Hættetrøjer til damer

63 Varer

Her finder du klassiske sweatshirts og et kæmpe udvalg af trøjer med hætte i både fleece, uld, bomuld og diverse blandinger. Masser af miljøvenlige materialer, f.eks. uld, økologisk bomuld og genanvendte kunstmaterialer.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Hættetrøjer og sweatshirts til damer er gode til både hverdag og udendørsaktiviteter

Hvad end du skal lave en sport, have hyggetøj på derhjemme eller mangler en trøje, der passer til forskellige udendørsaktiviteter, så er en sweatshirt lige noget for dig. En sweatshirt kan nemlig både bruge som overtrækstrøje i håndboldhallen, som en lun makker på sofaen en almindelig onsdag aften eller til at trække over dig, når du har taget plads ved shelterpladsen og skal have noget lunt på, imens du laver din aftensmad over bål eller stormkøkken.

Der findes mange forskellige sweatshirts og hættetrøjer til damer - både med og uden lynlås, i flere forskellige stilarter som for eksempel oversized, og selvfølgelig i et væld af forskellige farver og størrelser.

Her hos Eventyrsport har vi sweatshirts og hættetrøjer til damer fra mange forskellige brands, for eksempel Fjällräven og Tentree for bare at nævne et par stykker. Leder du efter et bestemt mærke af sweatshirt til damer, kan du sortere trøjerne på mærker ude i venstre kolonne længere oppe på siden.

En sweatshirt er lavet til bevægelse

Kan du bare en smule engelsk, er det nemt at lure på ordet ”sweatshirt”, at det er en trøje, der er lavet til at svede i. Typisk er en sweatshirt lavet i bomuld eller en bomuldsblanding, og derfor er de ikke gode til at lede sved væk fra kroppen, for bomuld tørrer ikke så hurtigt sammenlignet med for eksempel syntetiske materialer, og derfor kan du risikere at blive kold hurtigt.

Til gengæld er bomuld et meget blødt materiale, der giver rigtig god bevægelsesfrihed. En sweatshirt eller en hættetrøje er derfor rigtig gode, hvis du skal bevæge dig, fordi de i mindre grad hæmmer dine bevægelser. Bomuld er også meget åndbart, så din hud kan få luft, når du har en sweatshirt eller hættetrøje på i bomuld.

Her i kategorien findes dog også masser af damesweatshirts og hættetrøjer i andre materialer, både uld, fleece og andet lækkert. De har også hver deres fordele, og du kan læse mere om, hvad de forskellige produkter er lavet af, når du klikker ind på hver enkelt produktside.

Vælg en sweatshirt i en stil, der passer til dig

Du kan bruge en sweatshirt eller en hættetrøje til stort set alt, men hvis du vil være sikker på, at du kommer til at bruge den, skal du vælge en, der passer til dig. Det gælder både den overordnede stil, men også hvilke egenskaber sweatshirten har.

En sweatshirt med lynlås er praktisk, fordi du ikke behøver tage den over hovedet, når du skal have den på, men den er også god, hvis du gerne vil have en trøje, der kan stå åben. På den måde kan du bedre temperaturregulere. En åben sweatshirt eller hættetrøje med lynlås kan også give et casual look til dit hverdagsoutfit.

En oversized sweatshirt er behagelig at have på, fordi den ikke strammer. Her er bevægelsesfriheden altså virkelig god - men samtidig kan det også være et bevidst stilvalg. En oversized sweatshirt kan se smart ud både til hverdag og sportsaktiviteter.

Du kan også vælge en lang sweatshirt til dame, så du kan bruge trøjen lidt som kjole. Der er faktisk rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til damesweatshirts, og hvis du ser dig om her på siden, får du helt sikkert inspiration til din personlige stil.

Sweatshirts og hættetrøjer til damer i bæredygtige materialer

Bekymrer du dig om miljøet, når du køber nyt, så kan vi hjælpe dig lidt på vej, når du skal vælge din nye hættetrøje eller sweatshirt. Brug vores filter ”Careful Choice” længere oppe på siden, og så giver vi dig et fuldt overblik over, hvilke sweatshirts og hættetrøjer til damer, der er lavet med omtanke for miljøet.