Overgangsjakker

213 Varer

Overgangsjakkerne giver dig lige det lag, som du har brug for, så du kan klare det tidlige efterår eller perioden af foråret, hvor vinteren endnu kan mærkes i luften. Med lidt for og vindtæt yderside er overgangsjakkerne ofte et godt valg som overtøj.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Overgangsjakker: Vindtætte og med for

Den er stensikker hvert år; kalenderen skifter fra vinter til forår, forår til sommer, sommer til efterår og så videre… Og når årstiderne skifter, skifter vejret også. Særligt forår og efterår kan være drilske i forhold til vejret, og det kan være svært at klæde sig rigtigt på, fordi temperaturer, vind og regn hele tiden ændrer sig.

I disse perioder er en overgangsjakke en rigtig god makker for dig, hvis du skal gå eller cykle på arbejde eller studie, eller hvis du skal på vandretur eller lignende. Vores overgangsjakker er relativt lette jakker, der både kan holde forårets og efterårets kølige vindstød ude, mens de kan holde varmen inde.

Når vejret bliver mere køligt, kan du supplere din overgangsjakke med et lag af uld allerinderst, for eksempel en uldundertrøje, så du kan holde varmen lidt længere tid. En overgangsjakke hjælper dog allerede en del med at holde på varmen alene ved at holde vinden ude.

I vores udvalg af overgangsjakker finder du mange forskellige overgangsjakker, og du kan helt sikkert også finde en, der passer til dine behov. Vi har overgangsjakker til både herrer, damer og børn. Jakkerne er alle lavet af kvalitetsmaterialer, og vi har mærker som blandt andre Haglöfs, Didriksons, Fjällräven samt mange flere.

Hvad er en overgangsjakke?

Uanset om du er mand, kvinde, barn eller voksen, har du brug for ordentligt overtøj, når vejret ikke byder på høj sol og 25 grader. Særligt overgangsperioderne fra sommer til vinter og vinter til sommer stiller krav til, at dit overtøj kan klare lidt af hvert vejrmæssigt og samtidig giver dig høj komfort og god funktionalitet.

En overgangsjakke er en jakke, der har et vindtæt ydre og en smule for. Det er derfor en jakke, der både giver dig lidt varme, samtidig med at den effektivt holder vinden ude. Nogle overgangsjakker er tilmed også vandafvisende eller vandtætte, men det er ikke dem alle, så det kan være en god idé at kigge efter netop de modeller, hvis du ved, at du skal være udenfor i regnvejr. Ellers kan du også se på en regnjakke der helt sikkert vil kunne holde dig tør, når himlens sluser åbner sig.

Vi har overgangsjakker til alle 

For børn - og det gælder både drenge og piger - er det vigtigt at en overgangsjakke giver mulighed for at kunne bevæge sig frit, så der er mulighed for leg og fri udfoldelse, når I er en tur i skoven, leger på legepladsen eller udforsker byområder. For voksne mænd og kvinder er fri bevægelighed selvfølgelig også vigtigt, men måske mest hvis du skal bruge din overgangsjakke til vandreture eller andre udendørs aktiviteter.

Blandt vores overgangsjakker finder du modeller, der passer til alle. Uanset om du er til vandreture i hårdt terræn og hektisk tempo, eller om du bare skal bruge jakken på din daglige gåtur på vej ned til bussen for at komme på arbejde, så har vi en model, der passer til dig. Vi har anorakker, korte jakker, lange jakker, dun- og fiberjakker, hybridjakker, jakker med og uden hætte samt mange andre.

Find et godt tilbud på overgangsjakker hos os

Mangler du en overgangsjakke til en god pris? Du finder nemt alle vores tilbud ved at benytte filteret ”kun tilbud” i kolonnen til venstre, når du kigger på jakkerne ovenfor. Du kan også bruge filtrene til nemt at finde andet, du søger, for eksempel kan du sortere alle vores overgangsjakker efter køn, mærke, størrelse og meget andet.

Er dit barn allerede vokset ud af overgangsjakken, inden den nåede frem, eller har du valgt en forkert farve til dig selv? Intet problem. Hos os får du fri fragt, gratis retur og hele 365 dages bytteservice.