Overgangsjakker

Overgangsjakkerne giver dig lige det lag, som du har brug for, så du kan klare det tidlige efterår eller perioden af foråret, hvor vinteren endnu kan mærkes i luften. Med lidt for og vindtæt yderside er overgangsjakkerne ofte et godt valg som overtøj.

  per side
  Sorter stigende

  Vindtætte og med for

  Når sommeren ikke længere sørger for en varm brise hele dagen, og morgenerne begynder at føles som indersiden af et køleskab, så er det godt med en overgangsjakke. Selv de, som nærmest aldrig fryser, sætter pris på et let vindtæt lag hen over en tynd trøje, hvis vinden blæser lidt koldt fra vest.

  Vores overgangsjakker er relativt lette jakker, som er gode til at holde efterårets første kulde væk fra kroppen. Med den vindtætte yderside, kan du nemt holde på varmen, når du skal være ude i efteråret.

  Når du begynder at kunne mærke at det ikke længere rækker bare med den lette jakke, kan du altid forstærke med en tynd uldundertrøje allerinderst, men i udgangspunktet er det godt at kunne holde vinden væk fra kroppen.

  Lette og praktiske overgangsjakker til en god pris

  I vores sortiment af overgangsjakker, har vi både modeller til mænd, kvinder, drenge og piger. Du kan sortere i modellerne ved at bruge vores filtre næsten øverst i kolonnen til venstre. Du kan også sortere på forskellige størrelser. Og hvis du kun vil se de jakker vi har i størrelse large, så klikker du bare på denne størrelse. Så står du tilbage med et godt overblik over de jakker der kunne være relevante. Hvis du kun vil se jakker der er til nedsat pris, så kan du trykke på ”Tilbud”-filteret og/eller ”Outlet”-filteret.

  Har du brug for yderligere hjælp med at finde den helt rigtige overgangsjakke, så er vores dygtige ekspedienter klar de fleste dage i vores butikker. Det er ikke alle varer i webshoppen, der er på lager i alle butikker, men de kan bestilles hjem, så du kan prøve hvordan de sidder, inden du beslutter dig.