Zip-off bukser

Her finder du zip-off bukser. De fleste har en enkelt lynlås over knæene, men der er også modeller med to lynlåse, så det rent faktisk bliver 3-i-1-bukser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

  per side
  Sorter stigende

  1. Mærke
   Navn:
   Product price
  2. Mærke
   Navn:
   Product price
  3. Mærke
   Navn:
   Product price
  4. Mærke
   Navn:
   Product price
  5. Mærke
   Navn:
   Product price
  6. Mærke
   Navn:
   Product price

  Zip it: Zip-off bukser til hverdag og vandring

  Skal du på vandretur, spejderlejr eller kanotur? Zip-off bukser er et oplagt valg til disse og mange andre outdoor-aktiviteter – eller bare som et par behagelige og praktiske bukser i hverdagen.

  Tjek vores udvalg af zip-off bukser her på siden. Vi har naturligvis både bukser til damer og herrer.

  Du finder zip-off bukser fra mærker som Fjällräven, Haglöfs og Meru.

  Den lynhurtige løsning

  Du er af sted på vandretur, har taget de lange vandrebukser på, og pludselig går det opad, mens solen bryder frem og får alt til at føles som en sauna.

  I sådan en situation er det perfekt med et par zip-off bukser! Så behøver du ikke stoppe op for at finde de korte bukser i rygsækken. Med et tag i lynlåsen kan du tilpasse bukserne til vejr og aktivitet - og voila, igen være på vej ud ad stierne.

  Et par bukser med zip-off er i det hele taget gode i forbindelse med mange friluftsaktiviteter, men de kan også sagtens bruges til hverdag.

  Blandt bukserne med zip-off er der flere modeller med solbeskyttelsesfaktor (UPF), så du er lidt ekstra sikret mod solens stråler, når du begiver dig udenfor.

  I vores udvalg af zip-off busker finder du mange bukser med praktiske lommer, så du nemt kan have de mest nødvendige ting med dig i hverdagen eller til outdoor-aktiviteter.

  Bukser med zip-off er typisk lavet i hurtigtørrende materialer, og det er også tilfældet med de fleste af bukserne her på siden. Du finder bl.a. zip-off bukser i G-1000®, som, foruden at være hurtigtørrende, er meget slidstærkt.

  Flere af zip-off bukserne er desuden lavet i genanvendte materialer og/eller er bluesign®-mærkede. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet.

  Gode tilbud på outdoor zip-off bukser

  Skal garderoben have selskab af et par bukser med zip-off? Tjek om der er penge at spare ved at benytte ”tilbudsfilteret” længere oppe på siden eller ved at trykke her.

  Du kan også tjekke Eventyrsports Kundeklub. Som medlem bliver du blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud, f.eks. på zip-off bukser. Det er ganske gratis at være medlem.

  Du kan læse mere om fordelene ved kundeklubben her.

   

  Se også: 

  Bukser

  Shorts

  Knickers og kneepants

  Vandresko og vandrestøvler

  Vandresokker

  Vandrestave