Zip-off bukser

54 Varer

Her finder du zip-off bukser. De fleste har en enkelt lynlås over knæene, men der er også modeller med to lynlåse, så det rent faktisk bliver 3-i-1-bukser.

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price
Henter data...

per side
Sorter stigende

 1. Mærke
  Navn:
  Product price
 2. Mærke
  Navn:
  Product price
 3. Mærke
  Navn:
  Product price
 4. Mærke
  Navn:
  Product price
 5. Mærke
  Navn:
  Product price
 6. Mærke
  Navn:
  Product price

Zip it: Zip-off bukser til hverdag og vandring

Et smut på vandretur, spejderlejr eller kanotur kan hurtigt blive en træls tur, hvis du ikke har det rette tøj med i forhold til vejrudsigten. Med det uforudsigelige vejr, der ofte kan være både i Danmark og andre steder, er det vigtigt hurtigt at kunne omstille sig og tilpasse sig vejret.

Zip-off bukser er et oplagt valg til disse former for og mange andre outdoor-aktiviteter – eller bare som et par behagelige og praktiske bukser i hverdagen.

Tjek vores store udvalg af zip-off bukser i høj kvalitet her på siden. Vi har naturligvis både bukser til damer og herrer, så du kan finde dét par zip-off bukser, der passer allerbedst til dig.

Du finder zip-off bukser fra mærker som Fjällräven, Haglöfs og Meru.

Zip-off bukser er den lynhurtige løsning

Du er af sted på vandretur, har taget de lange vandrebukser på, og pludselig går det opad, mens solen bryder frem og får alt til at føles som en sauna.

I sådan en situation er det perfekt med et par zip-off bukser! Så behøver du ikke stoppe op for at finde de korte bukser i rygsækken. Med et tag i lynlåsen kan du tilpasse bukserne til vejr og aktivitet - og voila! Så er du igen på vej ud ad stierne.

Et par bukser med zip-off er i det hele taget gode i forbindelse med mange friluftsaktiviteter, men de kan også sagtens bruges til hverdag. De fleste af vores zip-off bukser er lavet i et stilrent design, så de både egner sig til outdoorliv og mange andre aktiviteter.

Blandt bukserne med zip-off er der flere modeller med solbeskyttelsesfaktor (UPF), så du er lidt ekstra sikret mod solens stråler, når du begiver dig udenfor. Det kan være særligt praktisk, hvis du er afsted i sommerhalvåret, eller hvis du sætter kursen mod egne, hvor du på forhånd ved, at sandsynligheden for sol er ekstra høj.

I vores udvalg af zip-off busker finder du mange bukser med praktiske lommer, så du nemt kan have de mest nødvendige ting med dig i hverdagen eller til outdoor-aktiviteter. Har du for eksempel behov for et multitool, tændstikker eller mobiltelefon? Det finder du helt sikkert plads til i et par zip-off bukser med lommer.

Vælg dine zip-off bukser med omhu

Når du skal vælge et par zip-off bukser, skal du tænke over, hvad du har behov for, at materialet kan. Skal det for eksempel være et let og hurtigtørrende materiale? Eller er det vigtigere for dig, at dine nye zip-off bukser er lavet med tanke på miljøet?

Bukser med zip-off er typisk lavet i hurtigtørrende materialer, og det er også tilfældet med de fleste af bukserne her på siden. Du finder blandt andet zip-off bukser i G-1000®, som, foruden at være hurtigtørrende, er meget slidstærkt. Det er enormt praktisk, hvis du for eksempel er ude at vandre i et krævende landskab.

Flere af zip-off bukserne er desuden lavet i genanvendte materialer og/eller er bluesign®-mærkede. bluesign®-systemet er den mest strikse miljøstandard på markedet. Hvis du bekymrer dig om miljøet, er det derfor en god idé at kigge efter de zip-off bukser, der netop har bluesign®-mærket.

Du kan også bruge vores filter ”Careful choice” længere oppe på siden. Det giver dig nemlig et overblik over de modeller af zip-off bukser, hvor producenten har tænkt på bæredygtighed i produktionen.

Vil du vide mere om zip-off bukser eller i det hele taget vandrebukser, kan du på vores blog læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber vandrebukser. På vores blog kan du ligeledes finde masser af gode tips til at klæde dig ordentligt på til vandring i varmen samt masser af andre gode råd og artikler med inspiration.

Gode tilbud på outdoor zip-off bukser

Skal garderoben have selskab af et par bukser med zip-off? Tjek, om der er penge at spare ved at benytte filteret ”kun tilbud” længere oppe på siden. Så får du en komplet oversigt over de zip-off bukser, der står til de skarpeste priser lige nu.

Du kan også tjekke Eventyrsports Kundeklub ud. Som medlem bliver du blandt de første, der får besked om udsalg og gode tilbud, for eksempel på zip-off bukser. Det er ganske gratis at være medlem, og du kan høste masser af fordele.

Husk også, at når du bestiller via vores webshop, får du gratis levering og retur. Det giver dig mulighed for at prøve dine nye zip-off bukser på derhjemme i ro og mag, så du kan finde ud af, om du skal have dem med på din næste vandretur.

Mangler du andet tøj eller udstyr til vandreturen?

Hvis der er andet end zip-off bukser, du mangler til dit næste vandreeventyr, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Tag for eksempel et kig på de nedenstående kategorier for at se, om der er noget, du skal have med: