hjem? Bare rolig. Hos os finder du altid et godt tilbud på hættetrøjer og sweatshirts.

Du kan nemt finde frem til de allerbedste tilbud ved at bruge filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden. På den måde ser du udelukkende de hættetrøjer med lynlås, oversized sweatshirts eller bare almindelige hoodies og sweatshirts, der har den bedste pris lige nuu.